Bulunduğumuz konuma göre değişir. Ben karşı tarafın açısından baktığım zaman izin vermezdim. Doğru da bulmuyorum. Özellikle insanların içinde bunu yapan kadınlardan iğreniyorum. Çünkü kimse kimsenin memesini ya da başka bir yerini görmek zorunda değil. Bunun için kamplar ve özel plajlar var yapmak isteyen de gitsin ve orda yapsın.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üstsüz güneşlenmeme izin veren adam zaten eşim olamaz insan karısına sahip çıkar başka erkeklerden kıskanır
161 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Ne kadar da geniş tipler varmış öyle yanıtları okudum şaşırdım yani. Mahremim olan bir insanı niye adeta başkalarına sunayım ki bu medeniyet değil sapkınlıktır. Ben kendim dahi tşörtsüz gezdiğimde plajda bir tuhaf hissediyorum insanlar eşlerinin öyle durmasını yadırgamıyor yani şaka gibi.
20 Yorumla
+1 yılÖyle her tarafta insan olan biyerde değilde sakin biyerde bir çok defa üstsüz güneşlendi. Koyların kenarlarında ve köy kenarındaki tepelerde hele hele. Hatta bir foto koyardim da hemen disklike çılar boy gösterir ondan seyetmiyoruz 😁
43 Yorumla
Soran+1 yılNe fotosu
- +1 yıl
Plaj civarı çekilmiş güzel bir poz demek istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
303Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHangi Türk verir ki gadası
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen gadası kalmamış
+1 yılİnsanların özeli vardır. Erkeklerin izin veririm diyenleri pek bu özeli umursamıyor herhalde. Ne kadar da rezillik, bir de kadının gösterme çabası var, o çok ayrı bir konu tabii.
80 Yorumla
+1 yılİzin vermem diyenler dm'den kızlardan üstsüz fotolar istiyor...
102 Yorumla- +1 yıl
Evli kadınlardan da isteyen var bilesin. Yoksa tabii ki bence de güneşlenmesin öyle.
+1 yılEvet guneslensin sorun yok benim icin hatta daha bile iyi olur. Erkek adam napcak bikini giyip de ama dimi
72 Yorumla- +1 yıl
Tamam da sorunun amacı bu değil
- +1 yıl
@REDHOTLINE07-2 ciddi olamazsın 😰
Hayır vermezdim ama ıssız bir koyda ve gözlerden uzak bir yerde dikkatli olmak kaydıyla neden olmasın? Mesela Kıbrıs Dipkarpaz bölgesinde böyle bir yer var. Bazı zamanlar in-cin top oynuyor. Km lerce sahil bandı.
35 Yorumla
+1 yılYağ bunlar yarın tesettür donu ile haremlik selamlık plajlarda denize sokarlar insanı, iktidarda malum o yanlı bu kadar yobazlık olmaz
Kusura bakma arkadaş biz böyleyiz, sen istersen karın ı üstsüz hatta altıda sıyrılmış vaziyette ( bikininin izikalmaması için) güneşlenirken canı çekenlere " lafımı olur al bir gecede sende kalsın biz çağdaşız aştık artık onları" de.00 YorumlaDenizdeyiz sonuçta sevgilim böyle birşeye izin vermese bile sadece arka sırtındaki ipleri açıp güneşlenirdim bu benim bedenim kimse karışamaz onada laf söylemek düşmez ekmegimi vermiyor sonuçta begenmiyorsa gidebilir ama insan sevgilisini kendi karakteri gibi biri olsun ister o yüzden oldugu zaman kabul edecegini etmese bile yukardaki söylediklerimi yaparım NETT!💆🏼♀️
00 YorumlaInanilir gibi degil izin verenlerde varmis 😂 Siz bence evlenmeyin sevgilide yapmayin bu ne ya iğrenç misiniz
132 Yorumla
+1 yılTabi canım niye izin vermeyim o saatten sonra eşim olmaz o kadar..
73 Yorumla- +1 yıl
Saol evladım
Sadece sana ait olan bir şeyi öyle herkesin önünde pazarlar gibi açığa çıkarmak namussuzluk değil de nedir? Olmaz öyle!
50 YorumlaTabi canım ne demek tatilede komşunun oğluyla gitsin , saçını rüzgar dövse saçını kıskanırım buda sorumu şimdi , geniş mideli değilim o kadar 🔪🔪🔪 bıçaklarım
20 Yorumla
+1 yılBir insan zaten kendisini biliyorsa eşinin iznine gerek kalmadan kendine yakışanı yapması lazım
50 Yorumla
+1 yılOnun bunun kızı kaslarını görcek ne gerek var valla gebertirim onu 😂
60 Yorumla
+1 yılNerede güneşlendiğine bağlı. Yüzlerce abaza hanzonun ortasında denize bile girilmez zaten. Sakin, sessiz veya güvenli ve modern bir tesiste izin veririm.
20 Yorumla
+1 yılG a v a t l ı k t a çığır açan insanlar var tabi onlar eşini bile paylaşır
50 Yorumla
+1 yılNe kadar geniş leğen adamlar varmış inanılır gibi değil 😮😮
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz insan varsa bende üstsüz güneşleniyorum yoksa gögüsler bembeyaz kalıyor
87 Yorumla- +1 yıl
Bakan olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılOluyor
- +1 yıl
Sen ne yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılGormezden geliyorum
- +1 yıl
Senin profilin neden görünmüyor ki
Cevap sahibi+1 yılGizli üyeyim
- +1 yıl
Yeniyim bende pek anlamıyorum açıkçası hiç görünmüyor musun
domuz eti yemişler izin verir ancak böyle birşeye türk erkegimiz asla izin vermezz
914 Yorumla- +1 yıl
@Cassel burda erkeklere hitap ederek sorulmuş oldugu için o şekilde yorum yaptım sanane? ben kendi IQ seviyemi burda sana övecek değilim fakat sende kötü niyet ve anlama kıtlıgı olduğu malum.. senin beynine söz söyleyebilecek seviyede değilim ben ama sen benim yorumuma laf edicek seviyedesin öyle mi? senin kendi verdigin cevaplar kendinle çelişiyor bence burdan uzaklaş hızlıca.
- +1 yıl
Anadolu çomarı olduğunu bir kez daha kanıtladın, kadın erkeğe neden izin vermesin ne demek? erkek eşinin çıplak görünmesini istemeyince normal tam tersi olunca mı anormal? Erkeklere sorulmuş bir soru falan değil bu, senin beyninde şöyle bir algı var, erkek her şeye karar verebilir bu yüzden soruyu da yanlış anladın. Şöyle ki ben senin beynine laf söyledim ve araya giren arkadaşa da bana laf söyleyebilecek seviyede olmadığını söyledim yani buradaki anlama kıtlığı olan en son kişi benim. Geri kafalısınız ve öyle kalacaksınız.
- +1 yıl
Burada bir tane canım var o da sensin @Cassel kimse salak değil herkes senin yaptığın algıyı çok iyi anladı sen canını sıkma , beyni kapalı lafını nerelere çektiğini çok iyi biliyorum , sen dilediğin yerini aç göster , senin yaptığın yoruma veya sana saygı duyulmasını istiyorsan ilk önce kendin o şekilde davran , zaten bu ne kadar ilim irfan sahibi biri olduğunu gösteriyor, kurabildigin mantıklı bir cümle dahi yok kendinle çelişip duruyorsun , herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil , senin düşündüğün herseyde düşündüğün gibi olmayabilir , şimdi git 4 saat daha düşün ne cevap versem diye öyle gel , istediğin yerinide göster o senin işin 😉
+1 yılÜstsüz güneşlenme fikrine sahip olabilecek bir kadının, sanırım yanımda işi yok.
40 Yorumlaöyle bir ihtimal yok. benim bikiniyle güneşlenme ihtimalim daha yüksek
52 Yorumla
+1 yılEğer kimsenin göremeyeceği özel bir yerdeysek sorun değil ama ulu orta yerde asla boyle bir sey mumkun degil
20 YorumlaBen yurtdışındayken veriyorum çünki zaten plajın yarısı üstsüz kimsede dönüp bakmaz abazanlar sadece bizim ülkemizde malesef
22 Yorumla
+1 yılEe tabi veririm böyle bir şey için benden izin almasına gerek yok zaten
50 Yorumla
+1 yılO gezegende erkekimsi bir varlık yoksa olabilir ayrıca gözkyüzünde aydınlık olmaması lazım
30 YorumlaTabiki evet adamcağız tsihortunu mü güneşlendirecek😁
33 Yorumla- +1 yıl
Hahah diyorsun
- +1 yıl
Yani açsın tamamen öyle güneşlensin 😂😂😂
Yani elbette. Erkekimin memelerine birilerinin özellikle bakacağını zannetmem.
30 Yorumlaben zaten üstsüz güneşleniyorum. şartlar eşit olması lazım. demek ki ikimizde güneşlenebiliriz :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sokakta karşı cinsle göz göze gelmiyom kaldı ki eşim bikini giyecek birde üştsüz olcak yok deve derler belki inancımdan yobaz diye bilirsiniz ama bu benim inancım ben böyle büyüdüm ve bundanda gurur duyyorum.
20 YorumlaSen nediyorsun biz hep çıplak takılıyoruz zaten 😁 baktık medeniyet yok namus yok nedeymişler yere düşene bir tekme de sen at 😂 bizde iyicene namussuz olduk birileri dinle siyaset yapar bizde böyle takılıyoruz
10 YorumlaDoğru yer ve doğru zaman olduğunda izin veririm. Gidip halk plajında bunu isterse kesinlikle istemem. Israr durumunda kendisi hayatına devam eder.
10 Yorumla
+1 yılNerde olduğunu yazmamışsın ki :D Mesela evin çatısında güneşlenmek için yer vardır, kimse görmüyordur olabilir. Ama plajda istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı zamanda üstsüz güneşlenemez. Plajda milyonlarca insan var. Kıyafetlerini çıkarırsa başka insanları taciz etmiş olur. Bu da suçtur.
- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki hayır.. Ama üstsüz güneşlenen bir çok yabancı kız arkadaşım oldu güney sahillerinde.. Yabancılar çekinmiyor öyle şeylerden..
10 Yorumla
+1 yılTabikide hayir bnden baska kimse cıbıl goremez onu😂
31 Yorumla- +1 yıl
Seni ben gorebilir miyim
Vermem, giyinsin haşemasini sigortami attirmasin 😜
30 Yorumlaöyle bişey yapmam kaldı ki bunun yapmamı engellenmesininde özgürlükle asla alakası yok
20 Yorumla
+1 yılAdam olan vermez kendini bilen kadinda buna izin gereği duymaz acmaz
20 YorumlaBeyaz ten candır ne varda bronzlaşıyosunuz bilader. Kendimize gelelim lütfen lan lütfen.
20 Yorumla
+1 yılBen veririm tabi de x kişisi muhtemelen üst tarafımı ayrı alt tarafımı ayrı güneşlendirr😂😂😂😂
20 YorumlaBuna izin veren erkek g*vattır. İnsanın sevdigi kendine ozeldir. Baskasina değil. Bir kizda erkeginin tamamen çıplak güneşlenmesine izin veriyosa zaten oda kimse kusura bakmasin ama bir b*ka yaramaz.
20 YorumlaNerede olduguna bagli findik bahçesinde olabilir adam kessen kimse duymaz bizim bahcede
22 YorumlaHep söylerim, o kocaman g*vat yazan dövmemi yaptırdıktan sonra izin veririm
20 YorumlaHayır. Abartmayalım. Ama özel havuzlu etrafı kapalı bir villa kiralayım. Etrafında yüksek bina olmayan. İsterse çıplak güneşlensin. İşime gelir. 😋😋
30 Yorumla
+1 yılOlabilir ama bizden başka insanın olmadığı ıssız bir adada.
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Anadolu çomarlarının olmayacağı, nitelikli sahillerde olabilir.
20 Yorumlanudist bir plajda neden olmasın. tabi ben öyle bi' yere gidecek kadar kafayı sıyırdıysam ahah
20 Yorumla
+1 yılHayır bu anayasanın ilk 3 maddesi gibi birşey izin verilemez , izin verilmesi teklif bile edilemez
20 Yorumla
+1 yılkendım cıplak dururumda ona asla ızın vermem.. tam bır genişlik.. en hafıf tabırı ıle!
30 YorumlaBu kadar rahat biri benim eşim olduysa vay benim halime derim. I'm not govot.
20 YorumlaBirbirimizin annesi babası degiliz ki izin alıp verelim dogru olanı düşünmeli zaten o kişi
41 Yorumla- +1 yıl
Üstsüz güneşlenmek doğru mu sana göre
Evde güneşlensin balkondan aynayla ben ona güneş yansıtırım 😀
20 Yorumla
+1 yılEşim yokki izin verip vermeyeceğime karar verin afaffa
10 Yorumla
+1 yılBen güneşlenmem ya. Genel olarak guneslenmem bronzlasmayi sevmiyorum..
10 Yorumlaİzin veririm tabi ampulu açarım sarı sarı sonra kaloriferi açarım son derece falan dhnjafqwd doğal değil ama istediği buysa yapsın yani ne olacak sizde haha fdjmdf
10 YorumlaEşimin güneşlenmesine izin vermem kaldı ki üstsüz olsun
10 YorumlaHangi ülkenin sınırları içinde olduğumuza göre değişir 😄
10 YorumlaEşimin güneşlenmesine izin vermezdim. Evdeki güneş yeter 😉
10 Yorumla
+1 yılasla izin vermem ama yalniz isek veya ciplaklar kampi ise sorun yok
10 Yorumla
+1 yılİzin vermek haddime değil. Köle ya da hizmetçim yok.
Ama istemezdim.10 Yorumla
+1 yılÇok heyecanlanırdım böyle bir şey yapmak istese. İzin verirdim kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir soru sorduğu anda ayrılırım hem gavvat olmaktan kurtulurum hem de yobaz
10 Yorumla- Devamını Gör (346)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat