Asla giymeyeceğin bir ton kıyafet alıp, yine de yanında giyecek bişey olmaması 😂 bak buna dikkat et boşuna gerginlik yaşanmasın. Bir de tatilin ikiniz için de olduğunu hatırlamak lazım, hadi denize hadi yemeğe deyip bunaltmayın birbirinizi, ayrı ayrı da yapın bunları. Kısacası ikiniz için de stressiz, yılın yorgunluğunu atıp ilişkinizi pekiştireceğiniz bir tatil olsun. İyi tatiller :)
acik olayim ozel hayata dahil olmam gibi olmasin ama ben bunu tercih etsem 2 sey icin tercih ederdim farkli ortamda eglenirken gezerken seks yapmak gibi ya da direk seks yapmak bana farkli yerler bunu yapnak farkli hissettirecekmis gibi geliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yan odadakilerin seslerini dinlemek galiba en fenası :D Denize git gel , ye iç dolaş , sonunda yorul ve sarılıp uyuyayım derken eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorlar :D
Sevgilinin akrabası veya yakınından biri ile karşılaşıp rezil duraçuma. Düşmesidir ben kendimde sevgili ile normal kız arkadaşımla da. Tatil yaptım ama ailelerine söyledikleri yalanlara daniskası İzmire bu durum biraz daha normal annesi biliyor benim le tatile çıktığını herşeyi yapın ama fazla aşırıya kaçmayın diyen annelerde. Bilşyom İzmir bu yüzden güzel işte
Tatilde erkek arkadaşının gözünün başka yere kayması olabilir ya da tatil pazarlayan bayanlar oluyor. Balayında onunla konuştuk diye eşim fena kıskanıp trip atmıştı. Senin de başına böyle birşey gelebilir.
Regl dönemini sonuçta her kadın bilir üç aşağı beş yukarı🙂 tatil zamanını ona göre ayarlamaları önemli tabii ki ama asıl sorun bu değil tabii ortama ayak uydurulması tatilin tadını çıkarıp çıkaramaması endişelendirir insanı en çok..😉
Olmadığı için kafam rahat Olsa da Söz olması lazım Güvensem de kapadokya gibi sanat tarihi yerlere Seyehat ederiz deniz kenerına kesinlikle Evli olmam lazım Ve koyu ıssız yerleri tercih. Ederim
Cennet mahallesi geldi aklıma 😄 birde denizde ki ya da havuzda ki spermleri, Suya karışmış sidikleri görmeden bilmeden yutmak 😛 daha da iğrençleşemem midem bulandı 🤢
Bence tanıdık birisiyle karşılaşmak çok utanç verici olur ya da kadına dair özel şeylerin ortaya çıkması paranızın bitmesi sevgilinin başka kıza bakması ilgisiz olması vs kötü şeyler olabilir
Kaybetme korkusu yaşadığı için çok şey edemiyordu ama suratı pancar alın damarları şahlanmış dişleri gıcır gıcır olunca gözlerini de yere dewirince gel de nefes al 🤪 durumu war idi.. artık birlikte değiliz mazi de kaldı 🤨
başına gelecek istemediğin şeylerden biri hamilelik olabilir. kerhane sözü ayıp bence. san kötü niyetli bir anlam yüklemedim ki. kerhane olayı da başka bir durum hem
Anasını satayım bir de kızlar kaslı erkekleri sever diyorlar 2. resimde ki hatun mükemmel ötesi vücudu var ama elemanın vücut normal yani hatta zayıf :D
@scronaldo7 o bana çocukluğumdan beri aşıktı zaten😄Önemli olan benim sevmem di benimde hoşuma gitti oldu. esktra bişey yapmadık hele ben hiçbişey yapmadım diyebilir kolumu bile kıbırdatmadım.😂😂
En İyi Cevaplar