Balayı tatili yurtiçi mi yurtdışı mı olmalı? İstediğiniz bir şehir / ülke var mı :) ?

Evlenmedim hiç balayı tatilinin psikolojisini bilmiyorum ama bir çok ülke gezdim. Balayı çiftlerine tavsiyem sakın çok romantik diyerek Venedik'e gitmeyin tamamen pazarlama başarısı bir şehir renkli eğlenceli bir tipseniz benim gibi akşam olmadan sıkılırsınız
Millet eğlensin yesin içsin diye Düğüne harcanacak paraya nikahtan evlenip yurt dışında tatil/balayı ortaya karışık dolu dolu güzel bir 7-8 gün geçirilir.
Ekvator ülkelerinde olmayan balayına ben balayı demem üzgünüm beyler🤷♀️

Kuzenim balı de balayın da, baliye gitmek isterdim bende
Cevap
7Cevap
Benden geçti siz kendinizi kurtarin
Artık balayı yerine alayına gitmeyi düşünüyorum majeste bey :)
Santorini'yi ve Uzak Doğu ülkelerini merak ediyorum. A bir de Kuzey Avrupa ülkelerini. Karar veremedim.. 🤔
Yurtiçi normalde de gezilir ama yurtdışına her zaman gidilmez ve yanında özel bir insan var sonuçta 🤷🏻♀️
Californiya olabilir 👍🏻
Hayırdır balayına gidecek birini mi buldun 😄 biz yunan adalarına gitmeyi düşünüyoruz rodos mikanos santorini
Sakin huzurlu ve ilk defa birlikte gideceğimiz bir yer olsun da yer çok da önemli değil...
Yurtdışı Balayı için Mısır olabilir elbette ki eşte önemli size ayak uydurabilecek mi? 🕊
Mauritius Adaları'na gitmek isterdim. Ama önce evlenmem gerek tabi!
Yurt dışına götürecek biri olursa evlenebilirim 🙂 yurt içi zaten geziyorum
Yurt içini tercih ederim rahatça bal ayı geçirmek için..
İmkanımız varsa yurt dışını tercih ederim 😊 denize girebileceğimiz sıcak ülkeler tercihim 😄
Karayip adaları olabilir ya da mardinler maldivlermiydi yoksa karıştırdım 🤔
Hayalim Bora Bora ama o biraz zor o yüzden Meksika diyorum
Arjantin’e gideceğim ben ya 6 ülkeden sonra durak orası olsun bir de
Finans varsa ve yabanci dil yurtdışı tercih edilebilir. Yoksada yurtiçi olur. Güzel Türkiye"min bir sürü güzel yeri var.
Prag olur yine. Taktım oraya sürekli gidiyorum.
kesinlikle İtalya venedik
yurt dışı, mumkunse ada ulkeler
Kıbrıs veya İtalya istiyorum
Neden
çok merak ediyorum ondan
Hımm isminin hakkını verir misin gerçekte
Ya venedik ya da bali nerde o günler
Yurt içi Antalya ya da Muğla
Antalyaaa 👌
İspanya olmalı. :)
Yurt Dışı 🌿
Mykonos, Santorini, Bali ❤️