Bu gece denemek istiyorum ulaşmak istediğim bir hedefim var bu da astral seyahat ile bir yere gitmek
Ne ve nasıl başlamalıyım inanmayanlar yorum yazmasın gereksiz
Ne ve nasıl başlamalıyım inanmayanlar yorum yazmasın gereksiz
İlkler her zaman güzeldir ve güzel de olmalıdır. O yüzden ilk beden dışı deneyimde sınırları çok zorlamamak, kendini çok yormamak gerekir.
Şundan da bahsetmek isterim ki; astralin siz istemediğiniz sürece hiçbir zararı yoktur. Aynı şekilde bağın kopması ya da ölmek de mümkün değildir. Pozitif bir şekilde olumlamalarla, sevgi ve ışığın izinde bu deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.
Astrale çıkıldıktan sonra ilk yapacağınız şey gözlem, ikinci yapacağınız şey rehber varlığınızı çağırmaktır. Teknik olarak şu an yumurtadan yeni çıkmış bir kuş kadar özgür ve savunmasızsınız. O nedenle bilmeden bir şey yapmanızı önermem. Unutmayın ki astral boyut, dilediğiniz her şeyi yapabildiğimiz ama her şeyi yapmayı dilemeyecegimiz bir yerdir.(M. Y) O yüzden dikkatli olun. Temelde bilginiz yok ise her zaman kafanızda bir soru işareti kalacaktır ve bu soru işaretleride sürekli size engel olacaktır.
Size kaynak olarak hocam Murat Yalman'ın videolarını önerebilirim. Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Vesselam.
Playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLwzvC-5xIJpEOrkq9aUP91otJFruwPlmV
Cevap
3Cevap
Yıllarca uğraştım yapamadım... kendiliğinden olan bişiy. Komsantre olmakla başarman çok zor
Bana çocukken kendiliğinden oldum korkunçtu ne olduğunu bilmediğimden ama düşününce eskiyi güzel bir şeymiş aslında
Dikkatli ol. Bağ koşarsa uyanamazsın
Bunu riski göze alıyorum
Nedir görmek istediğin bu kadar
Aslında bu isteğim sadece o şeyi görmek için yok ben böyle şeylerle uğraşırsan ne kadar içli dışlı olursam kendşmş o kadar evimde hissediyorum bşr senedir gayet normal gidiyor her şey ve bu sinirimi bozuyor
Hmmm sen heyecan arıyorsun yaniii
Daha önce hiç denedin mi
Hayır ama çocukken kendiliğinden olmuştu
Kendiliğinden olacağını pek sanmıyorum ama😃
Tuhaf bir dönemdi her gece karabasan yaşıyordum ve sesler duyuyordum
Karabasanla astral seyahat aynı şeyler değil
Biliyorum zaten
Ucunda ölüm falan olabiliyor muş
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?