İyi günler ben İstanbul pendikten trenle sakarya mithatpaşa dan karasuya gideceğim ama hiç bilgim yok internetteki toplu taşıma sitelerine baktım yine bir bilgi edinemedim. Mithatpaşa tren garından Karasu'ya toplu taşıma ile nasıl gidebilirim ve ne kadar saat sürer? Ve Sakarya'daki otogardan Karasu'ya gitmem ne kadar sürer ve ne kadar tutar otogardan gitmek? Karasuya nasıl gidilir?
Mithatpaşa'da inince, trenin kendi servisi ile otobüs duraklarına kadar gidersin. Oradan Karasu otobüsüne binip, doğruca gidersin. O da yaklaşık 1 saat falan sürer. Karasu otobüsleri de maksimum 65 tl civarında bir ücret alıyor. Karasu otobüsleri çok sık geçtiği için fazla beklemezsin. Karasu ulaşım bu nedenle çok rahattır. Hem geliş hem dönüş açısından tabii. Şey de yapabilirsin isterse. Trenden indikten sonra orada özel araçlar oluyor. Onlardan herhangi birini kiralayıp öyle de gidebilirsin. Sakarya Karasu nasıl gidilir umarım adam akıllı anlatabilmişimdir sana.
5
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Otobüs duraklarının adını biliyor musun hiç bilgim yokta ve ücret olarak ne kadar tutar otobüs? internette araba ile tren garının oradan 1saat gösteriyordu da
Yok, trenden inince hemen otobüse biniyorsun zaten, ücretsiz trenin kendi servisi. O servis ( servis dediğime bakma o da otobüs) otobüs duraklarına gidiyor zaten. Orada bulursun Karasu otobüsünü, tam ücret alıyorlar 5,50 lira.
Yaklaşık 1 saat dedim, ben de hiç gitmedim belki biraz daha uzun sürebilir. Otobüs saatleri hakkında hiç bilgim yok ama oradayken şoförlere sorarsan yardımcı olurlar.
En İyi Cevaplar