Bir teknik direktör olsaydınız hangisini takımınızda görmeyi daha çok isterdiniz?(Anketi de oylayayın lütfen)
Xavi
Iniesta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi özellik olarak? mevkiileri aynı gibi gözüksede görevleri çok farklı
İniesta, Dribling yapıp top taşır, kanatlara açılır, ceza sahasında daha çok bulunur Xavi'ye nazaran dahah ürkütücü oynayıp adam geçer bol bol.
Xavi, Defansif gereksinimlerde adam kovalar, atak oyuncuları ceza sahasında topla buluşturur, ve dahada önemlisi asistlik pası adresine teslim etmeyi bilir.
Neye göre kıyaslayacağız yakışıklılık olaraksa Xavi.
Rakibe bağlı kıyas gerektirmez yine.
usta bana Barcelona deme :) ama Xavi ye hayranım o ayrı
futbolu bu kadar iyi oynamaları soğuttu beni barçadan.real sempatizanı oldum çıktım.ama doğruya doğru adamlar oyuncu abi hakkını vermek lazım dediğin gibi
Cevap
16Cevap
iniesta olmadan barcelona pas yapamıyor son haftalardaki performanslarına bakılırsa xavı tek başına yapamıyor. ama iniesta da xavi olmadan bir yararı olmaz. bu iki isim birbirini tamamlayan oyuncular benim düşüncem
benim dikkatimi bi istatistik çekti bir spor yorumcusunu söyledi bir programda.iniestanın veya xavi nin olmadığı maçlarda oyuncuların pas yapma sayısı 100'ün altına düştü demişti. bu ikilinin oynadığı maçlarda hiçbir oyuncu pas olarak 100'ün altına düşmüyo demişti çok doğru söyledi
bencede öyle zaten messi çok yetenekli şüphesiz ama her maçta aynı beceriyi gösteremez nerede olması gerektiğini iyi biliyor... zaten gereken pasları veren adamlar belli bu ikili...
buna en iyi örnek messi'nin milli takımdaki performansıdır..
Xavi bence.
(ispanyolcada X ç olarak, V ise B olarak okunur. yani doğru okunuş "çabi" 'dir. evet ukalanın önde gideniyim)
İniesta yı xavi ile değil messi ile kıyaslarım . Üstün çıkanda yine iniesta olur ..
size sunu solıyım dunyada su an futbol karıyerını surduren futbolcular arasında en cok begendıgım adamdır XAVİİ...
Zor soru...Ayrım yapmak zor ama Inıesta daha ağır basıyo benim gözümde...
abi öyle bi soru sormuşsun ki iki ucu bo.lu değnek ikiside birbirinden iyi ama illa ki bi cevap vereceksek xavi
yaşının daha genç olması nedeniyle iniesta daha cazip gibi...
bence ikili olacaklar bunlar ayrı ayrı olmaz
dunyada en begtendgım oyuncu xavi
Iniesta
kesinlikle ama nedense iniesta daha iyi gibi geliyor bana :)
İkiside oynasın :) 45-45 :)
ama mesajı oku :) olmuyor böyle :D
estaafurullah .
Tartışmasız Xaviyi seçerim.
xavi
xavi bence..
2sini ayırmam
xavi
Iniesta
Xavi
Xavi dedim:)
Xavi tabi ki :(