AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Kanka ne güzel ya ailesi izin veriyo demek ki, benimki gece 12 de eve geldi diye kıyamet koptu 2 günde evlendiriyorlardı az kalsın zor yırttım 😂
Öyle "errrrkekliğin şanından" deyip herşeyi karşılamaya kalkma, ortak bir harcama işine girin sonuçta bu ikinizin de tatili.
O sana kalmış bir şey kardeş sevgilini tanımadığım için yorum yapamam.
Kendince fikir kur işte.
kimi kız kabul etmez bile.
Hayır maddi acidan sanada yardimci olmalı. Öyle hiç bir tadı çıkmaz. Kadınlarda buna alışmamalı
Kızlara para ödetmek bizim delikanlı kitabımızda yazmaz
Kardeş delikanlılık defterinde kıza hesap odetmek yoktur...
Öde ölmezsin sende
Kız arkadaşına söyle o karşılasın masrafları. '' Ne münasebet '' derse sende bakamıyacaktın niye aldın beni dersin.
Bir zahmet kendi ödesin mk şu kafalardan ne zaman çıkacak erkekler Senin evladın değil bir şeylerini karşılamak zorunda değilsin
Sakin sen karsilama bro kendi karsilasin centilmenlik ayaklarına yatma sakın
Gerek yok kendi öder, çalışmasa olabilir ama çalıştığı için zaten kendisi öder.
Tatil fikri kimden çıktıysa masrafların hepsini karşılaması gerekir. E sen de eşek değilsin hatuna para harcarmazsın herhalde.
Aynı durum şu an benim başımda var, ama ben ödemezsem gelmem dedim. Ve yeni mezunum parasızım şaştım kaldım parayı bulamazsam gelmem diycem heralde bir bahane bulup
@Saliasa sizin yaptığınız dereyi görmeden paçayı sıvamak olmuş. Garantisi yoksa söz vermemek gerekli.
evet ama özel ders verme ihtimalim var ve o da çok ısrar edıyor ben gelmem dedıkce kes sesını sana paradan bahseden kım dıyor ama ben rahat edemem
@Saliasa arkadaşınız razıysa sorun etmeyin tatilin tadını çıkarın.
ya arazı hemde simnirleniyor ama ben yapamam ve napıcağımı da bılmıyorum. bende ısterım sevgılımle tatıle çıkmak bende ısterım eğlenemk ama gururumden gidemem gıbıme gelıyor
Hayır. Sen onun cüzdanı mısın? Ödesin kendi masraflarını.
İkinizin de maaşı varmış karsilamaniza gerek yok bence..
Ortak bir para koyun ortaya, o kadar da samimiyetiniz vardır herhalde.
Erkeklerin kız doyurmak gibi ahlaki bir sorumluluğu yoktur.
ben olsam karşı taraftan beklerim. Eşitlikçi bir insan değilimdir, kadın erkek bana göre hiç bir bakımdan eşit değildir. Ve ilişkilerde de erkeğin dominantlığı her zaman hissedilmelidir. Bu yüzden bence sen ödemelisin.
Anan güzel mi?
Yarrk da var yer misin o. cları sizin gibilerin fikrini zihniyetini skym
sen her an karşılayacak durumds olmalısın bence ama tek tarafın karşılaması hiç doğru değil
Tamamını ödemelisin. Kız kendi ödemek istediği yer olursa da engel olma..
Erkeğin tüm masrafı ödemesi onun saflığını gösterir.
@yedirenk7 Buradaki amaç kadının senin üzerindeki gerçek niyetini anlamak. Sen ödersen en fazla para kaybedersin. O öderse seni kazanır.
Içinden geliyorsa karşıla gelmiyorsa karşılamak zorunda değilsin bunu bil.
ama kadın hepsini kuruşuna kadar ödemek zorunda dimi yaani? :):)
Kendin bilirsin yani içinden ne geliyorsa onu yapmalısın
eğer ödemek içinden gelmiyorsada hepsini kadın ödemeli öyle değilmi yaani? :):)
@kaybolan_ruh o da kadının bileceği iş söyle ödesin sevgilin ben bilmem
ben bilmem eşim bilir :):)
@kaybolan_ruh buradaki hatunların çoğu hem sevgililerine beleşe çaktırıyorlar hemde hesabı kendileri ödüyorlar öyle olması onların çok hoşuna gidiyor yaani :):)
@Pembe_Jaguar vallamı e iyiymiş böyle bir hatun bende istiyom hemen :):)
Sen davet ettiysen karşıla ama beraber planlı kararlaştırdıysanız herkes kendi masrafını karşılasın
İmkanın varsa karşıla yoksa bir kisminï da o karsilasin
Sen ode.. o teklif ederse kabul et ki akli basinda bir kiz teklif etmeli ve israrci olmali bu konuda. Teklif etmese de kiz arkadasinin kisiligini sorgulardim
Eşit şekilde ödeyin bence o teklif ederse geri çevirme kendisi anlayış gösterir zaten
knka şimdi sen ödesen daha iyi olur kibarlık ama diyorsan ben tek ödemem ona da söylersin.
sevgilim işsizse ona ödetmem ama senin bunu düşünmen bile güzelmiş
Kızı kullaniyorsun resmen hiç cikma tatile falan bir erkek ciddi dusundugu bir kadinla evlenmeden tatile cikmaz kizi sevmiorsun ne oyalıyorsun
sen ne yaşıyon ablacım
Kızın aklı yok mu, gitmesin tatile. Erkekleri her fırsatta suçlamaya utanmıyorsunuz.
@yedirenk7 oda kandırmasın milletin kızını akli yok diye kandırmakmı gerekiyor
Ben okuduklarımdan kızın kandırıldığına dair en ufak bir anlam dahi çıkarmadım.
Çalışıyorsa ilgili olduğu kadarını öder, çalışmıyorsa masrafları karşılanır. Bunu abartmaya gerek yok.
Ortak harcayın bence o da çalışıyormuş tek bir tarafa masrafları yığmak olmaz.
Çalışan bir insan ortak olması lazım. Eğer olmayıp köşeye çekiliyorsa onu çöpe at.
Masraflarımı takıldım neden sevgilinle gideceğin tatilde işleyeceğin zarar gelmiyor Can Kardeşim
ödesin bir zahmet az para değil sonuçta zaten azcık gururu varsa kendisi öder
Bizde mi anormallik var acaba ya. Biz sevgili olarak bunları hep konuşuruz. Millet böyle başkalarına soruyor. Değişik değiliyor.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Sen karşılarsan ona hediye gibi olur. Ama istemezsen ya da o istemezse masrafı yarı yarıya paylaşabilirsiniz
Ikinizin arasinda olan durum karsilaman gerek eger az cok oda zaten para harcar
bence karşılamalısın..
Sevgilini sen tanıyorsun zaten ödemenin gerekli olup olmadığını anlarsın
Ben olsam %70 ini oderdim hepsini değil
İşi parası varmış
Ödemeni bekliyorsa zaten niyeti belli
Kesinlik sen ödemelisin. Kız arkadaşım diyorsun hemde. Her sene tanımadığım kızları tatile goturuyorum onlarla bile yol paralarına kadar Her şeyi ben karşılıyorum sen kız arkadasim diyorsun hemde
Erkeğin tüm masrafı karşılaması saflıktır.
@yedirenk7 Şunların gözunü açın
@Elisolder ben öderim mutlu da olurum üstüne
Sen eski kafadansın ödersin abim
@Elisolder eyvallah bacim
Her masrafı karşılayan erkekler olduktan sonra kızlar tabiki şımarır.
@yedirenk7 hakeden kız şımarsın. Şımarık kız candır ya :)
Birlikte ortak ödemelisiniz. Yani toplam ne kadar masraf gidecekse yarısını sen yarısını o versin
Herkes kendi masrafini odesin. Ne diye odemek zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi? Buyuk ihtimalle kabul etmeyecek zaten odeme teklifinizi :)
Bu ne çocukça meseleler ya siz boşverin aslan tatili felan evinizde oturun.
Tatile götürmeyi biliyorsan ödemeyi de bilirsin💸💸💸
Gerek yok. Kendisi ödeme düşüncesine sahiptir herhalde. Ama sende fazla gocundun gibi, sevdiğine emin misin?
Bunu soruyorsan eğer hiç boşuna gitmeyin. yoksa gidip de sen karşılarsan dönüşte de ondan para istersin. bu da yakışmaz
Eee yani beceriyorsan , tabii ki karşılamak zorundasın. Ama kendine yanaştırmıyorsa , karşılaman mallık
Senin paran benim param olayına daha simdiden basladıysanız ahahah
Eşit harcayın beraber harcayalım de benim param bittiginde seninkinden kullanırız yoksa yetmez falan yap
Bence karşılamamalısın, bırak ailesiyle gitsin tatiline şımarık kız
tüm masrafları kızın ödemesi lazım bence yaani :):)
zaman zaman sen ona o sana bence durumu yoksa olabilir abartmadan
Bence karşılamalı son eğer karşılayacak durumda değilsen gitmememliydin bu senin hatan
hadiya nerde kadın erkek eşitliği işinize gelincemi oluyor sadece
Ne alaka bikere kadın bekler bunu ve karşı tarafı cimri olarak algılayabilir ayrıca Türk toplumunda genellikle böyledir
işinize gelince beklermiş beklemesin çalışıyor yarısını ödesin.. enayi olmasın..
Böyle toplumun zihniyetine sokayim Ağlayan merve ağla
Erkek adama ne yakışırsa onu yapmalı umarım anlatabilmişimdir saygılar 🙏
İkinizde aynı maaşları alıyosanız beraber tatile gidiyosanız aranızda böyle bir sorun olmaması lazım
Senin ne düşündüğün de önemli. Kendisine sorabilirsin. Tüm masrafları ben karşılayabilir miyim? ya da tüm masrafları karşılayamayacağımı düşünüyorum yardım eder misin?
Tabi erkek öder örf adetlerimiz gereği
Öyle adetim ben. Ne alaka ya ben kız tarafı olsaydım herşeyi ortak sekilde odemeyi tercih ederdim ağzınızda var bir örkök ödör lafı
tüm masrafları erkek ödemeli dimi? evet :):)
millet sevgılısı ıle tatıle gıdıyor la şaka gıbı bız daha buluşamık djkşl. dçskjçös
sevgili bulunca tatilde hesabıda senmi ödeyecen peki acaba yaani? :):)
@kaybolan_ruh aslında ödemek ısterım ama erkek buna ızın vermemelı
Saçmalama ödesin eşşek gibi. Ha cok istersen bölüşün masrafları ama tamamini odeme sakın erkek milletine yuz vermeye gelmez. Tepene çıkar.
Ana ben bunu kiz yazdi sandım. Bide kiza mı odetcen masrafları herhalde karşılayacaksın. ya da en kötü ihtimalle bölüşürsünüz. ama erkeksen yiğit'sen kıza cok büyük bir pay bırakmazsın
Ne güldüm ya
@Birbaşımayım niye güldün kız birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin söyledim ne söylediysem. Yanlis anlamama gülüyorsan evet haklısın 😊
Yürü kim tutar seni, ne demişler erkegin iki kaşığı varsa birini karacaksın!
Yoo değilsin kendi parasını harcasın.
Hayır... ortak paylaşılmalı masraflar.
Sen teklif etiysen evet