Bi bakın bakalım !!!!
en iyi sarma tütün hangisi tütün en iyi nasıl sarılır ?
en iyi sarma tütün hangisi tütün en iyi nasıl sarılır ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tütünlerin ve cugara aparatların hepsi kaçak sınıfındadır.
İkinci olarak mutlaka boş cugara filtresini(marla) üstten geçirip doldurabileceğiniz bir makina edin.
Genel olarak Winston ve Camel markalı sigara içenler için en uygun tütün bana göre Adıyaman Çelikhan tütünüdür.
Tütünü saklarken nemli ortamlarda saklaman sararken işinizi kolaylaştırır.
Şarapla yıkanmış tütünün Captain Black çikolata aromalı tütün ile harmanlanması da enfes olur.
Kısaca,sarma sigara için en iyi tütün bana göre Adıyaman Çelikhan tütünüdür ancak tiryakilerin zevkleri farklı olacağından dolayı her tütünden az az alıp sana uygun tütünü bulman en doğrusu olacaktır.
El ile saracaksan tütünü kağıda koymadan önce didikle havalandır 3/1 4/1 miktarda alıp kağıda koy fazla sıkma ve nazikçe dolamaya başla kenara taşanları içe almaya çalış sar ve dilinle ıslatıp yapıştır. Kenardan taşan tütünü kıl koparır gibi kopar yak iç kanser ol ve öl ^^
sarmamı içiyorsun
Bazen
teşekkür ederim.
rica ederim , ne kadar süredir içiyorsun
6 yıldır sigara içiyorum 3 yıl oldu tütün kullanalı.
bende yeni başladım sarmaya bakalm nasıl olacak
Filtre mi kağıt mı?
filtre
Makina alıp saracaksın el alışkanlığı gerektiriyor ilk kez alacaksan 2 makina al ilkini alışmadığın bozman muhtemel..bozmak değilde sarma yeri eğriliyor ve filtre yırtılıyor falan..
evet başta biraz zorlandık ama iki gündür sarıyoruz tek makina yetiyor şimdilik ,tek soruna içine koyacağımız tütünün miktarını tam ayarlayamadık
evet sarı makina , yardımın için Saol
https://tutunsarrafi.com/ bu sitede aklına gelen herşeyi bizzat satıcısından bulabilirsin
https://www.celikhantutunu.com/ Adıyaman tütüncüler derneği diye bir site sahibi ile telefon ile tanıştım gerçektenden işinin ehli bence
Merhaba Helacı Başı
O profilindeki resim ne öyle lan ?
Heladan karı kıza dürbüncülük yapıyor o dürzü o resimde
Neyse, en iyi sarma tütün bak şöyle sarılır
Tükürürsün kağıda
Onda sonra böyle yapar sararsın
Bak böyle : 0-----------------0
sarma daha az zararli cunki paket sigarada bozulmasin diye kimyasal koyuyolar ama tutun dogal
Cevap
2Cevap
Golden Virginia iyidir.
tütünün hiçbiri iyi değil, içmeyin saglıga zararlı
önerin için teşekkürler
el ile sarılır,kağıtı yuvarlar gibi yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar