Sevgilimi görmeye yaşadığı şehre gideceğim. Gün içerisinde tek kişilik otel odasında zaman geçirmemiz mümkün mü? Gece kalmayacak
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
evet kimliğini verip girebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
3 Yıldızlı bir otel izin vermediklerini söyledi. Bunun bir kuralı kanunu var mı bildiğin? yoksa kafalarına göre mi izin veriyorlar
- +1 yıl
Ailesinin evinde kalin, madem kizlari daha once de sizinle kalmis. Oradan da nikah merasimine 😂 Yasiniz bunu dusunecek olgunlukta olmali, ne kadar aranizda ask da olsa farz edin bir kaza, bir sorun cikti. Hele ki yasadigi sehir kucukse... Sizin niyetiniz cinsel birlesme olmasa dahi, polis tutanaklarini ve mansetleri dusunun. Tabii, sevdiginiz kizin ailesini de. :) Daha once birlikteliginiz olmus olabilir ama bu defa sans size gulmezse; uzulen taraf bu ulkede kadin tarafi olur unutmayin lutfen.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
4-5 yıldızlı otellerde sorun olmaz ondan aşağısına gitme. ya da bir araba kirala transportr tarzı perdeli falan ikiside ortalama aynı fiyatlara gelebilir
02 Yorumla- +1 yıl
sadece düşündüğün sebeple değil odaya çağırma amacım. gün içinde zamanımızın çoğunu otelde geçirmeyi planlıyoruz, hem salgın yüzünden hem de zaten şehir aşırı sıkıcı olduğu için
- Cevap sahibi+1 yıl
Arabada da zaman geçirirsiniz gayet güzel. Hem gezersiniz orman tarzı yerlere yakarsınız mangalı ohh mis al sana zaman yatmak istersen arabaya bişi atarsın arkaya
Tatil & Seyahat konusunda 8,3b cevap paylaştı. Otele bağlı. Belli süreliğine izin var. Devamında para alıyorlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Otel insiyatifine bağlı tamamen bence git durumu anlat nişanlıyım de işte ailesi çok muhafazakar de ondan dolayı biraz görüzcez gidecek falan de geç
00 Yorumla - +1 yıl
evlilik cüzdanı olmadan oteller izin vermiyorlar.
04 Yorumla- +1 yıl
evlilik cüzdanı muhabetti yalan daha önce aynı odada kaldık, evli de değiliz, sorma hakları da yok turizm bakanlığına bağlılarsa. Sorun şu gece kalmayacak gün içinde odada vakit geçirmek istiyoruz salgın varken sokaklarda işimiz yok
- +1 yıl
Dha önce evlilik cüzdanı soranlara denk gelmiştim ben. Sormayana denk gelmedim desem yeridir. Sevgilini çok mu seviyorsun? Yoksa öylesine takılıyor musun?
- +1 yıl
diyorum ki, sormaya hakları yok ama soruyor olabilirler bu ülkede illegal iş yapmayan yer mi kaldı ve çok seviyorum ciddi bir ilişkimiz var
- +1 yıl
Netten baktım, sormaya hakları varmış. Otel insiyatifine bırakılmış bir şeymiş.
Çağıramazsin. Turizmciyim. Yatak ücreti isterler
02 Yorumla- +1 yıl
Him ya tak ücretini verince alabilir miyiz odaya
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çağıramazsın.
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Tek kişilik otel odasına gün içerisinde misafir çağırabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba Arkadaşlar
@TheJuggernaut Bu sorunun cevabı, biraz da hangi kentte olduğuna bağlı. Mesela Doğu şehirlerinde bu biraz zor olur. Ama Ege ve Akdeniz kentlerinde pek sorun olmaz.
Bu arada bu ekstra konuk için ayrıca bir ücret ödemek zorunda kalırsınız. Konaklama olmasa da bunu mutlaka talep ederler.