IPL epilasyon yaptıran var mı? Yada yaptığım sözleşmeyi iptal etmenin bir yolu var mı :(

Dün gittiğim bi güzellik merkezinde çalışan bayanın ikna edici konuşmasına aldanarak IPL cihazıyla epilasyon yapmayı kabul ettim. Sonra bugüne özel kampanyamız var hemen sözleşmemizi imzalayalım filan dedi. Bende madem bugüne özel tamam dedim ve imzaladım. Daha önce IPL ürünüyle ilgili hiç bilgim yoktu.

Bugün gelip internetten araştırma yaptım ve lazer değil de modern ağda sistemi olduğunu filan söylemişler. Epilasyondan bir kaç ay sonra tüylerin aynı şekilde çıktığını filan yazmışlar. Çok pişman oldum. Ve sözleşmede yalnızca geçerli sağlık sebebi durumunda doktor rapoorula sözleşmenin iptal edilebileceği yazıyor. Senet imzaladım salak gibi... Dün sadece kapora verdim. Bu sözleşmeyi nasıl iptal edebilirim yada bu durumdan nasıl kurtulabilirim yardımcı olabilirmisiniz? Yada şöyle sorayım IPL cihazını kullanıp da çok memnun olan var mı?
IPL epilasyon yaptıran var mı? Yada yaptığım sözleşmeyi iptal etmenin bir yolu var mı :(