Arkadaşlar Korona virüs önlemleri sebebiyle Turizmde Oteller Açık Büfe Hizmeti vermeyecektir. Oteller Hizmeti mayısta açacaklarını söylediler. fakat bu hizmet de Açık Büfe Yer Almayacak. Siz böyle oteller de tatil yapar mısınız?
Otellerde bu yıl açık büfe hizmeti neden kapalı olacak, sizce gerekli bir tedbir mi?
Arkadaşlar merhaba, @ozelguvenlik4545 soru için teşekkürler,
Şu an itibarıyla açık büfelerin kaldırılması yönünde bir karar yok. Bakanlık bu konuda sadece bir fikir beyan etti. Bizim KHG olarak politikamız değişmeyecek. Açık büfeye devam edeceğiz. Ama sosyal temasın minimum olduğu bazı düzenlemeler yapacağız. Riskleri en aza indireceğiz. Büfeleri de revize edeceğiz ve az, öz ve çok lezzetli yemeklerle donatacağız.
Adil Gürkan Bey Çok Teşekkür ediyorum Aydınlattığınız Bilgiler için Bende Çalıştığım Otelin Genel Müdürü ile Konuştum aksi bilgi mevcut değildir, Açık Büfeler devam edeceğini ama sosyal mesafeler çerçevesinde sıı tedbirler alınacağını sölediler
Düzeltme: Adil Gürkan Bey Çok Teşekkür ediyorum Aydınlattığınız Bilgiler için Bende Çalıştığım Otelin Genel Müdürü ile Konuştum aksi bilgi mevcut değildir, Açık Büfeler devam edeceğini ama sosyal mesafeler çerçevesinde sıkı tedbirler alınacağını sölediler
En güzeli bir ton yemek ziyan gidiyor otellere. isim gereği gidiyorum akşam yemekte balık tavuk et hepsine ayrı tabak almış 3 çeşit tatlı tabağı almus bir o kadar meze v. s hepsinden bir kaşık alıp kaldırıyor
Gorgusuzlugune mi laf edeyim Çöp kovası midesine mi Akli sıra o. kadar para verdim oteli zarar ettireyim kafasına mi
Tahmin ediyorum. Sadece hijyen değil geri dönüştürüyorlar yemekleri. Ben bu yüzden aşçı tarafından açılmış tezgâhtan o kızartırken almayı tercih ediyordum.
Bende turizmciyim otellerde güvenlik görevlisiyim hani senelerdir çalışıyorum aslında sağlık tedbirleri için en iyi fikir açık büfelerin kapalı olması dır ama sen onu gel beleşci misafirlere anlat 😂😂
açılacak tabiki bende otelde çalışıyorum. güvenlik mayısda açılacak rezervasyonlar mayısda açılır ama açık büfe yok sahilde sezloglar sosyal mesafeye uyumlu dizilecek
yok açılacak haberimiz var açılmaması söz konusu değil ama sınırlı hizmet olacak açık büfe yok disco yok :) ayrıca oda servisleri titizlikle yönetilecek otele giriş rezervasyonlarında misafirlerin ateş kontrolleri yapılacak
genellikle oteller Mart , nisanda açılır okullarla paralel değil zeynep ben senelerdir çalışıyorum. genellikle biz haziranda, bayramlarda türk misafirleri de ağırlarız ama %75 yabancı misafir gelirdi bu sene iç turizm olacak türk misafirler yani :)
aynn dışardaki resturantlar iyi para kazacak, ama tabi tatil ücreti haricinde dışardan da yemek parası verilmesi lazım :) epey yüklü masraflı tatil olacak
Arkadaşlar merhaba,
@ozelguvenlik4545 soru için teşekkürler,
Şu an itibarıyla açık büfelerin kaldırılması yönünde bir karar yok. Bakanlık bu konuda sadece bir fikir beyan etti. Bizim KHG olarak politikamız değişmeyecek. Açık büfeye devam edeceğiz. Ama sosyal temasın minimum olduğu bazı düzenlemeler yapacağız. Riskleri en aza indireceğiz. Büfeleri de revize edeceğiz ve az, öz ve çok lezzetli yemeklerle donatacağız.
Teşekkürler.
Adil Gürkan Bey Çok Teşekkür ediyorum Aydınlattığınız Bilgiler için Bende Çalıştığım Otelin Genel Müdürü ile Konuştum aksi bilgi mevcut değildir, Açık Büfeler devam edeceğini ama sosyal mesafeler çerçevesinde sıı tedbirler alınacağını sölediler
Düzeltme: Adil Gürkan Bey Çok Teşekkür ediyorum Aydınlattığınız Bilgiler için Bende Çalıştığım Otelin Genel Müdürü ile Konuştum aksi bilgi mevcut değildir, Açık Büfeler devam edeceğini ama sosyal mesafeler çerçevesinde sıkı tedbirler alınacağını sölediler