Geçen günlerde arkadaşımın isteği üzerine arayışa girdik.
Şile'de Sahil Kamp adında bir yeri bulduk. Eğer kendi çadırınız ile gidiyorsanız, sadece günlük giriş ücretini ödemeniz gerekiyor. Çadırınız yok ise çadır veya bungalov tarzında evleri kiralayabilirsiniz. Denize sıfır bölge, sahil ve havuz var. Onun dışında restaurant ve büfe tarzı yerler mevcut. Ortak kullanım alanı olarak lavabolar ve buzdolabı var. Sahil Karadeniz denizi olduğu için dalgalardan dolayı girmek pek mümkün değil ama havuzu genel olarak temiz diyebiliriz. Eğer kafa dinlemek istiyorsanız bence birebir.. Ben ilk defa deneyimledim ama sık sık da gitmeyi düşünüyorum. :) Deniz görseli kaldığınız yerden görüntüdür. :)
https://www.sahilkampistanbul.com/

22 Yorumla
En İyi Cevaplar
vayyyy kamp dedim mi beni bulmalısın...
Sakaryanın etrafı kamp alanı, deniz çevresi mi istersin , deniz kenarı mı , orman içi mi, kış kampı mı, yaz kampı mı sonbahar kampı mı..
Yalnız yapacaksan ve bu mevsimi tercih ediyorsan Deniz kamplarını dene.. Kerpe, Akdeniz de Kaş, marmariz, Muğla ve çevresi derim.. İzmir ve Çanakkale tarafları da güzel.. çooook yer var yaa..26 Yorumla
+1 yılBen genel de şile, beykoz poyrazköy ve riva da kamp yapıyorum. Ve çoğunda tek oluyorum. Riva biraz ürkütücü olabiliyor geç saatlerde fakat poyrazköy de plajda rahatlıkla kalabilirsiniz. 3. köprü manzarasıyla birlikte mükemmel bir görüntüsü var 😊
21 Yorumla
Bende isterdim bir başıma çıkıp kamp yapayım ama erkek olmak vardı işte 😏
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTadı çıkmaz ki gadası
11 Yorumla Bence Longosphere glamping. Bir tesis olduğu için güvenlik konusunda içinizin rahat edebilir. İstanbula yakın olduğu için ulaşımı kolay. Doğayla iç içe bir tatil için gayet tercih edilebilecek bir yer. En büyük artılarından biri yaz kış rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca tek başınıza çadır, yemek, tuvalet vs ihtiyaçlarınız için hiç uğraşmanıza gerek yok, hepsi hazır. Geçen yaz gittiğimde çok memnun kalmıştım. Sadece dolu olma ihtimaline karşı bir tık önceden planlayıp yer ayırtılması gerekli diye düşünüyorum.
00 YorumlaTek başıma kamp atamam ama yapabilirim :) Kampı neden atıyım be lazım olur :P Sürekli doğanın içinde olan biri olarak kimsenin olmadığı çoğu noktada bulundum. Avlanmayı da çok seviyorum. Balık, domuz, kuş, tavşan vs vs. Barınabileceğimi hissettiğim tüm doğa koşullarını el verişli şekilde kullandım bu güne kadar :)
11 YorumlaBenim kamp anlayışım tek kişilik. Bazen köpeklerimle, bazen yalnız. Hatta son iki senedir, yaşadığım yerdeki, geceleri kimsenin olmadığı adada kamp yapıyorum. En rahat hissettiğim yer orası.
Kamp yapılacak yerler mi? Kampın bahanesi yok; apartman bahçesinde bile olur. Ruhun özgürlük seviyesine bağlı olarak şartlar zorlanır.10 Yorumla
+1 yılCanakkale kabatepe
Kastamonu ilgaz milli parki
Nigde aladaglar
Favori kamp yerlerimdir. ozellikle ramazan ayi zamaninda gidiyorum cok fazla insan olmuyor hatta hic olmuyorlar.11 Yorumlatek basına sıkıcı olur ama arkadas ya da sevgiliyle hayalimdir. mugla çok uygun bunun için mesela
27 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Tek başına kurda kuşa yem olursun fksjfh tek başıma yapmam😀
22 Yorumla
+1 yılBizim bu Düzce'de çok var. Bolu, Kaynaşlı, Akçakoca derken koca bir alana yayılmış şelaleler, göller ve nehirler.
13 Yorumla- +1 yıl
Topuk yaylası, Çamlıpınar göleti gibi
Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. kamp atmak ne yavv? Türkçeyi iyice eğip bükmeyelim arkadaşlar. kamp yapmak olsun o. Kendi başıma gitmek istemeyeceğim tek etkinlik kamp olsa gerek. Hatta en az 4-5 çadır olmalı ki hem eğlence olsun hem de güvende hissedelim.
10 Yorumla
+1 yılIsparta'nın Eğirdir ilçesi var. Göl kenarında ağaçlık yerlerde kamp yapabilirsin. Çok sıcak değil. Gayet rahat küçük turistlik bir yer. Kafa dinlemelik. Barla ve altınkum adında yerler var orada internetten bakabilirsin.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli Fethiye Antalya arasındaki Likya Yolu'dur. Toplam 535 Km lik bir alan doğa harikasıdır. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki en ideal mevsimdir bence de :)
Tek sıkar muhabbeti guzel tek bir kisi daha olsa dunya senin.
13 YorumlaAtarim atmasina da belirli bir yerden sonra sıkıyor
15 Yorumla
+1 yılÖnce hangi bölgede olduğunu söyleseniz daha kolay olur sanırım? Yalnız kamp yapıyorum zaten 2 kişiden fazla kişiyle kamp yapmayı sevmiyorum
11 Yorumlatek bayanın kamp alanları dışında yalnız kampa gitmemesi gerekiyor
13 YorumlaÇıralı harika bir yer onun dışında salda güzel olabilir
14 YorumlaTek başına tadı çıkmaz ki
Kafa dengi arkadaşlarla gitmek lazım işte o zaman gör eğlenceyi12 YorumlaTercihen Marmaris gibi ege kıyıları. Ancak tek başına asla yapamam. Böcek görünce çığlık attigimdan o böcekleri cadirimdan çıkarması için yanıma elbet biri lazım.
20 Yorumla- Bozcaada
- Tek başıma olmasam da
kamp alanı olmadığı sürece
dünyanın hiçbir yerinde kamp kurmam.10 YorumlaTek başıma çok yaptım. Hepsi sabah varıp geceyi orada geçirip öbür gün akşam üstü toparlanmak üzerine.
10 Yorumla
+1 yılAkyaka orman kampı, akyaka kalbimin en güzel yerinde 💗
20 Yorumla
+1 yılkamp yapmak için alanlar var haritalarda var muğlada bir yere gittik bakmam lazım tam yerine günlüğü 50-80 tl arası değişiyor normal bir yere çadır kurarsan jandarma ceza kesiyor 120 tl..
01 Yorumla
+1 yılBen korkarım 🤣bir böcek görsem bütün mah ayağa kaldırırım
21 YorumlaYapamam doğayı severim ama bu kadar da iç içe olmaya gerek yok😔🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnızlıktan kimsesizlikten çok boğuldum o yüzden tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Ama yer soruyorsan diyeyim. Muğla Gökova osman Kampı. Denizin dibinde..
10 YorumlaTek başıma kamp yapamam. hiçbir fikrim yok bu konuda :)
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılTek başıma çok defa kamp yaptım, çok farklı illerde. En son 7 yıl önce Göksun kıyısında yaptım.
10 Yorumla Yoktur herhalde olsada 15 dk sonra suriyeliler gelir rahatsiz eder. Adamlari gören baliciler bile kaçıyor artik
10 YorumlaBolu ve Abant dolayları.
Maşukiye, Karadeniz Ereğli, Sapanca vs10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. Gökova var mesela Marmaris in bazı güzel sakin koyları var
10 YorumlaAntalya Gazipaşa Alanya çevresinde çok yer var tavsiye ederim harika oluyor.
10 Yorumla
+1 yılTr güvenli değıl ama ben yinede atardım. İzmir ve aydın olabilir
10 YorumlaArada yaparım. Arabamızın arkasında genellikle çadır uyku tulumu vs vardır. Nerede bir Yeşillik gördüysek orda kamp yapabiliyoruz💚
10 Yorumla
+1 yılbir hatun tek başına Türkiye'de kamp? :))) tecavüze uğrarsın. ölmezsen kendini şanslı sayabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
ben de şok etkisi yarattın.
evinizin bahçesin de mi yaptın?
- +1 yıl
hemen Suriye vatandaşı ol. bak resim 250- 300 m2 ev yapmak istiyor ve bahçeli. biz Türkler ise kiramızı ödemeye çalışalım. :))
Bir kadın içün asla ve asla tekbaşına kamp tavsiye etmem. Edemem.
10 Yorumla
+1 yılBen hep tek başıma kamp yapıyorum. Bunun için Şile, Kocaeli ve Sakarya taraflarına gidiyorum hep.
10 YorumlaTek başıma kapm pek zevkli olmuyor. Muhabbet edebileceğin biri olursa çok daha güzel. Bir çok şehirde kamp yaptım keyifli zevkli aktivite
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına güvenli olmuyor çift ya da grup olarak daha mantıklı ortalık maynak dolu.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor olmaz mı yahu, akyaka var asos var olimpos var ama kesinlikle kalabalık bir kamp alanı şeçmeye calıs cidden insan korkuyor artık
04 Yorumla- +1 yıl
Bu sene arkadaşlar çok hoş nehir kenarı bir yere gitmişlerdi baya güvenlik görevlisi vs takipli doğa ortamı ama havalar sogudu zor olur yinede bakıp öğrenip yer mekan yazarım sana
- +1 yıl
ya da tam 1 - 1 bucuk ay sonra bolu abanta gidebilirsin sonbahar da harika oluyor ama tek zor olur, ama sonbahar manzarsı cidden harikaaa
Genelde tek yaparım, izmirde karaburun, kaynaklar, karagöl, mordoğan buralar candır.
10 Yorumla
+1 yılTek başımada yapmam birileriylede. Çünkü hemen kabarıyorum. Sanırım bir ota alerjim var🤦♀️
04 Yorumla- +1 yıl
O da mümkün bak👌
- +1 yıl
Bulmazlar doye düşündüm. Yaygın olmayan alerjiler hariç bulunamıyor çünkü🤔
- Tatil & Seyahat konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılYıllarımı dagda bayırda yatarak geçirmiş biri olarak söylemeliyim ki bu saatten sonra hayir!
04 Yorumla- +1 yıl
Saat zaman belirtisi açıklamak zorunda bırakma beni!
Sizin için hobi olan seyelri ben yıllarca is olarak yaptım artik bir anlamı yok. - +1 yıl
Hayır
her yer git bir ormana ya da deniz kiyisina kamp yap iste
insanlardan uzak oldugu surece kimse karismaz03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAntalya incekumda bir kamp alanı var çok güzel bir yer
10 Yorumla
+1 yılBafa Gölü - Heraklia...
Bana teşekkür edeceksiniz.01 Yorumla
+1 yılEn son muğla Akyaka çadır kurduk.
İster doğanın içinde kendin kur. İster çadır alanında yer kirala.
Çadır alanında fantazilerin sesleri yükselebiliyor.00 YorumlaHer yerde tek başına kamp atabilirsin. Tek başına da olur.
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu eski sevgilime sormam lazım o her yaz 1 ay kamp yapar.
10 Yorumla
+1 yılAtarim antalyada yapilacak guzel yerler var
29 Yorumla- +1 yıl
Adrasan olimpos
- +1 yıl
Yok yasak degil salda'da, halk plajinin oraya gidersen orda birsuru cadir goreceksin, elektrik su dus ve wc de var, hatta kamp icin 1 cuval odunu 15 tlye satiyorlar, antalyada korsan koyu var bak gidebilecegin, kamp ve karavan yasak yaziyor ama her taraf kampci dolu ve ucretsiz, dus ve wc de var; jandarma falan da karismiyor, ama sivrisinegi bol, yanina off sivrisinek kovar almayi unutma
Dağa çıkma terörist var. Ormana, dere kenarına gitme cinler var. Kamp yapılacak tekin yer yok maalesef...
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de öyle bir yer yok. Suriye'de bulabilirsin :D malum hepsi buradalar :D
00 Yorumla
+1 yılTek başıma istemem, kalabalık daha güzeldi 28 kişi 7 çadır olarak, mahalle kurduk resmen. 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Evet oba diyorlardı bize çevredekiler. 😂
edirne sarozda tabiat parkı var. çok hoştu👌
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek başına gitme ıssız yerlere ben bile erkek olduģum halde kalabalık yerleri tercih ediyorum arabada uyurken tatile gittiğimde
01 YorumlaMuğla marmaris antalya İstanbul İzmir çanakkale
02 Yorumla
+1 yılKamp yapılır mı, yoksa atılır mı ilk önce bunu tartışalım istersen 😂
01 Yorumlatek yapmasan daha iyi :)
21 Yorumla
+1 yılRoarcamp tek ne yapacaksın hem kamp hem şahane bir aktivite
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Türkiye'de hic biryer kamp yapmak icin güvenli degil.
01 YorumlaKaz dağları / inek obası
20 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne