En başarılısı hangisi?
Fatih Terim
Şenol Güneş
Mustafa Denizli
Ersun Yanal
Abdullah Avcı
Aykut Kocamal
Ertuğrul Sağlam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şenol Güneş ülke olarak en büyük basari olan dünya 3. lüğüne imza attı
Çok konuşulan 2011 yılında herşeye rağmen , daha düşük bütçeli trabzonla , fb ile ayni puanda bitirdi
3. bile olamaz denilen Beşiktaş la , statsız şampiyonluk yaşadı
2 sezon önce Bursa ile ofansif anlamda son yillarin en iyi anadolu takımıni kurdu
Sampiyon gs nin kemik kadrosundan, Selcuk Umut Burak Engin Ceyhun... Fb Fernandao, Ozan, Volkan Sen çıktıysa Şenol reis sayesindedir
Terim yilllardır jup derwallimn ekmeğini yerken, Güneş adım adım yükselmiş en sonunda hakettiği değeri bulmuştur. Salt kariyer verisi ve kazanılan kupayla karşılaştırmak yanlış olur diye düşünüyorum. Zira bu şekilde terim arsene wengerden de iyi bir teknik direktör oluyor. Hakan şükür de İbrahimoviçten iyi bir futbolcu oluyor. sonuçta uefa ve dünya 3. lüğü var.
Oynanan oyun ve istikrar da önemlidir diye düşünüyorum. Terimin coşkulu oynatacağı kesin gibiyken kaliteli oyun garanti değildir. Güneş işe her zaman ortalama üstü bir oyun vadediyor. Ekstra olarak Terim bol para harcanan takımlarla basarili olur, Güneş te böyle durum yok
Son olarak kişiliği de kiyasladigimizda Güneş öndedir
Fatih terim :Bizim için başarı kriteri, her turnuvaya katılmamız. burada olmamız zaten bir başarı.
( avrupa kupası hakkında )
https://i.hizliresim.com/D3gEaz.jpg
Senol Güneş :Biz dünya kupasında başarılı olmayı hedefledik ve başardık, tek üzüntümüz var o da kupasını alamadık.
Fatih Terim Türk futbolunun ATATÜRK’üdür. Bu isimlerle adı yan yana bile gelemez. Terimin yanında Şenol ve Aykut çıraktır
Fatih Terim
Cevap
7Cevap
Fatih Terim cevapli sorudur. Rakamlar yalan soylemez. Objektif bakanin birazda futboldan anlayanin cevabi bellidir.
Slavan bilic ile şenol güneştir. Bu arada FENERBAHÇELİYİM. Doğruyu bilirim yani :))
terim imparator
serpil hamdi tüzün gibi sağlam hocalarımız vardı
yılmaz vural şanssız ve yeterli lobisi yok
abdullah avcı sağlam geliyor
rıza çalımbay derinden ilerliyor.
Şenol Güneş tabiki sıralama da fatih Terim ı ilk sıraya koyman bile gücüme gitti bu arada Fenerbahçe taraftarıyım yanlış anlaşılma olmasın
Yılmaz Vural
Şenol Güneş
İgor Tudor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?