Ay yüzlü melek babaanneniz kanatlanıp ahirete uçtuktan sonra yüreğinizin gülleri soldu mu?

Ay yüzlü melek; şimdi yüreğim yangın yeri, şimdi yüreğim yas yeri. Yüreğimin gülleri soldu, sevdamın gülleri soldu... Gidişlerin an gibi aklımda, hatıraların gölgesinde yüreğimi yaşamaya mahkum eyledim; gözlerin gelir geçer yüreğimden, o melek yüzün gelir geçer yüreğimden... An gibi aklımdasın sevdamın gülü, gidişine alışmak mümkün değil!

Hasretlik yüreğim kanıyor, hasretlik yüreğim karalar bağlıyor, yüreğimde hasretin volkanları patlıyor, ruhumda depremler oluyor... An gibi aklımdasın; sevdamın güllerini ektim kara topraklara, sevdamın güllerini ektim mezarına, yeşersin göğersin çiçekler açsın... Kırmızı gülleri nasıl severdin çok iyi bilirim, kırmızı bir gül ektim mezarına, kırmızı bir gül ektim kalbinin tam ortasına yeşersin çiçekler açsın... Sevdamın gülleri soldu, yüreğimin gülleri soldu, şimdi çok uzaklardasın yüreğim hicranla doldu...
Yüreğimin gülleri soldu sevdamın gülleri soldu....
Hasretin gölgesinde yüreğim yaşamaya mahkum oldu....
Ay yüzlüm melek yüzlüm yüreğim karanlıklara mahkum oldu...
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu....
Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu....
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
sorunun imla hatalarını düzenleyen kızlarsoruyor ekibine çok teşekkür ediyorum...yazarım çizerim ama imla kılavuzundan hiç anlamam "ben bilmem editör bilir" teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplar ve yorumlar için teşekkür ediyorum...ayrıca gırgır zamanı gırgır ciddiyet zamanı insan ciddi olmalı kutsalıma saygı gösterin arkadaşlar "kutsalıma dokunmayın yakarım" soruda Rus ibaresi görmek istemiyorum yoksa kabusunuz olurum dermişim inanmayın:))
Güncellemeler
+1 yıl
Bir anısını anlatayım rahmetlinin sevdamın çiçeği Recep İvedik ve Babaannesi aynen öyle bir ikiliydik bir gün Ölüdenize gittik baktım İngiliz bir teyze bikini üstünde geçiyor önümüzden Babaanneme sende bikini giysene söyledim terliği kafama yedim len 65 yaşımda beni hacı dedenden boşatıcan mı söledi:))
Ay yüzlü melek babaanneniz kanatlanıp ahirete uçtuktan sonra yüreğinizin gülleri soldu mu?