Arkadaslar gogus kasim eksik uzun sure olmadi cift bolge yapiyorum (biseps gogus+sirt triseps+bacak omuz) gogsumun gelismedigini fark ettim acaba full body ye gerimi donmeliyim 3 ay yaptim ilk basladigimda Şu an 5 6 ay olmustur bana program atabilecek vatsa lutfen yardimci olun
Full body
Cift bolge
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Goğus kasim gelismiyor gibi geliyor nasil bir antrelman yapmaliyim?
Salona gidiyorsan göğüs çalıştığın günlerde gitmeden bacak gir. Çünkü bacak büyüme hormonunun salgılanmasında etkili oluyor. Birde benc press te 4 set yap. İlk set 8 ikinci 10 üçüncü 10 son sette 12 yap. Ama 13ü kaldıramayacak kadar ağır olsun. Kasların yırtılsın. Onu hissetmen lazım.
Bunu yapmam icin full body yapmam lazim ayrica salona gitmiyorum yazin gidicem bu vucududa evde yaptim 2 dambell la agirlikta 40 kilo en fazla onunla yapiyorum 40 a cok cokmamaya başladım sence full body ye donmelimiyim
75 kilodayim ramazandan once alabildigim toz ve bcaa haric 120 gr proteindi en fazla Şu an ramazandan aksamlari et falan yiyebildigimden 160 lara falan cikabiliyor beslenme evt cok iyi değil
Acele etmiyorum ama en fazla gelisim icin full body mi splitmi yapmaliyi pp deki sensen baya iyi vucudun var mesela sen ne yaparak yaptin 5 6 aydir yapiyorum dostum az gelismissin die eziyolar😂
2 senedir yapiyorum. ilk 3 4 ay bir gun alt vucut bir gun ust vucut yapiyodum haftada 3 gun gidiyodum. sonra bolgesele gectim hergun bir kas calisiyorum haftada 5 gun gidiyorum
Kardesim tamam guzel vucut yapmissin eyw da storeid kullanan ilacli insanlarda bile en kotu idman sistemi tek bolgedir bunu kime soylersen aynisini soyluyor youtube da falan olsun baska yerde yani sence cift bolge mi girmeliyim
Cift bolge girersen antreman suresi uzuyo buda katabolik etki yani kas yikimi (kuculme) tek bolge calisiyorim hem cok hareket yapiyorum hemde kisa surede bitiyo.
Deneme yanilma yoluyla en uygun sekilde yapmaliyim ama birde su var full body girersem ramazandayim oruc tutuyorum heterince protein alamam her gun buda sıkıntı cift bolge burda daha iyi oluyor😂
Sanki başka anlamda gay bir erkekle konuş demiyorum ki sana gay bir arkadaşın da olabilir hatta senin dostun bile olur bu gay olması değil karakteridir önemli olan. Bu heterolar hepmi aynı olur ya siz erkek arkadaşlarınizla da mı boylesiniz ölüm varsa yoksa kız cukune sahip çık biraz :D kız kız nereye kadar hayatta başka şeyler de var :))
Biliyoz hayatta baska seylerde var amaan nise anlamiyorum mk bir erkek neden biseyler yapar tamam iyi bir gelecek icin meslegini oyle edinir falan ama mesela kas yapatmr sac uzatir iyi gorunmek icin kime iyi gorunsun erkeklere mi tabiki kizlara veya sevgilisine
En İyi Cevaplar