Bursa Uludağ bence oldukca kaliteli..
Gibi..

Çeşmedir.
hem ihtiyaç duyulan tüm imkanlara ve tesislere rahatlıkla ve hızla ulaşabilir; hem de denizin, kumsalın, eğlencenin, gastronominin, tarihin, sporun, kültürün çeşitliliği ve kalitesi ile doyarsınız.
Alanya
Balıkesir ören keşfedilmemiş gayet nezih
Cevap
12Cevap
Kalite derken neden bahsediyorsun tam olarak lüks mü , Yoksa temiz mi , ya da doğal ve sesiz bir tatilmi?
Kastim lüks anlamindaydi..
kas Antalya
bodrum
fethiye
cesme
bolu
uludag bursa
diğer kar merkezleri
cok yer var
Türkiye genelde ^^
Karadeniz bir doga cenneti, deniz kum sahil günes dersen Fethiye ölü deniz, lüKS ekonomik tatil icinse alanya antalaya civarlari
Bana kalırsa Ayvalık mis gibi yer aga ne bodrum ne antalya Ayvalık samimi yerdir kasmaz
İzmir
Fethiye ve çeşme
Bodrum
Marmaris’in üstüne yer tanımam
Muğla
İşte bendensin, Nerelerine gittin
Alanya. bodrum. ve antalyanin beldeleri
Kalkan...
çeşme...
İstanbul tarlabaşı
Djdhddkdnd Ankara çinçin xkdhddodj
Pınar
Buyur
Yok bişe
Niye pınar dedin o zaman
Diyemez miyim tek pınar sen misin?
Antalyadır herhalde.
Antalya olabilir
Muğla her köşesi
Evim ! :D
Antalya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba @KıyametAlameti
Bence Bolu...
Bu soruda ben izin verirseniz, doğup büyüdüğüm, bana kimliğimi veren, kişiliğimi biçimlendiren kentime torpil yapayım. Bolu. Hatta Bolu ve Mengen de denebilir.
Bolu’da tatil yapmak demek;
Yazın Bolu’nun da hemen yanında deniz tatili olanakları vardır. İster Akçakca’ya gidin, ister Bartın İnkumu’na. İkisi de çok yakındır. Denizi de çok temizdir.
Mengen, Mudurnu, Göynük, Seben, Gerede her hali ile tarih kokan ve Anadolu’yu yaşatan temiz, yaşanacak kentlerdir.
Türkiye'nin en uzun yürüyüş rotaları Bolu'dadır.
Kamp yapmak için onlarca nokta,
doyumsuz fotoğraf köşeleri,
ünü ülke sınırlarını çoktan aşan aşçılar ve lezzetiyle parmaklarınızı tehlikeye atacak yemekler. Bolu hayatın kalbidr.
Günlük gezi rotası olarak bilinse de yetmez. Doğasıyla, tarihiyle, gastronomi kültürüyle keşfetmek isterseniz Bolu’yu, en az bir hafta gerekir. 12 ayı gidilebilen, her mevsimi kendine yakıştırmayı bilen bir şehir.
Muhteşem güzellikteki yaylaları keşfedin. Yemyeşil ormanlarla kaplı, doğa harikası yaklaşık 300 yaylaya sahip olan Bolu'da en mehur yaylalar Aladağ Yaylaları, At Yaylası, Sarıalan Yaylası ve Gerede Yaylaları'dır.
Bolu kaplıca turizmi ile de öne çıkan bir şehirdir. Şifalı yer alti kaynaklarına ve kaplıcalara sahip olan Bolu'da pek çok termal otel vardır.
Tesekkur ederim 😇