Tatil & Seyahat Pardon bir fotoğraf çekebilir misiniz? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu soruyu soruyorsanız bu haber tam size gore güldürecek ama artik daha dikkatli olacaksınız.www.tatiller.com/.../tatilde-insanlara-fotografinizi-cekmesi-icin-telefonunuzu-vermeden-once-iki-kez-dusunmenizi-saglayacak-28-fotograf Pardon bir fotoğraf çekebilir misiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aSeS_06 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Fotoğrafı çektireceğiniz kişi orta yaşta ya da genç yaşta biri olmalı ona rağmen böyle resimler çekiliyorsa art niyetli bir çekimdir kesinlikle.Zaten resim çektirdiğim kişinin resmi çekmesi sonrası hemen nasıl çektiğine bakıyorum. Benim yaptığım gibi yapılmasında fayda var. 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı. Reklamdan izlenmiyor bile. 4. fotoyu acana kadar delirip kapattim.. Reklam pencereleri mahvetti. dostum sen bu fotolardan derleme yapip bir bence hazirlasan super olur.. 1 0 Yorumla
Birtebessumyeter Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl Ben onlardan daha güzel cekiyorum bu kadar beceriksizlik olmaz 😁😁 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 360 cevap paylaştı. Bana çektirenler bazen beğenmeyip tekrar çektiriyor 😂 1 0 Yorumla
Laticarieun Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Biri bana böyle demişti çekemem demiştim biz de seni çekemeyiz o zaman diyip gitmişti 1 0 Yorumla
__savaş__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bende yaşadım bizim fotoğrafı çek demiştim kendini çekmişt 2 0 Yorumla
_umay_ Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Çok iyi ya aslında yabancıya da gerek yok benim kankalarımda çok kötü çekiyor 1 0 Yorumla
Burry_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Fotoğraf çekinmek için çekilinir falan filan neyse ya bu 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Reklamlardanbakamadım bile resimlere 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 779 cevap paylaştı. Mekan çok güzel 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar