Harmankaya kanyonu ve tabiat parkı görülmeye gezilmeye değer. Özellikle macera severler için video yu izleyin derim.
Kanyonda termal su var sıcak sıcak

Kanyonda termal su var sıcak sıcak

Vallaha bu kanyonda daha fazla adrenalin var fiyatları gördükçe kalpten gidebilir insan
Ay çok güzel zaten kanyonları seviyorum bu samsunda var da bilmem kaç km derinliği varmış nereye giriyorsun gemi turuna gidebildim ancak ama bu güzelmiş nerde ki bu
Videoyu izledim... Güzel ama bir o kadar da tehlikeli, yerler. Ciddi bir yaralanmada yürüyemeyecek durumda olan için yeterli kurtarma gücü ve imkanı olmalı.
Cevap
19Cevap
Tam olarak benlik bir aktivite fakat alan çoğu yerde dar ve klostrofobiğim. Yinede dener miydim bilemedim : )
Ben bunu Şahinkaya kanyonunda yapmıştım diğer ekstrem sporlara göre daha hafif ama çok eğlenceli. Zaten şu varsa ben de varım ♥️
valla videoyu izlemedimde sadece yürünüyorsa pekte adrenalin yapacak bir şey yok gezmek için güzel bir yer ama
Kanyonlar çok tehlikeli düştüğünüz zaman ayağınız kayanın arasında kalıp boğularak ölme riski var
Evet denemek isterim mehmet beyy daha önce gitmedim🙈
Ne güzel yermiş burası. Görülmesi gereken yerler listesine ekledim.
Klostrofobik değilimdir aslında ama içim daraldı nedense.
Ben gittim, kendi kendine oluşmuş bir parkur gibi aynı. Gideceklere tavsiyem sudan suya atlarken kafalarını kayaya çarpmasınlar.
Denerim ama param yok.
kamp yapsak mı beyler burada?
Ahmetli kanyonuna gidin
Denemem, suya fobim var.
Denerim.
Güzel görünüyor
Süper görünüyor severim öyle şeyleri 🤗
İçim daraldı çok gerildim 😄
Rafting yapılabilseydi çok hoş olurdu
Çok güzel bir yere benziyor
Tam benlik çok isterdim
Hayır ya boğuyor beni böyle şeyler