Bu yıl çoğu kişi gibi ben de yaz tatili yapamadım. Bunun yerine sakin ve dinlendirici bir sonbahar tatili yapmaya karar verdim. Türk Hava Yolları’nın eylül ayı uçuş planını inceledim ve eleye eleye Nevşehir ve Hatay arasında kaldım. Sizce hangi şehirde daha çok gezilecek yer var ve hangisinde daha güzel bir sonbahar tatili geçiririm?
Nevşehir
Hatay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba @arkakoltukmu
E ama bu soru çok zalim oldu. :) Yani künefe mi, dondurma mı? Bunun gibi bir soru oldu bu. Yani hem künefe, hem de dondurma olmaz mı? :) Yani bir ziyafet masasında döner ile baklava arasında bir tercih yapılır mı hiç?
Evet. Şaka bir yana Sonbaharda her ikisi de insana aşk, enerji, güç, moral verir. Her iki kenti de bilirim. Gittim. Gezdim. Gördüm ve tadını çıkardım.
Nevşehir de, Hatay’da adeta tarihin ilk dakikasından, yaradılıştan itibaren var gibi duran iki kadim, ağırbaşlı ve şefkatli birer kent. Eğer zaman ve imkan varsa, bence ikisini de mutlaka gezin, tanıyın ve kucaklayın.
Her iki şehirde de tarih, kültür, sanat, doğa, sevgi ve saygı vardır. Merak etmeyin insanları da çok misafirperverdir. Zor durumda kalmazsınız
Hatay’da nerelere gidilir, neler yapılır?
Doğal güzellikler
Tarihi Yerler ve kalıntılar
Hatay’a gelince mutfaktan bahsetmemek olur mu?
Bir de Nevşehir’e bakalım
Kapadokya, yani Güzel Atlar Ülkesinin merkezindeki bu şehrimizi anlayalım. Nerelere gidelim. Nereleri görelim? Ne yapalım?
Müzeler ve tarihi yerler
Doğal güzellikler - Vadiler
Yeraltı Şehirleri
Nevşehir Mutfağı