İngiltereyi geziyorum.

Londra

Londra İngiltere'nin başkentidir. Bir haftalık İngiltere macerama Londra'dan başladım. Sanat ve eğitim bakımından oldukça ilgimi çekmişti. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Premier Inn London County Hall adında 3 yıldızlı otelde kaldım. Otel gayet güzeldi memnun kalmıştım. Küçük bir çanta hazırladım ve Londra'yı gezmeye çıktım. Kraliyet Ailesi adına inşa edilen Big Ben & Westminster Sarayı’nı gezdim. Gotik saati oldukça büyüleyiciydi. London Eye asla gözümden kaçamazdı. Orayı da gezdim. Kutlamalar için tasarlanmış muhteşem bir şaheserdi. Şehrin eşsiz manzarasını gördükten sonra tekrar otele döndüm.
Küçük ama zarif şehir Newcastle

Londra'dan hızlı trenle gelebildiğim, küçük ve zarif bir şehirdir. Alışveriş alanlarının çok olması dikkatimi çekti. İngiltere pahalı bir ülke ancak Newcastle şehri tamamen öğrencilerin sosyal yaşantısına göre ayarlanmış çok güzel bir şehirdir. Bütçeniz burada her şeye uygun olabilir.
Manchester

Konaklaması çok olduğu için güçlük çekmediğimiz güzel bir şehir. Manchester katedrali, Manchester müzesi ve Bilim sanayi müzesini gezebilirsiniz. Gelmişken kesinlikle Old Trafford stadını görmelisiniz.
Liverpool

Liverpool şehrinin Müzesini, katedralini ve galerisini gezebilirsiniz. Beatles müzesini görmeniz gerekiyor. Çünkü Liverpool şehrinin en büyük özelliğidir. Liverpool modern popu ve aynı zamanda dünya müzik şehri adını Beatles'tan almaktadır. Üç, dört gün içinde Liverpool'u gezebilirsiniz.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar