+1 yılSteroid basan fitness youtuberları.. Hiçbiri doğal değil fitnesscı olarak görmüyorum takip edilecek seviyede değiller özellikle savaş cebeci dediğin adam naturel kol en fazla 43 cm olur diyor, 56 cm kol yapmış naturelim ben diyo bunlar fitnesse gönül vermişse ohoo ben neyim kim bilir
114 Yorumla- +1 yıl
Bro kimi takip etcez o zaman ben hepsiyle instadan fikir alisverisi yapmistim furkanla, egeyle vs savaş bana biraz görgüsüz geliyor 😂😂 adamlar anatomik ders vercek kadar nitelikli bence ve Furkan'i tenzih ederim küre girmediğine eminim.
- +1 yıl
Bro mu bu ne samimiyet? Furkanı tanımıyorum ama takviyesiz youtuber yok ona eminim savaş cebeci bile yalan söylüyor 56 cm kol stereoid yok diyo muhattap alınıcak fitnesscılar değil sadece okumuşlar kitapları o kadar anatomik derse gerek yok fitnessta icraat lazım bunların hiçbiri bir lazar Angelov olamıyor neden çünkü sadece çene yapıyorlar
- +1 yıl
hahah komedisin Lazar natural mi? fjshdjs "Agirsaglam Furkan" sen youtuberlarin hic birisini tanimadan hepsine steroid basmış diyerek itham ediyorsun anlaşıldı fitness hakkında ki bilgilerin sadece Savaş'in bir videosunu izleyerek gözlem yapmışsın bu sana analiz yapma hakkını yine vermiyor onlardan daha iyiysen sen yap birseyler ancak elestirirsiniz. 😂😂 Ayrica bulkta ölçüler değişir bulkluyken 56 ya da çıkarır ha küre de girer o ayri zaten önemli olan yaptıklarını yapmak değil bilgi sahibi olmaktir.
- +1 yıl
"Lazar Angelov olamiyorlar" diyorsun ayrica "steroid basan sporcu olamaz diyorsun" bu ne yaman çelişki 😂😂
- +1 yıl
Çünkü piyasada steroidsiz youtuber yok, o yüzden lazar Angelov olamıyorlar diyorum kıyas yapılacak doğal fitnesscı yok youtubeda. Lazar Angelov steroid basmış ama ben vücudundan bahsetmiyorum antrenmanından bahsediyorum lazarın yaptığı antrenmanı yapacak kapasitede değiller, lazarıda fitnesscı görmüyorum sadece kıyas için bahsettim fitness hakkındaki bilgilerim seni aşar bu arada sen ergenliğe girdiğinde sağını solunu bilmezken her türlü sporu yapıyordum ben
- +1 yıl
Doğal kas yapmayan adam sporcuyum diye gezmesin ortalıkta
- +1 yıl
Lazar'in yaptığı antrenmanin 2 katini yapan EgeFitness a çok haksizlik ediyorsun. Lazar i da izliyorum ve o vücuda göre kaldırdığı ağırlıklar tekrar ve set sayıları cok düşük kesinlikle vücudun hakkini verdiğini sanmıyorum. Ne komik bir aciklama neye dayanarak çünkü diyorsun ya 😂😂 Lazar' in bastığı steroidi bizimkiler bassa zaten Lazar olmuşlardı şimdi eger küre giriyorlarsa da periyodik olarak giriyorlar.
- +1 yıl
"Çünkü steroid basiyorlar bu yüzden Lazar Angelov gibi olamiyorlar" + Lazar da steroid basiyor ozaman = bizim youtuberlarin daha fazla basması gerekiyor lazara yetişmek icin ahahah sen su kurduğun cümlede ki denklemi cozebiliyor musun sahi ya? bu yorumları youtuberlar görmez umarim. 😂😂😂😂
- +1 yıl
Spor yapmayan da sporculara ahkam kesmesin bence.
- +1 yıl
Arkadaşım steroid basmakla vücut yapılmıyor çalışma şeklide önemli ben lazar çalışmayı bilmiyor demem steroid bastığı için fitnessci görmüyorum doğal olmadığı için sadece bakış açısı yani bizimkiler basıyor ama çalışmayı bilmiyor o öyle kim ne kadar steroid basarsa o kadar gelişir diye saçmalık yok istediği kadar bassınlar lazar gibi olamazlar çalışma farkından dolayı bu bir ikincisi spordan bir halt anlamadığın o vücuda göre o ağırlık az demenden belli oluyor hele bu yorumunu lazar angelov görmesin gülmekten ölür 😊 fitnessta kaldırdığın ağırlığın fazlalığı önemli değildir lazar bunu biliyor siz bilmediğiniz için bu durumdasınız
- +1 yıl
Senin bir psikolojik sorunların var galiba dinlemiyorsun ve algılamıyorsun olayı motor gibi çene sadece
- +1 yıl
Sen git yemeğin altını kontrol et yanmasın 😉 sporla işin ne senin
- +1 yıl
Lazar benim yorumumu görse çevremez bee 😂😂 Ulen sana diyorum ki ağırlık az ve tekrar da az Hayır kas geliştirmek icin yuksek ağırlık ve az tekrar şarttır ağırlığı yukseltmelisin ve her sette piramit şekilde hafiften başlayıp agirligi belli miktar yukseltceksin cahil insanlarla spor tartisilmaz niye mi? Cahil öğrenmek istemez karşı tarafin söylediği dogru bilse olsa kendi yanlışına onu ikna etmeye çalışır bu yüzden de cahil kalir herzaman. Angelov gibi sponsorlarimiz yok bizim ve ayrica bahsettigim ege Abd NBA takiminda basketbol oynamış biri az biraz bilgin varsa anlarsin bu takima Türkiye'den kaç kişi bursla girdi tabi söylediklerimden bir haber olduğun icin çene yormama gerek yok 😂😂
- +1 yıl
Vasifsizliga ve siğliğa bak vizyonsuz ne oldu acaba erkekligine yediremedin sanirim bilgi sahibi bir sporcu gormeyi ne degisiksiniz yaa hadi uzamasin bu diyalog çünkü zaman kaybı 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç birini takip etmiyorum. Bulunduğum ülke de zaten fitness yapab arkadaşlarım var
Bu italyan arkadaşım mesela
14 Yorumla- +1 yıl
Sen de yapsan fena olmazmış yalnızım demezdin o zaman :D arkadasin fena sayılmaz 😂😂
- +1 yıl
Boyu kısa ama onun. 170 onun boy.
Baya çapkindır. Ahaha
Ben gerek duymuyorum. Kilo vereyim yeter bana abla.
Vaktin var mı muhabbet etmeye? - +1 yıl
Evet boyu uzun değilmiş amann olsun ne farkeder 😂ablan zibarir birazdan baya uykusuz kaldim şu sira 😂😂
- +1 yıl
Boyu kısa ama kızların hepsi peşinden koşuyor. Daha ona hayır diyen kız görmedim. Ilkokuldan beri tanıyorum. Hatta bana diyor, senin boy bende olacaktı ohoooooo diyor (benim boy 185) 😂😂 ama işte ben bir kız tavlayamadım şimdiye kadar 😂 o en az 100 tane tavlamıştır. Sırf zevkine 😂😂😂
Hiçbirini tanımıyordum ekran görüntüsü aldım bakıcam tek tek benim için yararlı bir soru oldu
12 Yorumla- +1 yıl
hahah evet yararlı bir soru spor yapıyorsanız ağırsağlamdan başlayın :D
+1 yıl"Ege Fitness"ı komple Ege'yle birlikte almak istiyorum :)
*Gecen bol olsun.*17 Yorumla- +1 yıl
Waoww :D Yarisini da bize birak zalimin kizi xjdcjsj
- +1 yıl
Konu Ege'yse üzgünüm :)
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
EİG için teşekkürler :)
- +1 yıl
Bişey değil :#
- +1 yıl
:D*
- +1 yıl
Travazol creams are used in the treatment of eczema and severe infections. It is sold as a 15 gr tube. It contains 10 mg of isoconolazole nitrate and 1 mg of diflucortorate valerate. These substances are effective against bacteria and viruses travazolkrem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ege'yi takip ediyordum da bıraktım. Neden bilmiyorum ama artık ilgimi çekmiyor.
Fitnessa başlayacaklar için kaliteli bilgiler veriyor ve her türlü yardımı esirgememeye çalışıyor olabildiğince. O yüzden öneririm Ege'yi takip edebilirsiniz.11 Yorumla- +1 yıl
ege reis candr
+1 yılOnlar beni takip etsin 😀 nasıl formda kalınır yiyip içip yatılır öğreteyim onlara 😅
16 Yorumla- +1 yıl
hahah en iyi yöntemi bulmuşsunuz ama adamlar Abd de cevirdigi kizi ayarliyor sonra birde pişkin pişkin kiza yol verip videosunu cekip ego tatmin ediyor siz Türk kizini bile yemeğe cikaramiyorsunuz yan gelip yatmayla birseyler olmuyormuş demek ki 😂😂
- +1 yıl
Birincisi Türk kızı diye basit görmeyin 2. si kızlarla isim olmadı hiç ben direk otel buluşması yaparım öyle yemek gırgır şamata beni bayar rakı severse zaten gelir sonra sabahlar olmasın.. ilk buluşmada bir büyüğe rahat rahat danışma taraftarıyım
- +1 yıl
Hahah cok ilginc bir strateji bir büyüğe danışmadan bir büyük açılamıyor galiba :D Türk kizini basit gördüğüm icin degil ABD kızları ile olağanüstü bir fark var aralarinda ve şunu söylemek istiyorum bu standartla seninle buluşan varsa tebrik ederim seni. 😂😂
- +1 yıl
Biz kroyuz hacım şimdi burdan giden kızların sorduğu soruları attırma bana link olarak neler yaşadık aklı almadı kimsenin😂
- +1 yıl
ahaha "burdan mi?" tamam anladim ben seni arkadaşım 😂😂
- +1 yıl
Herhalde anliyacan birlikte vakit geçirmeye ihtiyacım akbil gibi bas geç ihtiyaç bu burdada çok kocasindan bulamamış var 💃💃💃
+1 yılYoutube'tan bakıp spor yapmadığım için mi yoksa hiç karşıma çıkmadığı için mi bilmiyorum ama hiçbirini tanımıyorum.
112 Yorumla- +1 yıl
youtuba bakarak spor yapılmıyor canısı antrenman ve beslenme tavsiyeler vs aklına takılan soruları çözmen için kanal açmış adamlar ama benim de şu an da ihtiyacım yok profesyonel sayılırım beslenme ve antrenman da yine de mizahlarını seviyorum takip ederim.
- +1 yıl
Kanalın neden açıldığı belli zaten, benim demek istediğim o değildi.
- +1 yıl
Fitness basit bir is değil yeni baslayan biri icin adaptasyon cok zor ve yeri geliyor pt lerden ogrenmedigini bu adamlardan ogreniyorsun tabi baska bir alandaysaniz belki lazim olmayabilir
- +1 yıl
Pilates yapıyorum sadece
- +1 yıl
mat mi reformer mi?
- +1 yıl
Mat
- +1 yıl
salona mi gidiyorsun evde mi? ayy meslek hastaligi gbi niye sorasim geliyor ki herseyi :D bende fitness ve pilates yapiyorum ex olarak pole dance 😂😂
- +1 yıl
Salona gidiyordum ama şu an evden devam hatta bırakır gibi oldum desem yeridir. Sorun yok sorabilirsin tabii😀
- +1 yıl
bırakır gibi olmalar usenmeler bana da geliyor da olmasa keske o sürede cok kas kaybi oluyor 😂😂 devam etmek motivasyonu yukseltmek gerek :)
- +1 yıl
Zayıflamaya başlayınca aileminde etkisi oldu.😀
- +1 yıl
ne güzel ama zayiflamak icin olmasa da sıkılasmak icin cok ideal bir spor pilates :D zayiflamayi hala istiyorsan tabata hiite basla
- +1 yıl
Zaten zayıfım o yüzden zayıflamak istemiyorum😀
ege fitness , shredded brothers , baran kalaycı , cenk hoca , egeyle breandan genelde beraber ama brendanın da kanalını takip edıp bakıyorum ona da ama favorim ege fitness :D stay unsatisfied :D
10 Yorumla
+1 yılEge fitness arada Baran kalaycı ama genel olarak Athean-X ve scottherman
10 YorumlaHakkında yazılanlara bakılırsa Ege fitness bu konuda baya iyi!
00 Yorumla
+1 yılFitcevap. com YouTube sayfasını takip ediyorum diğerlerine de bakarim
10 YorumlaBazen dans of fitness jesicanin videolarını izlerim. Evde olduğum zaman.
10 Yorumla
+1 yılfitness falan sevmşyorum çünkü korkuyorum bir gün bende spor salonunda foto çekinip instaya atarım diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakip etmeyen neden yorumlamasi? Belki ben bir tatlı huzur bulmaya iki kelâmını almaya geldim.
Komple ayarım ben konu farketmeksizin bu yuutubır olayına.00 YorumlaHepsini de çok iyi tanıyorum ama gerçekten listenin baş tacı dünya şampiyonu sporcumuzu unutmuşsun
00 Yorumla
+1 yılHiçbirini tanımıyorum 😊
115 Yorumla- +1 yıl
Bende tanımıyorum kim bunlar
- +1 yıl
@_AyLaK-aDaM_ ben bakamam sen bakabilirsin
- +1 yıl
Hiç uğraşamam valla
- +1 yıl
@_AyLaK-aDaM_ peki ben de
- +1 yıl
Tanımadığım birini araştırma gereği bile duymam
- +1 yıl
@_AyLaK-aDaM_ uzakta sohbet edin bana bildirim geliyor rahatsız oluyorum do you understand?
- +1 yıl
Aylak adam saygılar sunar 😀
- +1 yıl
Sohbet etme amacım yok. Bildirimlerini kapat istersen 😊
- +1 yıl
soru benim sorum neden bildirimi mi kapatıyım?
- +1 yıl
Aynen bencede
- +1 yıl
Yorum kısmı ise biz görüş sahiplerine ait 😊 İstersen dedim. Celallenme. İstersen engelleyebilirsin.
- +1 yıl
Kimseyi kovma hakkın yok
Saygısızlık yapmıyoruz sonuçta. İstediğimi yazabilirim buraya saygı çerçevesinde. - +1 yıl
senin yorumundan bildirim almamam için bir seçenek yok bunu söyleyeceğine seninle muhabbet etmeye çalışan arkadaşları uyarsan iyi olur birde evliyim diyorsun canım :D
- +1 yıl
LeyylaMcnn boşver salla gitsin
- +1 yıl
ayrıca yoruma gerekli olan şeyleri yazabilirsin sohbet için de özel var.
Ertuğ hoca ve bilgehan hocayi asil sporcular takip eder. Daha bircok onemli isim var liste eksik malesef 😕
00 YorumlaAgirsaglam kanali fena degil.
10 Yorumlaviktoria sprlova...
121 Yorumla- +1 yıl
hımm :D
- +1 yıl
hahaha o kadar eskiden mi yapıyodun yani? :D
- +1 yıl
protein tozu ile ilgili yazdigim benceyi okumalisin protein tozlari zararli değil bir sporcunun whey protein almadan spor yapmasi kazanacagi kas kutlesinin yarisini kaybetmesine sebep olur.
- +1 yıl
Ayrica ac kalarak sıkı kalamazsin vucudun proteine ihtiyacı var karbonhidrat ve yag almadan protein alabilirsin.
- +1 yıl
karaciğer yetmezligini yapan tozlar degil steroidler..
- +1 yıl
merdiven alti adi üretim toz alırsan belki ama proteinin fazlasi zaten bobrege zarsr bunu tozdan değil etten alsanda ayni bilincsiz cahil insanlar direkt toza bagliyor.
- +1 yıl
işte o bilgi keşke sizde olsa :D evinde kullandığın rafine şekerden daha az zararlı kullandığın beyaz ekmekten daha az işlem görmüş bir ek gıda takviyesidir protein tozu ama siz hem paketlenmiş gıdalar hem sigara, alkol vs kullanır düzensiz beslenir protein tozuna öldürüyor dersiniz 5 sene kullandım bir zarar görmedim bunun üzerine bilimsel verilere dayanarak bence bile yazdım.
- +1 yıl
beslenmeniz full sentetik işlem görmüş genetiğiyle oynanmış her türlü gıdayı tüketirken sağlık düşünmüyorsunuz da protein tozuna zararlı diyorsunuz ilginççç
- +1 yıl
ahahah tabii canim :D
- +1 yıl
bak ben sigara iciyorum, alkol aliyorum canim cekince fast foodda besleniyorum inkar etmem bunu ama protein tozu yaptiklarimin en zararsizi
- +1 yıl
yaw eminim öyledir muhalefet olcan ya :D 😂😂
- +1 yıl
Güle güle hadi
DikiştutmazSabri
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılSavaş ile Ege'yi takip ederim..
10 Yorumla
+1 yılEge fitness ve berat reis
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
Hiçbirini takip etmiyorum.
00 YorumlaAdam king
16 Yorumla- +1 yıl
hangisi hangisi Ege dimi :D
- +1 yıl
Ege benim platonik aşkımdı ya instagram dan sürekli yazardım oda çok yardımcı oldu :D
- +1 yıl
adam amerika da ya arada bir istanbula geliyor bende şans yok ki denk gelelim fjshdhs
Hiç birisini takip etmiyorun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAğır Sağlam sadece.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsharedd brothers
12 Yorumla- +1 yıl
nasil unuttum listeye koymayi ya tuhh
- +1 yıl
bidahakine artık
Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç birini
#günaydın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbirini takip etmiyorum fitnesscilerin
00 Yorumla
+1 yılBerkay
12 Yorumla- +1 yıl
şu sırt kasları çok çekici olan adam mı?
- +1 yıl
He o.
+1 yılHiç biri😂
04 Yorumla- +1 yıl
bu site çok vasat bazen üyeliğimi silesim geliyor :D
- +1 yıl
Kiz fitness yapsam tombbis olmam aaa sende😂
- +1 yıl
keske yapsan ya cok iyi olurdun ama balik etlide iyisin de fit olsan sana cok yakisir :D
- +1 yıl
Insallah kanka😂
yinede severim
10 YorumlaGuzel
10 Yorumla
+1 yılHiç biri.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılHiç birini. :)
00 Yorumla
+1 yılHicbiri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic birini
00 Yorumla
+1 yılHic birini kanka :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılay sapık
012 Yorumla- +1 yıl
ayy vasıfsız :D ben spor yaptığım için takip ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl:D hep siz kızlar bizemi diceniz hayran olduğumuz kızlardan dolayı bizimki sapıklık sizinki hayranlık oluyor :D
- +1 yıl
cok sığ düşünce ve cehalet gerçekten bir amac icin takip edip hayran olsaniz tamam ama tamamen gorsellik icin takip ediyorsunuz bir amaciniz yok.
- +1 yıl
Önyargılı gerçeği yansıtır genele uyan bu malesef istisna olsan bile kaideyi bozamazsin. Bir erkek bir kadını niye takip eder estetik anlayışları farklıdır tamamen içgüdüsel olarak takip ediyor. 😂😂
- +1 yıl
önyargılar* olcakti
- +1 yıl
Burda erkek beni sapiklikla sucladi ya vasifsiz insanlar ne anlar ki bosuna dilimi tuketmicem hadi iyi geceler size 😂😂
- +1 yıl
Benim neyi neden takip ettiğim ancak beni ilgilendirir sizin bunla sorununuz ne yani kiskaniyor musunuz ki napalim sizide mi takip edelim 😂😂
- +1 yıl
Nasil bir bakis aciniz var sizin?
Ben size sapik demedim, tanimadigim insanlar hakkinda ithamda bulunmam lakin siz böyle bir genelleme yaparsaniz aynisini size yaparlarsa ses etmeyeceksiniz demek istedim.
Kimin kimi takip ettigi kimseyi ilgilendirmez.
Daha beni tanimadan vasifsiz demeniz nasil bir insan oldugunuzu zaten gözler önüne seriyor. - +1 yıl
Burda bu gizli ilk nasil bir yorum yapmis ben ne icin cevap vermisim önce onu bir analiz et öyle muhalefet ol cahil biri bana sapik diyor ben kendimi savununca genelleme yapmış oluyorum.
- +1 yıl
Bana sapık diyen birini savunmak bana sapık demekle es deger birsey. Ben de senin hakkinda ithamda bulunmamistim ama sen gelip beni önyargiladin.
hiç birini
00 Yorumla
+1 yılAğır sağlam
00 YorumlaTakip etmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası