1. Her dönem şarkılara konu olan, herkes tarafından merak edilen Roma'yı yakmasak da, havasını soluyup ciğerlerimize çekebiliriz.
2. Venedik'in nam-ı diğer "Sular Altında Kalan Şehir"in, muhteşem güzelliğini seyre dalabiliriz.
3. Rönesans ve reformun çıtasının oluştuğu İtalya'da tarihi havayla bütünlük arz eden atmosfere adım atabilir, yapıları izleyebiliriz.
4. Unesco'nun koruması altına girmeyi başaran yapı ve eserlerin büyük kısmı buradadır, onları görme onuruna erebiliriz.
5. Perugia'da tarihi ve doğal güzelliği birleştiren muhteşem dokuyu iliklerimizde hissedebiliriz.
6. En lezzetli makarna ve pizzaları tadabilir, damak tadımızı geliştirebiliriz.
7. Dünyanın en başarılı futbol takımları arasına girmeyi başaran Roma, Milan, Juventus, İnter ve Napoli'yi canlı canlı izleyip unutulmaz coşkuyu tadabiliriz.
8. Farklı tasarımlara ev sahipliği yapan "Modanın Başkenti Milano"da defile, sergi ve sanat galerilerine giderek, bakış açımızı genişletebiliriz.
9. Türk kültürüne yakın bir kültüre sahip olan, mizaçları benzerlik gösteren ve Türk insanına sevgiyle yaklaşan İtalyan'ların yanında huzur bulacağımızdan ve "Moena" adlı Türk köyünde evimizde gibi hissedeceğimizden kuşkum yok.
10. Yakışıklılıklarıyla namını dünyaya yayan İtalyan erkekleri ve güzellikleriyle baş döndüren İtalyan kadınlarını yakından tanımak, onların hayatına göz ucuyla bakmak sizce de şahane olmaz mı?
italyayı görmek isterim. italyanların sizin de bahsettiğiniz gibi futbol kültürü olan bir ülke. kulüp takımları da iyi. milli takımları da iyi. gezilecek yerleri de baya var.
1. Tanıdığım bildiğim hiçbir İtalyan Türkleri fazla sevmez. Nadirdir. 2. Bunların hepsi büyük bütçe ister! 3. Ben daha Kuzey ülkelerini (Almanya, Avusturya) beğeniyorum. Oralara gitmeli asıl insan. 4. Lütfen bu yorumu olumsuz eleştiri olarak anlayacak kadar sığ olma :) :)
gidelim deyince gidilmiyor italyaya gitmek için para ve vize lazım ama italya güzel yer yakışıklılarıylada ünlü ama aşıklar çeşmesi pizza kulesi venedik gondol keyfiylede ünlü :-)
Po ovası, floransa ve rönesans, genoa ve balık, venedik ve festival, napoli ve insanlar, sicilya ve mafya, milano ve moda hepsi bir yana leonardo da vinci bir yana
Sanki gidelim diyince gidilebilecek bir yer gibiymiş gibi konuşuyosun 😂 Pasaportu var, gidiş için bilet parası, orada kalıcak hotel parası, oradaki insanlarla anlaşabilmek için yabancı dil falan filan ohooooooooooooo
En İyi Cevaplar