Sizce sokakta pro güreşcimi alır yoksa pro boksör mu? Konunun dışına çıkmayalım lütfen, kickbox judoyu felan karıştırmayın yani. d
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 4 yıldır yapıyorum Avrupa şampiyonu oldum şöyle düşün sokakta 5 kişi geldi üzerine güreşçiysen bi sikimi yapamazsın ama iyi sağlam bir boksörsen hele ki ağırsikletsen (ben ağırsikletim mesela yaş16 kilo 108 boy 184) üstüne 5 kişi geldimi ayakta tutuarsan çiçeğine bile koyarsın ortalığın mesela şöyle bir anım var bi ara 14 yaşındaydım yazın akşam markete gitmiştim bi şeyler almaya geri dönerken benim yaşımda bizim okula yeni gelen 3üz çocuklar vardı biraz sürtüşme yaşandı biri bıçak çekti birinin elindede sopa vardı bu arada sopalı bir kavgaya girince kaçmayın ne kadar yakınlaşırsanız sopanın acıtan etkili bölgesi size gelmez bu bir krav maga tekniğidir neyse işte biri bıçak salladı direk eskif yapıp bıçağı savuşturdum direk karaciğerine bir yumruk ondan sonra o yerde sopalı olan kafama vurdu tabi artık yumruk yiye yiye alışmışız vız geldi vurduğu sopa ondan sonra onun burnuna bi tane direk attım 2 yerden burnu kırıldı mahkemeye vericeklerdi zor vazgeçirdik babasına benim babam dediki karışan senin çocukların filan diğeri zaten kaçmış babasına söylemiş düşün yani birden fazla kişi gelirse her zaman bokstur teke tekte kesinlikle güreştir 4 yılda güreş geçmişim var mesela güreşide öğrenirsen çok iyi bir takedowncu olursun
Valla boksore yaklasirsa kemiklerine kadar kirar guresci ama boksor yumruklariyla savusturup saglam bir yumruk indirirsede boksor alir ama bence guresci bir acigini yakalar yerden yere vurur boksoru
Sende gozunde boksorleri cok buyutmussun
bence güresci yakın mesafeye girerse rahat alır ama o mesafeye girmesi cok zor. anıden gelişen bir kavga da guresci alır derım habersiz alır fırlatır yanı. planlı bir musabaka da ise bokscu alır.
biri mindere sırtını getirmeye diğeri bayıltana kadar dövmeye çalışan spor. sen seç :D
bende salondaki son kızda bırakana kadar kickboksa gitmiştim :D döverim seni ben :D
izlemiştim ama döverim şaka değil :D ben gülüyor muyum gayet ciddiyim :D ayağını denk al bu sitede burası ikimize dar tek şampiyona yer var burda :D
ne yazık ki sevmesemde bu huyumu merhametliyimdir tamam kalabilirsin sitede :D
eşin aş erirken gece kışın erik ararken tekrar düşün bu cümleyi :D ya da diz çöküp evlenme teklifi ederken :D ya da avm de çantacıları gezip elbise kombinleri bakarken :D ya da ben maça gelemeyeceğim acil işim çıktı diye bahaneleri telefonda iletirken :D
o zaman seni dövmek farz oldu :D
sopamı aldım çıkıyorum yola konum at neden gece erik aramaya çıkman gerektiğini anlatayım gelince :D
vuracak mısın bana :(
Cevap
4Cevap
Boksör kazanır. Bilek gücü kavgada her şey demek değil.
Ne demek.
Yahu Güreşçi Tek Yumruğa Gidecek mi Sanıyorsun? Adamların Antremanda O Kadar Kemiği Kırılıyor Tek Yumruğa Mı Düşecekler Allah Aşkına Senin Güreşçiyi Alman İçin Önce Sersemletmen Lazım. En Az 3 Tane Sağlam Vur Anca O Zaman Sersemler Ama Sen 1. Yumruğu Attığında Güreşçi Seni 2. Yumruğu Atmadan Önce Tutar Tuttuktan Sonra Güreşçinin İnsafına Kalırsın.
Boksör alır
Ben 2 sporuda yaptım bence güreş daha iyi
güreş...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?