11-15 Ekim arasında Bodrum Gümbet’te olacağım. Güzel bir dinlenme ve tatil geçirmek istiyorum. Neler yapılmalı, Nerelere gidilmeli? Yeşillendirirseniz sevinirim arkadaşlar.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Gümbet'te yapabileceğiniz en güzel aktiviteler arasında günübirlik düzenlenen tekne turlarına katılmak bulunmaktadır. Bu tekne turlarına katıldığınızda tekne sabah 9 da demir alıyor ve çevrede bulunan denizi ve doğası ile müthiş güzellikler sunan koylara uğruyor. Buralarda mola veriliyor ve siz de denize girerek güzel vakit geçirebiliyorsunuz. Akşam 7 gibi de tekrar Gümbete dönülüyor ve sizin aklınızda gördüğünüz güzellikler yer etmiş oluyor.
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
1. bodrum kalesi
2. plajları
3. orak adası
4. su altı müzesi
5. bodrum anfi
6. zeki müren müzesi
Aklıma gelenler bunlar.10 Yorumla - +1 yıl
çekip çevrilse belki de dünyanın eğlence adına uğrak noktası olabilir. ama tek derdi para olmuş ingilizce konuşan kürt işletmeciler seviyeyi çok düşürüyor. etrafta dolanan serkeş abazalar da cabası...
11 Yorumla - +1 yıl
Diskolara barlara akmalı, güzelce bir korona kapmalı. Sonra da bir hastane köşesinde nefes alabilmek için çırpınırken mundar gitmeli.
00 Yorumla - +1 yıl
Boşver yeri odanı güzel bir yerden al manzaralı olsun yeter arada tur atarsın yeter
00 Yorumla - +1 yıl
Çık tekne turuna en güzeli
11 Yorumla - +1 yıl
Oraları tanımıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Muğla antalya
019 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Okumamışım 😃
- Cevap sahibi+1 yıl
Pardon
- Cevap sahibi+1 yıl
Denize girersin dondurma yersin yeşillik içinde gezersn güzel yer insana huzur veriyor
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Yoo yaşamadıklarımi yorumda yazdım ve gidiyorum:(
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂😂😂shhssh
- Cevap sahibi+1 yıl
Hiç 😊😊
- Cevap sahibi+1 yıl
🙈🙈.
- Cevap sahibi+1 yıl
Blmem öylesine 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Bende bilmiyorum ki 😃
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet benim yerime de yap:)
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba @Xplosion
Soru bana biraz geç geldi ama olsun ben cevaplandırayım. Gelecek sefere aklınızda kalır ve umarım işinize yarar. Ama bu arada Gümbet’e gelmeden çok önce Güvercinlk’te bir tatil düşünürseniz, Crystal Green Bay Oteli listenize yazın. Hatta bana daha önceden bilgi verin ki, ben de arkadaşlarıma haber verip iyi bir karşılama ve konaklama için ricada bulunabileyim.
Gümbet çok keyifli bir yer. Aslında bütün Bodrum ile birlikte bir gezi ve eğlence programı yapılırsa daha keyifli ve daha heyecan verici bir tatil olur ama dediğiniz gibi Gümbet başlı başına bir eğlence yeridir.
Bodrum Yarımadası’ndaki en eğlenceli ve popüler tatil beldelerinden birisidir. Uzun bir kumsalı vardır. Denizi sığ ve güvenlidir. Yavaş yavaş derinleşir. Oldukça zengin su sporları aktiviteleri ve zengin bir gece yaşamı vardır.
Eğlence mekanları