Kışın D vitamini eksikliği yaşamamak için sütyensiz altsız tamamen çıplak güneşlendim komşunun biri çıkıp bana bağırmaya başladı ben de o anki şokla ne yapacağımı bilemedim hemen pencereyi kapatıp perdeyi örttüm. Tamam yaptığım biraz ayıp olabilir ama sonuçta karşısında çocuk yok böyle azarlaması sizce normal miydi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır o değil de, nerede güneşleniyordun orasını çözemedim :))
Gidip yeşilköy plajında çıplak güneşlenirsen adamı yerler..
Müstakil evindir, evinin havuzudur istersen dal doşak güneşlen kim karışır :)
Şahsen benim havuzlu bir evim var, yazları 7/24 cıbıl geziniyorum :)))22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada hakikatten senden 10 bin kat daha güzeller var.
O kadar da güzel değilsin :)
En İyi Cevaplar
+1 yılvücudunun D vitamini sentezlemesini istiyorsan tamamen çıplak olmana gerek yok
güneş ışını sadece kollarına değse bile vücuda D vitaminini almış olursun02 Yorumla
Soran+1 yılKollarım kapkara ikizlerim süt gibi kötü durur diye ikizleri serbest bıraktım
Normal değil senin yaptığın az edep lazım insana millet seni izler diye hiç mi gelmiyor aklına böyle yaparak hiçbir özeliniz kalmıyor artık merakda uyandırmazsınız sadece basit olursunuz sizin gibileri yurt dışında tonla normal karşılayanı var ama normal değilsiniz...
14 Yorumla
Soran+1 yılSenden güzelim
+1 yılNamahrem konusu. Önemli aslinda ayip diye bişey var bu aybida utanmayida kaybederse insan ne yapacak artik?
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
102Cevap
+1 yılherkesin kendi kararı..
görmek istemiyorsa bakmaz..22 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım yorum! Senin gibi geniş ve aydın düşünenler sayesinde bu ülkede rahatça yaşıyoruz
- +1 yıl
Överken sövmek diye buna denir 🤣
+1 yılİnsanlar bir de ciddi ciddi bu kızı mı savunuyo? Üstünde sütyen yok altında don yok tamamem çıplak balkonda güneşleniyosun kendine gel! Tabi ki suç komşunun seni şikayet etmediğine şükret
72 Yorumla- +1 yıl
Erkek yapsa hapisteydi şu an
+1 yılD vitamini ilacı alabilirsin fake uye seni. Dişin güneş ışınları dik açı ile düşmesi yatay bir açıdan vurur. Güneşten d vitamini almak için gölge boyu kendi boynundan kısa olması gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılD vitamini ilacını nerden alıcam ;D
Kız sen hayalinimi yazdın buraya dokelteye saygımız varda üstsüz neya trolmüsün
32 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma düz göğüslü erkek fatma seni
+1 yılSen mayo ile güneşlen de görüntü kirliliği ve ahlaksızlık olmasın... çoluk çocukta görebilirdi
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Yani Türk toplumuyuz olmaz, hem de senin arkandan kötü konuşulur. Biraz dikkat🙂
Tabi ki suç değil, fakat aile ortamında yapılması doğru değil. Git olympos plajına, plajın sol arka taraflarında dilediğin gibi güneşlen, kimse karışmıyor; benim hatun hep orada 🙃
00 YorumlaGerçekten ekledigin yorum mükemmel 🤣 dilediğini yasa istediğini yap kime ne hayatımızı insanla göre yasayamayiz
06 Yorumla
Soran+1 yıl👠👠👠👠
Soran+1 yılYanılmadım umarım 💋💋
Millet ahlakı iki bacak arasına yükleyip ahlak bekçisi olmaktan bir vazgeçsin ahlak dediğin şey ona gelene kadar daha çok şeyden geçer.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana laf mı soktun şimdi
+1 yılKocasının çocuğunun falan görmesinden cekinmistir sende azdın mı o nasıl güncelleme ben seni òyke görsem bağırmam direkt siker. im
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamın kocası yoktu..
- +1 yıl
Haa adam desene o zaman işte karısının falan görmesinden cekinmistir heralde ne bilim sende dikkat et biraz
Soran+1 yılHem ne varmış güncellememde
- +1 yıl
Yok bisey canım sadece orman gibi olmuş kıllar bir çift göğüs iki yanaklı popo başka bisey yok
Ne hakla senin balkonuna evine penceremden içeriye vs bakıyor bu tacizdir evde bulunduğun halin kimseyi ilgilendirmez rahatsiz olan denyo bakmasın evin senin oZelin
00 Yorumla
+1 yılÇooook büyük bir sevap işlemişsin Zalım Komşunun yerin de ben olsam 70 lk viski alır beraber güneşlenirdik 🤣
10 Yorumla
+1 yılhak etmişsin millet seni farklı algılar oooo derler başına vurmuş derler milletin çoluğu cocuğu var felan
10 Yorumla
+1 yılToplumun bazı normları vardır, o toplumda yaşamayı seçtiysen bu normlara karşı gelemezsin. Yapcak bişe yok eğitimden başka 👍
00 Yorumla
+1 yılBirileri görüyorsa suçtan öte çok ayip, kendine ait teras varsa ve yüksekse veya balkon kimseye görünmüyorsan birşey olmaz,
00 Yorumla
+1 yılYürü git işine. Burda KS de artist olmak senin amacın. hadiii bas git
24 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var ya sadece kadınlık gururum incindi bana karşısında çocuk varmış gibi bağırdı kendine namus dersi verdi
Soran+1 yılİstesem çok güzel artist olmasını bilirim nude fotoğraflarımı koyarım nete telefonumu da paylaşırım ama aranmıyorum
Soran+1 yılKendince namus dersi verdi
- +1 yıl
Hıhi
+1 yılSuç değil, onun sana bakması suç.
Evini gözetlediği için mahkemeye bile verebilirsin.14 Yorumla
Soran+1 yılAy mahkemede yargıçlar çok Seksi oluyo ben hakimin yargıcın karşısında dilimi yutarım
- +1 yıl
Troll olmasaydın keşke, adamdan sayıp cevap verdik.
Soran+1 yılAhlaksız yorum yapan herkes troll ya da fake olmuyor, troll değilim.
- +1 yıl
Kesinlikle.
Yani umumi yerdeyse evet yanlis dabiki iyiki daha götüs\nü yapmamis ahlak polisi falan yani umumi yerde yapmamalisin
00 Yorumla
+1 yılHerkesin çıplak olduğu bir yer olması gerek ya da kimsenin olmadığı bir yer olması gerek benim açımdan. Ama tüm bunlar bir yana senin açından sıkıntı yoksa soyun geç ne düşünüyon.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde sıkıntı ama biri fotonu çeker. Sapıksa taciz, santaj, tecavüz bütün pislikleri yapar, dikkat et yani
07 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke 😏😏
- +1 yıl
Senin amacın belli, yem etme kendini 😅
- +1 yıl
Pasta çilekliyse olur
Soran+1 yılBen esmerim ya çikolatalıya ne dersin
- +1 yıl
Çikolatalı da olur sanki getirecen pastayı 😅
- +1 yıl
Vayy gerçekmiş 😂😂
İsteyen istediğini yapabilir, ben olsam normal karşılar ve bakmazdım. Kızması ayıp bence
01 Yorumla
+1 yılşuç değil ama normal bir şeyde değil onunda sana böyle davranması normal değil burada komple normal değil zaten.
10 YorumlaBu ülkede herkez istedigini giyer, istedigi gibi yaşar bundan millete ne ki!
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen de türbanla ve bikiniyle gez biri laf atarsa direk bana şikayet et
Soran+1 yılOnun ağzının payını veririm
Uygun bir yer olsa hic acimam bende senin gibi yaparim. Bence komsunla bir konus gozleri neden senin evinin içindeymiş ! ?
02 Yorumla
Soran+1 yılSapık çünkü
ne var ki bunda. ev senin hayat senin. özel yaşama müdahele hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılSınırları zorlamışsın ama karar senin keyif senin bakmak istemeyen bakmasın kimse kimseye bana bak diye zorlamıyor
00 YorumlaBence senin hatan çünkü diyelim onun kocası çıplak güneşlense hoşuna gider mi
19 Yorumla
Soran+1 yılAdamın kocası yok
Soran+1 yılAyrıca hoşuma giderdi
Soran+1 yılNeden gitmesin?
Soran+1 yılSaklıyacak birşeyim yok ;)
Soran+1 yılZaten 3 kişiyle evliyim hayatımı bilip bilmeden konuşma
Normal tabi millet senin şeyini görmek zorunda mı? Erkek şeyini göstererek guneslense ne derdin
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma giderdi
Soran+1 yılNe alaka?
Yok ya ne suçu. Ama benim gorebilcegim yerde guneslen.
04 Yorumla
Soran+1 yılPekala nerdesin
Soran+1 yılOra uzak ya oraya kadar gidemem
Türkiye'de suç. Ispanya'da yaşamıyoruz. O kadar evrilemedik.
00 YorumlaBöyle komşu bulmuş öpüp başına koyması el üstünde taşıması gerekirdi.
00 Yorumlatrolun ag babasısın hıc bır kadın yalnız kalmaz elın salla ellısı hıc bır erkek senı reddetmez gel yatalım de kosarak gelırler...
00 Yorumla
+1 yılTabi ki değil fakat kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde olmalı
31 Yorumla
Soran+1 yılSenden güzelim
+1 yıltamma seninkisi normal değil ama onun yaptığı hiç normal değil :D :D
00 Yorumla
+1 yılyav tuvalette bir ihtiyaç ama kimse metroya mıçmıyor demi :))
10 YorumlaHayır normal değildi her şeye burunlarını sokmaktan vaçgeçmeyecekler
00 Yorumlaben olsam o anki şokla krizi fırsata çevirir çıkarmadan 5 atardım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim karimda senin gibi guneslenmeyi tercih ediyor. Hem izi kalmiyor bikininin hem de daha da güzelleşiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben senin karından daha güzelim
+1 yılOnun yerine kocası oğlu falan görseydi seni? Ne diye milleti günaha sokuyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni gören ve bağıran erkekti zaten
Soran+1 yılVe kocası yok
Soran+1 yılBilmem belki de vardır
+1 yılKomşun işi bilmiyomuş ben olsam saatlerce izlerdim 😍👅
01 Yorumla- +1 yıl
Öhöm öhöm 👅👅
Hayır bence çok güzel bir şey kesinlikle yapılmalı hatta çıplak yüzmek de çok güzel uygun yer ve zaman varsa vazgeçilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana komşu olmak isterdim bence gayet normal :D keşke komsun ben olsam
00 Yorumla
+1 yılkeşke komşun ben olsaydım seni hiç rahatsız etmezdim :=)
01 Yorumla- +1 yıl
senin gibiler neden beni bulmuyor hiç
+1 yılazarlamamıştır o sen yanlış anlamışsındır :) başka birşeyler diyordur
00 YorumlaSende az degilsin valla hem babam sıkıntı yapıyo diyosun hemde çıplak güneşleniyosun ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılgüneşlendiğim gün ailem evde yoktu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet karşısında çocuk yok ama insan da yok çünkü insanda iffet olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal bizde yurt dışında tatilde annem öyle yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılBen senin annenden daha güzelim
Cevap sahibi+1 yılGörmediğim için bir şey diyemem
Soran+1 yılProfildeki benim işte kör
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yunanıstan tamamen cıplak guneslendım ama turkıyede yok kı olye plajlar
05 Yorumla
Soran+1 yılAltında birşey var mıydı?
Cevap sahibi+1 yılHayır yoktu plajda herkes cıplaktı calısanlar harıc
Soran+1 yılSenin roketini görmek için nelerimi vermezdim 🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yıldıyorsun ;)
Cevap sahibi+1 yıl@DiffArence takıp eder mısn benı
+1 yılSuc degl ama burasi tuekiye ben olsam bagirmaz guzelligin tadini cikartir izlerdim 😂
01 Yorumla
+1 yılManyak deliğe böcek kaçar yağma öyle donsuz ya da yatiyorsan da bacağı kapa😂karınca dolu ortalik
00 Yorumla
+1 yılRahat bırakıyorlarsa güneşlen.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen güzel olduğum içim beni rahat bırakmazlar da senin gibi birini rahat bırakacaklarına dair şüphem yok seni görünce kaçarlar
- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet suç çıplaklık suç
tck 225
teşhircilik64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşhircilik Suçu ve Cezası tck 225
Teşhircilik suçu, bir kimsenin cinsel organını veya vücudun diğer cinsel bölgelerini belirli bir kişiye yönelik olmaksızın teşhir edilmesi (gösterilmesi) ile oluşur. Teşhircilik yapma, kanunun madde gerekçesine göre ahlak temizliğine aykırı bir hareket olduğu için cezalandırılmaktadır.
Failin belirli bir kişiye karşı cinsel organını veya vücudun cinsel bölgelerini göstermesi teşhircilik suçu olarak değil, cinsel taciz suçu olarak nitelenir. Teşhircilik suçu, fiilin belirsiz sayıdaki kişiye karşı işlenmesi halinde söz konusu olur
Soran+1 yılSana yazdığım yorumlar neden siliniyor ya içinde hakaret veya küfür de yok sen moderatör müsün 😡😡😡😡
Cevap sahibi+1 yılhayır ben siliyorum sende silebilirsin sağda 3 nokta varya oraya tıkla bunu görmek istemiyorum var tıkla gider hepsi ilk yorumumu silersen hepsi gider tek tek uğraşmazsın yani
Cevap sahibi+1 yılbenim senle şahsi bir meselem yok ki suç mu yazmışsın bende suç olduğunu yazdım sadece ama sen sürekli sorunlu şeyler yazdın neyse dilediğini yazmaya devam edebilirsin sorun yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeşhircilik suçu sayılır ve ayrıca, kesin yaşanmıştır.
00 YorumlaHerhalde komşunda kıskançlık oluştu ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekti
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarikasın tatlım kimse kimseye karışmaz nokta hangi şehirde yaptin bunu😊
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılHe uyae
Soran+1 yılZengin misin önce onu söyle
+1 yılOda keyfini cikartmaliydi bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYani bence de yanına bir de mısır patlağı olsa al sana keyif
- +1 yıl
Yok mısır falan olmaz nimeti karıştırma şimdi 😂
- +1 yıl
Elleri dolu olabilir adamın o an
Tatil & Seyahat konusunda 880 cevap paylaştı. başkası olsa oturur mastürbasyon yapabilirdi ama
02 Yorumla
Soran+1 yılGeymiş demek ki
+1 yıl:D rusya sandın burayı herhal
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlısın :P
- +1 yıl
bilmukabele efenım thanks :)
Nerede oldu bu olay bebeğim
00 YorumlaUmumi yerde yapamazsin oyle
00 Yorumla
+1 yılNamus denen bşr şey var
02 Yorumla