Muğla da tatil yapmak istiyorum ama daha önce oraya gitmediğim için , Fethiye , Marmaris, Bodrum gibi tatil yapabileceğim yerleri de bilmediğim için sizce nereye gitmeliyim.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Adil bey detaylı açıklama yapmış olsa da size bıraktığım videodan beğendiğiniz yerleri google map üzerinde işaretleyip, bulunduğunuz konuma yakın olan güzel yerleri ziyaret edebilirsiniz.
https://www.youtube.com/embed/CVAUr9Ru7Us00 Yorumla Marmaris üstsüz cenneti idi birkaç sene öncesinde. :-) Fethiye 2 gün önce oradaydım sakindi. Malum korona. Sakın bir tatil istiyor isen Fethiye olabilir. Hareketli olsun dersen bodrum ve Marmaris düşün derim
00 YorumlaMuğla Ortaca'da yaşıyorum, şu zamanda en güzel yer Marmaris.
00 Yorumla- +1 yıl
Uyku Vadisi
Çubucak Tabiat Parkı
Usuluk Koyu Tabiat Parkı
Ömer Eşen Tabiat Parkı
Bodrum Tuzla Kuş Cenneti...00 Yorumla - +1 yıl
Akyakaya da bir uğra derim çok fazla bilinmedik az insan çok huzur şirin bir yer al çadırını git ya da pansiyonda kalırsın keyfine kalmış
00 Yorumla - +1 yıl
nereye gitmeli çok ama nereye gitmemeli net. akyaka halk plajı
01 Yorumla- +1 yıl
guzel mı
- +1 yıl
Tabii Ölüdeniz
03 Yorumla- +1 yıl
hıç guzel değil
- +1 yıl
@anticor0782 Pekâlâ
- +1 yıl
ayagımı kestı kayaları
- +1 yıl
turgutreis tek geçerim.. sessiz ve sakin..
00 Yorumla Otel , kamp hangisi?
00 YorumlaSarıgerme
00 YorumlaMarmaris kesinlikle
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba @aaaliaa
Muğla'da gezmek ve her yerini tanımak çok uzun bir zaman ve çok düzenli bir plan gerektirir. Her keseye ve her zevke uygun tatil beldeleri ve konaklama seçenekleri vardır
Bence en az Antalya kadar değerli ve zengin bir turizm kentidir.
İnsanlar genellikle Bodrum, Marmaris, Fethiye'yi düşünürler ama hem Muğla kent merkezinin, hem de Milas, Dalaman, Datça ve Ortaca'nın ve hatta Köyceğiz'in de kendie özel bir değeri ve sunabileceği güzellikleri vardır.
Benim öncelikli tavsiyem Bodrum
Herkese, her kültüre, her keseye uygun tatil seçenekleri ile Bodrum size güvenilir bir tatil fırsatı sunar. Ne isterseniz bulabilirsiniz.
İlla otel değil de, doğada bir tatil düşünürseniz, Datça Aktur kampına ne dersiniz?
KAMP Belki bugüne dek bir türlü cesaret edemediniz ama 40’ınıza basmadan deneyimlemeniz gereken tatillerin başında kamp tatili gelir.
Çadırınızı kapın, soluğu bir kamp alanında alın. Güneşin batışını izlerken size eşlik edecek bir masa kurun, akşam yıldızlarını kamp ateşiyle beraber izleyin.
Masmavi derinliklere dalabileceğin koylar ve keyifle yüzebileceğin sığ yerler… Yaz sezonunda Bodrum geceleri pek meşhurdur! Konserler, partiler… Bodrum ve çevresinde görülebilecek birçok antik kent var. Bunlardan bir gezi paketi oluşturabilirsiniz.
Eğer yıldızlı bir otelde konaklamak isterseniz, Bodrum Güvercinlik Green Bay Otel idealdir.
İlginizi çekebilecek yerler
Önce müzelerden başlayalım. Bence her kentte ilk gidilmesi gereken yer müzelerdir.
Güzel ve temiz plajlar
Doğada nefes alınacak yerler
Tekne ile gezilecek güzel koylar