Tatil & Seyahat Şile’mi daha güzel Polonezköy’mü? Mrv011 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedenleriyle birlikte yazarsanız seviniri ve güzel yerlerini istanbuldan gidicem Şile Polonezköy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şile’mi daha güzel Polonezköy’mü? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 377 cevap paylaştı. Polonezköyde en güzel doğa harikası ağaçlardan gökyüzü görünmeyen polonezköy milli parkı var. 0 0 Yorumla
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 870 cevap paylaştı. Şile diyeceğim ama bence ikisi de çok güzel :) 0 0 Yorumla
tebessumsever86 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl polenezköy daha güzel sanki. kimle gececeğine de bağlı tabi 0 1 Yorumla Mrv011 +1 yıl Arkadaşımla Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Polonezköy çok daha güzel. 1 7 Yorumla Mrv011 +1 yıl Şile açık ara önde😂 Yorumla cann22 +1 yıl Çünkü herkes vizyonsuz😂 Yorumla Mrv011 +1 yıl Oo idealı bir yorum oldu 😂 şaka bir yana kararsız kaldım resimlere baktıgımda polonezköy cok hoş ama şilede kafamı karıştırmıyo degil sakin sessiz bir yer istiyorum Yorumla cann22 +1 yıl Şile sakin değil. Yorumla Mrv011 +1 yıl Eminmisin 🙄 Yorumla cann22 +1 yıl Kesinlikle. Yorumla Mrv011 +1 yıl Peki tesekkur ederim Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Geçen sene şileye gittim çok karabalıktı polenezköy mantıklı geliyo 0 4 Yorumla Mrv011 +1 yıl Hafta ortası ve bu mevsimde kalabalık olmaz ya Yorumla Sinan_ist +1 yıl Bu zamanda olmaz yazın hafta içi zannetmem karabalık olsun Yorumla Mrv011 +1 yıl Anladım Yorumla Sinan_ist +1 yıl Bu mevsimde tadı olmaz bence yazın gel Yorumla
AtesCan34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Geridekalan köy 0 5 Yorumla Mrv011 +1 yıl Hadii çokmu gittin Yorumla AtesCan34 +1 yıl Yok geride kalanlar öyle diyor Yorumla Mrv011 +1 yıl Öylemi sende onlara bakarken gerde kalma Yorumla AtesCan34 +1 yıl Olabilir 😏 Yorumla Mrv011 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Polonezköyde en güzel doğa harikası ağaçlardan gökyüzü görünmeyen polonezköy milli parkı var.
Şile diyeceğim ama bence ikisi de çok güzel :)
polenezköy daha güzel sanki. kimle gececeğine de bağlı tabi
Arkadaşımla
Polonezköy çok daha güzel.
Şile açık ara önde😂
Çünkü herkes vizyonsuz😂
Oo idealı bir yorum oldu 😂 şaka bir yana kararsız kaldım resimlere baktıgımda polonezköy cok hoş ama şilede kafamı karıştırmıyo degil sakin sessiz bir yer istiyorum
Şile sakin değil.
Eminmisin 🙄
Kesinlikle.
Peki tesekkur ederim
Geçen sene şileye gittim çok karabalıktı polenezköy mantıklı geliyo
Hafta ortası ve bu mevsimde kalabalık olmaz ya
Bu zamanda olmaz yazın hafta içi zannetmem karabalık olsun
Anladım
Bu mevsimde tadı olmaz bence yazın gel
İkisinide bilmiyorum gitmedim hiç oralara
Ihlamur çaydan daha güzel 😂
2sinin ayrı özelliği var bana göre