Eğer bir bilginiz varsa fiyatını bildiğiniz oteller, sevgiliyle veya nişanlımla gidip görebileceğim yerler istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hayatımda 1 kere izmire gittim ve aşık oldum. Bir kerede tarihi yerlerine gitmiştim efes ve meryem anaya ama onlarda İzmir merkezine uzak biraz.
Bence merkezine git. Konak tan alsancaga kadar yürüyüş yapın. Yine bu yolda bisiklet sürün burada bisiklet sürmek harika birşey (özellikle akşam) sakın bu kalabalıkta sürülmez diye düşünmeyin çünkü buradaki insanlar bisiklet yolunda yürünmeyeceginin bilincini kavramış. Orda bir vapura bitip 15 dkya karşıyakaya geçebilirsiniz. Kafeler var. Vapurdan indiğin gibi direk karşı caddeye geçince çarşı gibi alışveriş yapabileceğin magazalar var orada. Zaten bunlar bir gününü alacaktır.
Ben birkaç gün kaldım izmirde ama en sevdiğim kısım sahilde bisiklet sürmek oldu. Yorulup denize karşı çimlere oturmak. Ahhh çok canım çekti beee00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Bu soruya gelecek cevapları takip edeceğim. Ve bir şey ekleyeyim, İzmir içinde x pişen bir tencere, x yerine ne koyarsan kapılırsın. Bol eğlenceler şimdiden.
00 Yorumla- +1 yıl
Tatilden ne beklediğine ve ne yapmak istediğine göre pek çok seçenek sunulabilir ama tam anlamıyla ne istediğini bilmiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Foça sessizlik ve güzel bir deniz kasabası istiyorsanız ama merkeze uzak
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
İzmire Gitme Nedenmi?
Kesin Aşık olursun, İzmir'in her şeyi güzel Anlatılmaz sadece yaşanır.20 Yorumla - +1 yıl
bornova, karşıya, konak, kemer altı süper oralara gittim
00 Yorumla - +1 yıl
Alacati olabilir bnce otel degil pansiyonda da kalabilirsiniz daha uygun
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 575 cevap paylaştı. Sevgilin mi nişanlın mı karar ver
11 Yorumla- +1 yıl
Karşıyaka veya alsancak tarafı
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Basmane'de oteller var uygun gecesi 350 tl
00 Yorumla - +1 yıl
efes taraffına git orda çok yer var gezilecek
00 Yorumla - +1 yıl
İzmir sahil :))
00 Yorumla - +1 yıl
Hilton otel
02 Yorumla- +1 yıl
Bı gece için fazla değil mi 😆
- +1 yıl
Geceliği çok mu pahalı
Karşıyaka
02 Yorumla- +1 yıl
Nereye gideyim mesela orda
1 günlüğüne deymez
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba @elifkocaman
İzmir bir günde yaşanmaz. Tadına varılmaz, deneyimlenemez ama sadece bir gün varsa bence ideal fiyat için Trivago üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Orada en hesaplı otelleri bulabilirsiniz. Ben genelde bunu denerim.
Gelelim İzmir'de gezmeye...
İzmir. Ege’nin gelin kızı gibi süslü ve nazlı kızı. Bu güzelliği gezmek ve farkına varmak için öyle birkaç gün yetmez ki. Bir hafta belki biraz tadına varmana yeterli olabilir.
İzmir’imizi birkaç başlık altında tanımak, sevmek ve değerlendirmek gerekir.
Ben bu başlıklara uygun bir liste hazırladım ama istersen ve eğer zaman kalırsa, bir saat kadar bir ara verip İzmir dışına da çık. Nereye mi? Lidya İmparatorluğunun Başkenti Sardes’e git. Oradaki o muhteşem tarihi mirası gör. Bayılacaksın.
İzmir’in içinde nerelere gitmeli?
İzmir Çevresinde Gezilecek Yerler
İzmir’e gelip çevredeki tarihi, doğayı, yerel hayatı, tertemiz insanları görmemek olur mu? İşte İzmir çevresi için hazırladığım liste de aşağıda.
Her tarafı gezmeye zaman ve olanak olmayabilir. Bence mutfağını ve sokak lezzetlerini ıskalama.