Arkadaşlar ben denize girmeyi pek seven bir tip değilim. Özellikle geceleri gezmek için önerebileceğiniz, en azından gidilebilecek 1 bar ve birkaç cafesi olan bu saydığım yerlerden hangisini tavsiye edersiniz? Tabi bir de oraya gidince ne yapılır vb. önerilerinizi de bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zor secim hepsi guzel himmmm erdek diyorum ben
Cunda güzel ama fazla kalabalık göze alıyorsanız Cunda iyidir
Merhaba, Cunda Adası gittim, çok beğendim size de tavsiye ederim, Yunan adaları da çok güzeldir benim favorilerim.
Cunda ile ilgili biraz bişeyler anlatabilir misiniz? Mesela geceleri hareketli mi? Gidebilecegim cafe bar falan var mı? Gençlerin gittiği bir yer mi yoksa daha sakin kesim mi? Gidince mutlaka gör dediğiniz yerler neresi? Fiyat ortalaması nasıl pansiyonların cafelerin yani ada uygun mu? Bir de İstanbul'dan ulaşım nasıl ve kaç saatte gidiliyor? Cok sordum ama cevap verirseniz sevinirim😊
Canım erdeği geç marmara adasını da geç bak marmara adasının karşısında Avşa adası var işte orada gece mekanları çok fazla ve ada gerçekten yaşıyor
10 senedir oraya gidiyorum ben sana anlatabilirim orayı 😂bi de ada cok eskisi gibi degil artık ipini koparan herkes geliyo. O yüzden baska yerler görmek istiyorum ama Avşa'ya da benzesin istiyorum özellikle gece hayatı. Erdek ve marmara adası sakin yerler sanırım böyle dediğine göre
evet avşaya ben sen 2 sene hariç her yaz oradaydım orada yazlığımız var da ve marmarayı zaten unut orası yaşlı yeri ama erdeği de bilemem de orasıda pek eğlence yeri yok ya sen en güzeli daha aşağıya in
Mesela nereyi önerirsin? Ay ne güzel ya keşke bizimde yazlık olsaydı orda çok isterdim
ya aslında adanın neresinde takıldığına da bağlı bu arada sen neresinde takılıyordun nerde kalıyordun
Ben merkezdeyim hep. Ama denize girenler için merkezin denizini tavsiye etmiyorum Altınkum daha güzel deniz olarak. Tabi merkez de gece hayatı cok güzel hareketli. Barlar sokağı desen cafeler desen gençler var ama eskiden bu kadar kalabalık olmazdı. Daha iyiydi bazen ekmek kuyrugu gibi sıraya diziliyoruz sokakta yurumek icin😂
Sizin yazlık ne tarafta?
ya bizde merkezdeyiz ama bizim taraf yani adanın sağına sonuna doğru bizim yazlık orada murat apart var orada o bölge çok güzel de sen galiba lunapark tarafında takılıyorsun
Evet nerden bildin o tarafta kaldığimı maşallah valla 😂
ya o taraf adanın en b*ktan yeri de ondan sürekli gemiler gider gelir ama bizim tarafın denizi efsane güzel cam gibi tertemiz
Ben denize girmeyi sevmiyorum pek bundan yıllar önce Altınkum'a gitmiştik hem adanın diğer yerlerini de gezmiş olalım diye oranın denizi de inanılmaz güzeldi dibi gözüküyodu resmen ama ben denizi seven tip değilim. O yüzden benim için tatil demek yeni yerler görmek gezmek eglenmek demek. bir de sana bişey sorcam siz pansiyon işletiyosunuz herhalde orda o işe nasil girdiniz? Ben mesela bileklik falan yapıyorum, yazın geldiğimde hani adada pazar gibi bir bölüm var ya insanlar bişeyler satıyolar camiye yakın yerde. Orda bişeyler satmak için ne yapmam gerekir? İzin durumları nasıl oluyor?
Yalnız Cunda'dan Erdek'ten Avşa'da bileklik satmaya nasıl geldim bilmiyorum ama aklıma gelmişken sorayım dedim 😂
hahhah hayır ya bizim yazlık var sadece pansiyon yok. tabi yeni yerler filan diyorsan iş değişir o sana kalmış birşey. o bileklik işini de belediye ile konuşmalısın
Murat apart var diyince ben de orayı işletiyosunuz sandım pardon, yazlık fiyatları nasıl peki şöyle 1+0 ya da 1+1 fiyatları ne kadar olur sence?
anladım yok ben konum belirtmek için demiştim. ya onlar sezonluk veriyorlar tam yazlıkçı yeri sen öyle takıyla filan kazanıp ödeyeceğini zannetmiyorum
Anladım teşekkür ederim yardımların için
Rica ederim ne demek bak oralar böyle işte avşayıda biliyorsun en güzeli aşağıya balıkesir e izmire doğru gitmek
Marmara adasını çok merak ettim. Cunda ya gittim. Bir şeyler var ama beğenmedim.
Neden begenmedin Cunda'yı? Gece hayatı nasıldı mesela? Gezip görebileceğin yerler var mı? Bir de İstanbul'dan nasıl gidiliyor Cunda'ya?
Küçük bir yer. Seçenek az. Ayvalık'tan vapurla vececileri götürüyorlar. Ayvalık'tan ulaşım sağlanıyor.
Neden sadece bu üçü merak ettim
İstanbul'a daha yakınlar ve bir Alaçatı ya da Çeşme'ye göre daha bütçeme uygun oldukları için ama ekstra öneriniz varsa beklerim
İstanbula yakın diyosan çınarcık var mesela bilmiyorum daha önce geldin mi ama
Çok sakin bir yer olmasın istiyorum yani gezip görebileceğim gece hayatı olan bir yer olsun istiyorum. Cınarcıga hic gelmedim ama sakin bir yer diye biliyorum
Hee yazları hiçte sakin değil ama tabi karar senin aklının bir köşesinde bulunsun
Maramara adası daha sakin.
Cundayı öneririm asıl amaç gezmekse
Evet gezme ön planda peki uygun fiyatlı bir yer mi Cunda?
uygun fiyatlı sayılmaz çok
Teşekkür ederim
tatil yok corona var bu sene unut
Sordum diye illa gidicek degilim. Vakit geçsin merakım gitsin diye soruyorum😂
kendini teselli etme 😀
Ben kendimi teselli etmesem kim beni teselli edicek 😊
doğru bak düşünemedim
Cunda
Hiç birine girmedim ama Cunda güzel diyorlar
Cunda tabi ki ya
Peki istanbuldan ulaşım nasıl? Kaç saat sürüyor?
3 buçuk 4 saatte ayvaliktasin
Sonra Ayvalıktan mı vapura biniliyor?
Evet