Şıklarda belirtmedigim futbolcu varsa sizce kimdir? buyrun görelim :D
Tuè na Bangna Bruma
Wesley Sneijder
Albert Riera
Selçuk İnan
Umut Bulut
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alex Telles geliyorrrrrr
1-Bruma
2-Alex Telles
3-Snejder
4-Muslera
5-Drogba
6-Eboue
7-Chedjou
8-Umut Bulut
9-Melo
10-Gökhan Zan
11-Semih kaya Benim favori futbolcularım rüya takım buna derim işte :)
Evet geliyor.
Sneijderde Hollanda'nin yildiziydi.İlk basta hic iyi oynayamiyoduacin 2.yarisina kadroya katiliyodu.Simdi iyi.Aman ipi gevşek tutmasinlar.Bu seneki sampiyonluklara moral icin kazanmamiz lazim.Gerci ligler bitmedi ama.2014-e bomba gibi dusmek istiypruz.
Bu arada galatasaray a-2 de bir 19 yaşında çocuğu denedi felix takımında oynuyo şuan ve birçok büyük avrupa klübü denedi ama bazı sebeplerden olmadı(anlaşma vs.) Abi izledim böyle bişey yok çocuk gülerek yürürken bizimkilere çalım attıya müthiş bişey.Mancini onay verirse 5-7 yıllık anlaşma düşünülüyomuş.Herkes çok beğenmiş onuda önümüzdeki tek engel yabancı sınırı işte.
19 yaşında.Galatasaray'in kadrosunda yetistin adamlar oynuyo onun icin sorun olabilir ilerde ama gülerek atti diyosun :) anlasma imzalanirsa iyi olabilirde,yabancı sinirlamasi iste.Galatasaray'in Turk kadrosundanda bir sey olmaz bir kac kisi haricinde.
Yuh.3asist mi!?!? Mancini neyi bekliyo hala ?!?"!
Turkiyede bir sorun yok.Hersey mancinin elinde.O da parayi aldi oturdu.Galatasaray yenmis yenilmis umrunun onbesi degil.Kusura bakma ama bu boyle.
Son Gençlerbirliği maçında sana şu kadarını söyleyim;
Drogba Sneijder Melo ve Semih dışındakileri at çöpe dedim.Bana göre iyi oyuncu sürekliliği olan oyuncudur. Cevap da Sneijder
Umut Bulut,Wesley Sneijder ayreten Burak'ın hakkını yemeyin derim bir sezonda 30 gol barajını aşan oyuncu oldu Hagi,Metin Oktay,Hakan Şükür ve Tanju'dan sonra
Secenekler arasinda olmadigina sasirdigim Sabri Sarioglu.
Cevap
37Cevap
Potansiyel olarak bruma, form durumu olarak melo, kalite olarak semih kaya diyorum bir beşiktaşlı olarak. Kaliteden kastım mevkisinden beklenenleri en iyi şekilde yapması.
Wesley Sneijder sadece Galatasaray ın değil Türkiye liginin en iyi oyuncusudur
Emre Colak gibi bir yetenegi es gecmissiniz dogrusu sasirtici:)
Şuanda pek formda olmasada Selçuk İnan her zaman takımın beynidir. O iyi olunca takımda iyi oluyor o kötü olunca takımdada bişeyler kötü gidiyor...
wesley tabii ki. bir sağ bek ve umut, burak selçuk un yerine de daha iyilerini bulabilirsek avrupa kalitesinde bir takım olacak ama yabancı sınırı varken imkansız böyle bir şey.
şu sıralar sneijder'in performansı iyi ayrıca rieranında performansını beğeniyorum son 1 sezondur.
sabri sarıoğlu en iyi futbolcu buda adamın güveni kırdılar 19 yasındayken barcelona gözlemliyordu sabrıyı
burakı da koyaydın şıklara be ayıp oldu gol kralına :D
en iyisi tabiki selçuk
Bence brumadır çünkü gelecek vaad ediyor sneijder gol attı tamam maçlar kurtardı ama sneijder asist yaptı mı? Bi ara pasıyla drogbayı karşı karşıya bıraktı mı? Beklediğimiz sneijder yavaş yavaş geliyor ama gol üzerine odaklı olmayan sneijder
Bir çoğu sneijder demiş. En iyi oyuncu sneijder ise vay galatasarayın haline.
Fenerbahçe liyim ama kesinlikle Umut Bulut
Sneıjder bence.Juventusa attığı gol yeter be :)
adam golü atarken önüne bile bakmıyordu sadece topa vurdu gol oldu :D
Ebuoe muslera sabri hamit emre bunlarda var
selçuk sneijder muslera melo hepsi birer yıldız
Selçuk İnan- Umut Bulut.
Selcuk Inan ...
Tartısmasız 1 numaradır ..
Sneijder dedim ben :)
melo muslera .. çok sadık
İıskenderun'un gururu Selçuk İnan.
burak yılmaz en iyisi...
Burak Yılmaz:)
Muslera.