Sizce Türkiye'nin en güzel plajı hangisidir? Ben şıklara birkaç tane koydum ancak size de sormak istedim. En güzel 10 plaj desem, sizin sıralamanızda hangileri olur? Fethiye, Kaş, Bozcaada ve diğerleri... Gidip memnun olduğunuz plajları yazar mısınız?
Adını Antik Mısır’ın son kraliçesi Kleopatra’dan alan plaj, berrak bir denize ve altın renkli kuma sahip. Plajda yüzmenin yanı sıra, tekneden paraşüt, jet ski, deniz bisikleti gibi su sporlarından da faydalanabilirsin. Plajda pek çok büfe mevcut, her türlü yiyecek ve içecek ihtiyacını da kolayca karşılayabilirsin.
Sahili nasıl fikrim yok ancak Phaselis antalya kemer tarafında, cok dehşet bir doğası var oranın bir gece kalmıştım gün doğumu harikaydı, mutlaka gidilmesi gereken bir yer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Amos koyu var Bozburun'da. Türkiye’nin en sessiz sahillerinden biri olan Bozburun yarımadasındaki Amos plajında hem deniz keyfi hem de tarihi bir yolculuk yapabilirsin. Amos, Marmarise sadece 24 km. uzaklıkta. Yani hem Marmaris'i gezersin hem de dolaşırsın. Bir taşla iki kuş :)
En İyi Cevaplar