Hani tatile giderken o valizi hazırlamanız çok kısa sürer, her şey yerli yerine gayet iyi sığar. Ama o dönüş yok mu? Valiz bana ben valize bakıyorum nasıl toplanacak o eşyalar diye. Her güzel şeyin sonu var, tatil de bitti maalesef😕
Modern köleleriz. Sadece çalışıyoruz.. Ne için 3 günlük tatil için, ne için evdeki 5 tane eşya için, 4 tekerlekli bir araç için, onun sigortası bakımı, evin elektiriği suyu için. Lanet olsun böyle düzene.:))
Bende tam tersi oluyor. Giderken çok uzun sürüyor. Onu mu unuttum bunu mu fazla aldım diye düşünürken bir türlü toparlayamıyorum. Ama dönerken 10 dakika tikistirip valizi yapıyorum
Bir zaman sonra tatilde sıkıyor. Ya da ben sıkılıyorum bilmiyorum. Tatile giderken horon tepe tepe, tatilden dönerkende horon tepe tepe. Sanırım ben tatilden çok işimi seviyorum çünkü benim işim zaten tatil gibi.
:)))) hic oyle valizler dolusu tatile gitmedim evet donerken biraz fazla oluyor esya kiyafet cunku ben gittigim yerde alirim :) ama genede oyle strese swbep olucak bir durum olmaz :)
tatil elbette guzel ama ben kesinlikle dönmeyide ozluyorum :) ama evet dediginiz dogru rahatlik eglenceli anlar bir sorumluluk hissi olmadan yasanan gunlerin sonunda :) o cantayi toplamakda evet keyifsiz olur katiliyorum size
En İyi Cevaplar