Ankarada yaşıyorum üniversite tercihi için Adanadaki Çukurova Üni'yi çok istiyorum çünkü çok sevdiğim bir dostum da o üniversitede fakat annem karşı çıkıyor Adanada serseri çoktur genç kız başınla seni oraya göndermem diyor ama ben zaten gece seç saatlerde dışarı çıkan, her önüme gelenle konuşan biri değilim. Adanada öğrenci için uygun 1+1 kiralık daire tutarım okuluma giderim evime gelip ders çalışırım başıma en fazla ne gelebilir ki? Yolda yürürken biri durduk yere beni bıçaklayacak değil herhalde?
Hayır, güvenli bir şehir değil
Evet, güvenli
Başka bir yorum yapacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adana üniversite okumak için güvenli bir şehir mi?
Senin üniversite ve şehir merkezi dışında bir yerde isin yok zaten o yüzden güvenli. Ayrıca tek sen olmayacaksın koskoca üniversite. Tek sıkıntısı ulaşım tıklım tıklım oluyor diye biliyorum birde nisandan sonra hep haziran temmuzu yaşıyorsun bu kadar. Onun dışında alışveriş merkezleri vs sosyal açıdan artilari olan ve uygun bir şehir. Yazmassan da sen kaybedersin
Adanaya hiç gitmedim. Fakat Adana'da teröristlerin ve sokak çetelerinin bolluğundan dolayı suç sokaklarının çok olduğu şehirlerdendir. Ayrıca sınıra yakın bir şehir olduğu için dış tehlikelere de açıktır. Ancak doğal afetler yönünden güvenlidir. Ben Adanayı hiç tercih etmezdim. Eğer mecburluktan dolayı Adanayı seçecek olsaydım, evimi her zaman kilitli tutar ve temkinli şekilde dışarı çıkardım.
Ben adana da okudum ve insanlarını çok seviyorum okuldan eve evden okula gidilecek bir şehir değil. Sosyal bir üniversite ve önüne illaki tinerci balyeyci çıkabilir para verdikten sonra giderler zarar veren birileri değillerdir.
Gayet güvenli bir şehir tanidiğinn varsa ve kendini bildikten sonra sadece dikkatli ol o kadar hem arkadasinda varmis bu arada iyi bir üniversite tavsiye ederim👌
Haberlerde görüyoruz Adana'yı. s yolda yürürken bıçaklarlarda saldırırlarda. Hangi şehirde olursan ol. Adana'da bulunmadığım için o konu hakkında yorum yapamayacağım.
Yolda yürürken biri seni bıçaklıyabilir olasılığı olan bir şehir fakat semtinden semtine değişir bu. Malesef ki sana da bağlı olan bir şey.Çukurova ise güzel hoş ama yani ben olsam üniversite yıllarımı adana da geçirmem.
Şahsen Adana’da yaşıyorum gayette guvenlı hıc sıkılacagını sanmıyorum ve ınsanları çok sıcak kanlı anlayışlı her yer hep kalabalık olur ıssız olmaz eğer Adana’da yaşamıyor olsaydım üniversıte mı tekrar Adana yazardım.