Tatil & Seyahat Niğde Bolkar Dağları Karagöl de kamp yapmaya ne dersin? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor herşeyden uzaktan kafayı ve ruhunu dinlemek için bir önderi sadeceulaşım biraz sıkıntılı olsa da gönlünüzü bırakacağınız kadar güzel bir kamp yapabilirsiniz Niğde Bolkar Dağları Karagöl de kamp yapmaya ne dersin? Cevapla Kamp Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Muhteşem bir yer. Kamp yapmak istiyorum. Ulaşımda işin tadı tuzu olur. 1 2 Yorumla biradetmehmet +1 yıl bir yerden sonra katır kiralamanız gerekiyor:)) Yorumla superpsikolog +1 yıl Ayakla idare edebirim diye düşünmüştüm. Benim herşey sırt çantamda. Yorumla
nnlyylnn Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Bu sene kamp hayalimiz vardı olmadı. Ve ben şimdi tek o hayalleri kuramıyorum 🥺 1 0 Yorumla
SuряемеGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Fotoğraflara baktıkça insan daha da çok orada olmak istiyor.. 1 0 Yorumla
-lTrkgcl- Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Sadece orada yaşayan endemik bir kurbağa cinsi mevcut orada 1 0 Yorumla
polyesma Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tam da böyle bir yere ihtiyacım varr.😃😃 1 0 Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çok güzel. Yaşlanınca yapıcam böyle şeyleri 😄 1 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Cennet gibi gerçekten. 😍 Çok harika olurdu... 1 0 Yorumla
mfkdiyebilirsin Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Canım memleketim ama bunlar gizli kalsın lütfen 1 0 Yorumla
Mimesis24 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl @tanımıyorumdiye mesaj at yeni hesap açtım gökan ben 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Memkeletimde kamp yapmak isterdim 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 319 cevap paylaştı. Ne guzel gorunuyo hakketen 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı. çok güzel 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Simdilik Ankara 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Salgından sonra 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Muhteşem bir yer. Kamp yapmak istiyorum. Ulaşımda işin tadı tuzu olur.
bir yerden sonra katır kiralamanız gerekiyor:))
Ayakla idare edebirim diye düşünmüştüm. Benim herşey sırt çantamda.
Bu sene kamp hayalimiz vardı olmadı. Ve ben şimdi tek o hayalleri kuramıyorum 🥺
Fotoğraflara baktıkça insan daha da çok orada olmak istiyor..
Ne güzel olur be kafa dinlerdim🎈
Sadece orada yaşayan endemik bir kurbağa cinsi mevcut orada
Tam da böyle bir şeye ihtiyacım var
Tam da böyle bir yere ihtiyacım varr.😃😃
Çok güzel. Yaşlanınca yapıcam böyle şeyleri 😄
Cennet gibi gerçekten. 😍 Çok harika olurdu...
Canım memleketim ama bunlar gizli kalsın lütfen
Ahh keşke öyle bir imkanım olsa 🏕🏕
@tanımıyorumdiye mesaj at yeni hesap açtım gökan ben
Memkeletimde kamp yapmak isterdim
Ne guzel gorunuyo hakketen
Cok cok guzel
çok güzel
Bende niğdeliyim isteyenle gideriz:)
para vermeyeceksem gelirim
Çok isterdim
Süper yaaaa..
Simdilik Ankara