"Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin Paris'i" olarak adlandırılan Gaziantep turu öncesi sabaha nohut dürümü ya da katmer yiyerek başlamanız size enerji verecektir. 😊 Daha önce gittiniz mi?
Gastronomi̇ şehri̇ Gazi̇antep hakkında düşünceleri̇ni̇z neler?
Evet gittim ama çok gezmedim sadece güllüoğlu baklavası yedim. Bir de kebab yemiştim nohut dürüm oraya mi ait bilmiyordum Tek bildiğim hayatımda yediğim en lezzetli baklavaydı o. Yine gideceğim inşallah. Urfaya da gittim balıklı göle. Ama sokak ciğer kokuyor ya. Bir de 50 dereceydi nasıl yaşıyorsunuz orada 😂
Yok ya ben şakasına konuşuyorum mutlaka vardır. Bakma sen bana 😂 gaziantep daha farklı tabi urfaya gittiğimde arabistanda gibi hissetmistim herkes çarşaflı
Çarşaflılar ama Yalnız bir urfalı kız arkadaşım var :) bildigin prenses o derece güzel ve urfada yaşıyor 😀 bir an gerildim gaziantepi hiç bir yerle kıyaslanmasından hoşlanmıyorum :)
Sondaki fotoğraf oldukça kaliteli keşke fotoğrafçıların emeği bu kadar ucuzlaşmasaydı. Gaziantep deyince aklıma hep Yabancı Damattan baklava gelir bide yuvalama :)
Hayır efndim ama diziye güzel yansıtılar gelmiş gibi oldum. Şİmdi o ekipten bikaç kişiyl TRT1 ağlamaklı dizi çekti ama seyretyi bıraktım. O zevki vermdi yani neredeyse Gaziantepi olmuştuk o diziyle şivesi falan bunlar yapamıyor. Sarmadı yani.