Alkolsüz tercihimiz.
Kadiköyde gi̇di̇lecek yerler mekanlar veya cafeler. aci̇l dişardayim maruz görün yardimci olur musunuz?
Alkolsüz tercihimiz.
Kadıköy'de moda sahili güzeldir açık hava istersen.
güzel bir öğle yemeği yemek istersen, boğa heykelinin üst tarafında bigchef diye bir kafe var; bence çok keyifli bir yer ama kalabalık olabilir.
Sahile yakın olayım dersen, kitapların satıldığı hemen sahilin bir sokak üst tarafında Benzin diye bir kafe var; bence keyifli. Bir şeyler içelim gençlik ortamı olsun dersen, Benzin ile aynı sokakta Leman var; tatlıları ve kahveleri güzeldir. :)
Ah leman ! bunu unutmuştum burayı tercih edebilirim gerçekten çok teşekküre derim şimdi baktım cadıköy diye bir konsepte sahip güzel biryer var oraya da götüreceğim. Çarşıda şekerci cafer erol da buldum. Önce tatlı yiyip sonra leman kültürde veya cadıkonseptşi değişik bir kafe var oraya götürür sonra modada yürüyüş yapmak sizce uygun mudur hanımefndi?
Çok teşekkür ederim kendisi yabancı var mı önerdiğiniz o bölgelerde kilise vs varsa götürebilirim onu çok teşekküreler bu arada minnnettarım yazı hataları için özür
Cevap
0Cevap
Dorock XL
Orası güzel yer ancak alternatif var mı öneriniz acaba alkolsüz içecekler mevcut mu acaba
@cailleach bence leman daha iyi.
@hayalimöldü34 Lemanı biliyorum ama dorock xl'da bakacağım minnetarım çok teşekkürler sizlere
Çok çok teşekkür ederim
ben tesekkür ederim.
Çok çok teşekkür ederim sizlere gerçekten güzeldi tavsiyeniz. Çok duydum ama gitmedim. Teşekkürler borcum oldu size bir ikram. hajaja
a101 var modada git gazoz al iç
Tam bir canım ergensin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?