Tatil & Seyahat Manisa merkezde ne yapılır? Acelecibey2 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Manisa merkez de oturanlar var mı burada gezilecek nereler var acaba? Güncellemeler+1 yıl Cevap alsam 😊 Güncellemeler+1 yıl Güncel Manisa merkezde ne yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Somurtkankedi7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Manisaliyim. Manisa da çok gezilecek yer yok. Şimdi nasıl bir yere gitmek istiyorsun 0 1 Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Gezmelik vakit geçirmelikaybetmeden bende manisaya astsubay olarak geldm de gezmek de istiyorum sahsen Yorumla
AntepBaklavasıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Oraya has yemekler denenebilir 0 13 Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Hmn mantıklı Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Aynen Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Ben olsam çok güzel şeyler bulurdum da Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Tâbi kızlar Gezer hep Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Yo ne alaka ilginç yerleri falan varsa gitmeyi kastettim insan zevk almak istedikten sonra alıp eilenecek bir şeyler bulur mesela bir bankta çekirdek çitlemek falan bile güzel Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Hm 😊her anın tadını çıkarcn diyosn Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Yani tabi insan keyif almak istedikten sonra alacak çok şey var Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Doğru diyosn Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Aynn Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Bakalım hayırlısı Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl Aynenn Yorumla Acelecibey2 +1 yıl 😊😊 Yorumla AntepBaklavasıı +1 yıl :) Yorumla
Özlem5555 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hic gitmedim 0 5 Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Uğrama bile 😂 ben pişman oldum ama İzmir güzel Yorumla Özlem5555 +1 yıl Sanmıyorum zaten gideceğimi Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Rizeyi bırakma😀 Yorumla Özlem5555 +1 yıl Yakinda bırakmak zorundaym ozaman burdan cumhurbaskanina sesleniyorum yasakları kaldırma bende samsuna gidemiyim 😂😂 Yorumla Acelecibey2 +1 yıl 😂😂😁 Yorumla
psychologisthealer Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Manisada çok yer yok 0 1 Yorumla Acelecibey2 +1 yıl Nereler var en azından Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Manisaliyim. Manisa da çok gezilecek yer yok. Şimdi nasıl bir yere gitmek istiyorsun
Gezmelik vakit geçirmelikaybetmeden bende manisaya astsubay olarak geldm de gezmek de istiyorum sahsen
Oraya has yemekler denenebilir
Hmn mantıklı
Aynen
Ben olsam çok güzel şeyler bulurdum da
Tâbi kızlar Gezer hep
Yo ne alaka ilginç yerleri falan varsa gitmeyi kastettim insan zevk almak istedikten sonra alıp eilenecek bir şeyler bulur mesela bir bankta çekirdek çitlemek falan bile güzel
Hm 😊her anın tadını çıkarcn diyosn
Yani tabi insan keyif almak istedikten sonra alacak çok şey var
Doğru diyosn
Aynn
Bakalım hayırlısı
Aynenn
😊😊
:)
Hic gitmedim
Uğrama bile 😂 ben pişman oldum ama İzmir güzel
Sanmıyorum zaten gideceğimi
Rizeyi bırakma😀
Yakinda bırakmak zorundaym ozaman burdan cumhurbaskanina sesleniyorum yasakları kaldırma bende samsuna gidemiyim 😂😂
😂😂😁
Manisada çok yer yok
Nereler var en azından