+1 yılÖncelikle şunu söylemek istiyorum ki, fevkalade bir Günün Sorusu.
Ama ardından da şunu söylemek istiyorum ki, sorun uzun, bu yüzden bu kafalarını teknolojiyle dağıtan genç nesiller bunu okumaz.
Okumaya alışık değil onlar, aşk meşk sorularında kafam kadar paragraflar okurlar ama iş böyle sorulara gelince okumayı bilmez zihniyetler onlar.
İnan bana bu KS zamanım boyunca rastladığım en güzel, en yararlı, en yardımsever ve en farkındalık yaratmak isteyen soru bu.
Ama şunu anladım ki, 'yanlış platform'.
Yani şu yazılanlar var ya, onlarda sadece havada asılı kalacak.
Bu yazıyı sigara içerek okuyan insan, bir sonrakisinde yine o parayı sigaraya yatıracak.
Aptal herif hayat kurtarmayacak, hayat öldürecek.
Kendisini öldürmeye bu kadar can atan kişi nasıl hayat kurtarsın?
Komik..
Tekrardan diyorum, bu güne kadar gördüğüm en güzel soru ama, hem platform yanlış, hem de bu millet denilen geri kafalılar nefes aldığı sürece bu yardımseverliği onlara aşılaman yanlış.
Bir kere zaten aşılayamazsın, o da ayrı bir mesele de..
Yapı gereği.
Adamın teki altta yazmış mesela; " LÖSEV de çapulcular varsa ben oraya yardım etmem. " gibisinden..
Ya bu kadar sığ düşünce tarzı mı olur!
Adam senin nickinden "Bu adam çapulcuysa, ve LÖSEV'i destekliyorsa, demek ki LÖSEV de çapulcuların derneği" falan fişman bir kanıya varıyor.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Herneyse.
Bu yazdıklarımın da hiç kimseye yararı yok, tıpkı senin yazdıkların gibi. Fazla uzatmanın manası yok. Suya yazıyoruz sadece.
Sevdiğim bir laf var, onu birazcık değiştirerek size uyarlamak istiyorum.
"Biraz insan olun diyeceğim ama, sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum."51 Yorumla- +1 yıl
platform acısından farklı ve üye oldugumuz forumlarda vs yerlerdede paylaşabilirsek bu yazıyı gerçekten fevkalade olur çünkü ks de takılmayan kişilerde görebilir ve bağış yapabilir.güzel düşünceleriniz için cok teşekkür ederim kardeşim.o söylediğin çapulcular varsa ben yokum diyen arkadaşa bnde üzüldüm düşünce yapısını derinleştirmeli ama olsun herkesin gözümde cok değeri var benim.herkes insan en nihayetinde.çok teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
a +1 yılCok yakinda KizlarSoruyor.com uyeleri Xper puanlariyla LOSEV bagisi yapabilecekler. Bu konuda LOSEV'le gorusmelerimiz suruyor. Tesekkurler bu guzel soru icin capulcularıncapulcu
7211 Yorumla- +1 yıl
insanlık olarak görevimiz bu bence bizim başımıza gelmez asla demeden etrafımızdakileri toplayabildiğimiz kadar toplamalıyız.umarım görüşmeleriniz olumlu sonuclanır.dört gözle iyi haberlerinizi bekliyoruz.ben teşekkür ederim KS.
- +1 yıl
Eğer böyle bişey varsa benim tüm puanlarım feda olsun onlara
- +1 yıl
Soru açalı ne kadar zaman olmuş ama hala bir gelişme yok admin bizi mi oyalıyorsun sen :D
- +1 yıl
@sizofrenkarinca Gerçekten bu admin bizi oyalıyor yaaa :(
Bugün admine çok bulaştım, inşallah kızmaz :) - +1 yıl
çok az kaldı çok yakında :p
- +1 yıl
Nasıl yanı?
- +1 yıl
@KızlarSoruyor 3 ay geçti sonuç ne
- +1 yıl
@efkarlı-ezgi sonuç degişmemiş
- +1 yıl
Malesef öyle @macallan
- +1 yıl
@KızlarSoruyor 3 yıldır hâlâ bir gelişme yok 👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bir şeyler yapmak isterim. Size sormak istediğim birkaç şey var. Aidat dediği yıllık ücret mi? Bir de ben doğuda bir şehirdeyim, acaba onlara ne kadar yardımcı olabilirim ki? Mesela bir lisede öğretmen ve öğrencileri bilgilendirebilirim aslında, onları da teşvik edebilirim. Gönüllü üye olduğumda benden ne gibi beklentileri olacak? Bilgi verirseniz sevinirim, çünkü beklentileri karşılayamazsam üzülürüm. Teşekkürler. 5*
15 Yorumla- +1 yıl
yıllık hesabından sadece 20 tl tahsil edilcek sana broşür dergi takvim vs göndeirlir ankaradan onları cevrene dağıtıp bilinçlendirebilirsin. :)
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel. Bilgilendirme için teşekkürler. Hemen üye oluyorum. Sağ ol.
- +1 yıl
asıl sen sağol :) binlerce yüze gülücük olcaksın :)
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah :) Dilerim çok kişi destek olur.
Cevap sahibi+1 yılÖdemeyi nasıl yapıyoruz?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılBen oldum.Buradki experlerimi oraya bağışladım ve böyle bir mail banada geldi ve kurbanda ve kurbanın haricinde onlarla iletişimde olmayı düşünüyorum :).Hayırlısı .
310 Yorumla- +1 yıl
Yönetime buradaki experleri gitmeden bir yere bağışlayabilirmiyim diye soru açtım.İlk başta hayır dediler ama sonrada belki LÖSEVE yardim edebileceklerine dair bana mesaj attılar ve benim adıma oraya bağışta bulundular ve bunu yaptıklarına dair banada bir fıs / bilgi gönderdiler.Galiba biraz zormuş onlar için bu tür yardımlarda bulunmak ama bu seferlik yaptılar.Yeterkısiteden gitsin diye galiba :).
- +1 yıl
çok güzel :)
- +1 yıl
Duydumki site yönetimi ben hesabımı kendim kapatırsam 3 ust uste her gün herkese 100 xper verecekmiş.Tabiki bunlar duyduğum dedikodular.Yeterki gitsin parti yapacaz diyorlar.Hakkımda hayırlısı :)
- +1 yıl
verdim 5 yildiz :).Sizlere iyi paylasimlar ve bana iyi isler.
- +1 yıl
sağolasın :)
- +1 yıl
Ahaha.
"Duydumki site yönetimi ben hesabımı kendim kapatırsam 3 ust uste her gün herkese 100 xper verecekmiş."..
Güzeldi. :)) - +1 yıl
Bazen insan kendiyle alay edebilmeli Lupus :).Aşağıda yazdığın uzunca yorumunun hepsini okudum.Bazı değindiğin noktalara katılıyorum bazısına katılmıyorum ama yönetimin böyle bir şeye adım atması beni çok mutlu etti.Ona karşılık uzunca bir yorum yazmak isterdim ama malum belirli miktarda harfler kullanabiliyoruz.Umarım bazen kendimizin dışında birileri düşünürüz.Hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
teşekkürler, zaten uzun zamandır daimi üyeyim... :)
Elinizden geldiğince bir çocuğun elinden tutar, maddi manevi destekte bulunursanız, yani hüznüne neşe katarsanız, onları sizden mutlu edecek başka kimse olmadığını göreceksiniz. Hayat dolu gülüşlere...12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler gerçekten :)
duygu sömürüsü bunlar.. yobazlıktan başka bişey değil vakıflar..
lösemililer bu tip vakıfların umrunda bile değil. 10 yerden geliri vardır 1 kişiye yardım ederler, 10 kişilik reklam yaparlar. bu vakıfların gelri-gider hesabını, neyi nereye harcadıklarını sadece Allah bilir.36 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
yazık..
- +1 yıl
birgün hepimiz bir hastalıga yakalanıcaz :)
- +1 yıl
umarım o gün gelmez ama ama ola ki gelirse umarım yardıma muhtac kalmadan yardım bulursun güzel kardeşim
Başarili bir soru ve güzel olmuş tebrik ederim ben de elimden geldigince lösev olsun veya tofd olsun gereken yardimi ve ilgiyi göstermeye çalışıyorum.Herkes duyarli olsa bu konuda insanlar bilinçlense daha iyi bir gelecek hazirlayabiliriz bu yavrulara.
23 Yorumla- +1 yıl
hepsi çok küçük hepsi gülen birer yüz.ne gelecekleri var daha onların kimi doktor kimi hakim olcak kimi iyi bir baba veya anne.gelecekleri olalım onların.
- +1 yıl
sağolasın kardeşim üstte durdukça herkes daha iyi görür hatta günün sorusu yapayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes başıma gelmez benden uzak sanıyor ama yanılıyo bigün uyandıgınızda ummadığınız bişeyle karşılaşıp hayatınız altust olabilir onlar gibi hiç bişey uzak değil unutmayalım bende büün bunları tümörle mücadelemde öğrendim hastaneden ilk çıktığımda yaptığım bıraya üye olmaktı...
11 Yorumla- +1 yıl
tebrikler.cok gecmiş olsun
ben bağıçcı olmak için araştırmaları yaptım kullandığım ilaçların etkisi geçtikten sonra belki bir hayat kurmarma ümidi ile dönor olmayı istiyorum. sizin bir anlık çekeceğin bir iğne acısı belki de bir çocuğum hayatını kurtaracak...
11 Yorumla- +1 yıl
keşke herkes sizin gibi düşünebilse bu toplumda
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben üyeyim en çok çalışmak istediğim yerdir orası
3406 boş mesaj yollayarak destek olabilirsiniz 10 tl dir ücret sizin için az bir meblaa ama onlar için bir umut ışığı43 Yorumla- +1 yıl
helal olsun bosuna kardeşim değilsin.yeri gelir güler eğleniriz yeri gelir yerine göre daranırız bu yüzden kardeşlerin kralısın :)
- +1 yıl
onları bir nebze mutlu edebiliyosak ne mutlu bize :)
Tabikide üye olunmalı bizler daha çok bilinçlendirmeliyiz toplumumuzu ama biz vicdanlı insanlarız ve eminim birçok insan birçok yardımda bulunuyordur kan,ilik veya maddi her ne olursa olsun yardım bekleyen kişilere elimizi uzatmalıyız..
13 Yorumla- +1 yıl
herkes sen gibi düşünmeli :)
- +1 yıl
görevimiz :)
+1 yıloldum kardeşim... ne zaman bilgi gelir? maddi tam olamasakta organizasyon vesaire katılmak istiyorum. pazar günleri aylak aylak gezmektense bu durumlara fiziki bir durumda yardım etmek isterim...
11 Yorumla- +1 yıl
en kısa sürede sana takvim broşür poster vs gönderilir kardeşim.etkinlik yerleri ve zamanlarıda sitede vardır cok sağol :)
Eski işyerinden bir arkadaşımın oğlu henüz 5 yaşında ve şu anda Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde tedavi görüyor dün kan verdik onun için , hasta olan herkese Allah şifa versin .
11 Yorumla- +1 yıl
insanlar maalesef ki başına gelmeyince anlayamıyorlar.
+1 yılyanlışlıkla 1 yıldz verdm sonra düzeltemedim ya, hakkaten ne yapmamız lazım ben küçük bir şehrde yaşıyorum mesela gönüllü olmak için buradan yapılabikcek bişi var mı
11 Yorumla- +1 yıl
siteye girip üye olabilirsin canm,ordan üye olabiliyosn
Guzel yuregine saglik capulcularincapulcusu "karanliga kufredecegine bir mum yak" diye haykiriyorsun sanki bu soru ile.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim küfredenlerde olur elbet ama mum yakanlar sadece aydınlığa kavusanlar olacaktır.
buradaki en duyarlı soru olmuş teşekkürler . Ben de elimden geleni yapmaya çalışacgm umarım bir faydam dokunur:(
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılpara söğüşlenmiyorsa yerine ulaşıyorsa neden olmasın
51 Yorumla- +1 yıl
direkt lösev vakfına üee oluyosunuz onlar muhattapınız oluyo aracı olmadıgından öyle bir olay olmuyo :)
+1 yılYaşamayan bilemez zor bir durum gerçekten,Allah hepsinin yardımcısı olsun :(
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle teşekkürler
nasıl üye olabiliirm nerden? yazı çok uzun okuyamadım
12 Yorumla- +1 yıl
yazıyı okuyamadıysan üyede olma boşver.
- +1 yıl
lösev'in sitesinden üye olabilirsin
+1 yılbana lösev sms nosunu yolalaya bılırmısınız yardım
12 Yorumla- +1 yıl
lösev'in sitesinden edinebiliyosunuz
- +1 yıl
tesekkur ederım:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu yeni gördüm de ilik bağışı yapmak istiyorum ama çanakkalede numune alacak hastane yok bilemiyorum izmire falan gitmeyi düşünüyorum ya da çanakkaleye yakın bir birim var mı bildiğiniz
11 Yorumla- +1 yıl
LÖSEV'in sitesi üzerinden bilgi edinebilirsin bu konuda sana detaylı sekilde yardımcı olcak arkadaslar ve doktorlar mevcuttur sanırımşu anorda.tebrikler bu arada.
+1 yılumarım herkes sizin gibi bu konularda duyarlılık gösterir bende üye olucam. ayrıca teşekkürler
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler bu insanlık görevimiz.
+1 yılBilgilendirme icin tesekkurler...
Uye olup elimizden ne geliyorsa yapariz isallah...15 Yorumla- +1 yıl
inşallah :)
- +1 yıl
Bu konuda ayrintili bilgiye sahipsen baylas bizimle neler yapabilecegimizi ogrenelim...
- +1 yıl
lösev sitesine üye olmakla başlayabilirsin mesela :)
- +1 yıl
Neyse, tesekkurler hatirlatma icin, iyi gunler :)
- +1 yıl
ben tesekkür ederim :)
seni bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum.önyargılı davrandığım için özür dilerim her çapulcu bir değilmiş
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim :) düşüncenin değişmesine sevindim :)
duyarlılığın ne kadar güzel umarım bizde bir umut ışığı olabiliriz onlara
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah sizlerin sayesinde :)
Tabiki olurum
Elimden birşey gelirse yapmak isterim :-)12 Yorumla- +1 yıl
siteye girip üye olabilir kardeşlerimize nasıl yardım etceğniz konusunda fikir edinebilirsiniz :)
Ks bunun için birşeyler yapmalı ks tişörtü olayı çok saçma.
31 Yorumla- +1 yıl
tişörtü alan ya da giyen duymadım şahsen ben hiç
+1 yılBoyle yararli bir konuya bir cevap dahi yok ama nerde sacma seyler var 100 yanit garanti yazik amk
11 Yorumla- +1 yıl
herkes böyle bir konu olunca kacacak yer arıyor sıkıcı geliyo insanlara ama olsun inadına yaymaya çalıscam bu konuyu ben
üye olabilirim de de de... anla işte şüpheler şüpheler .. bir de senin nickini beğenmedim .. çapulcular varsa ben yokum
34 Yorumla- +1 yıl
arkadaş bu başka birşey ,çapulculara benimde anti patim var. çapulcular yakmak yıkmak maçlarda olay çıkarmakla meşgul fakat ,bu çapulcu başka çapulcu yakıp yıkmayan yardımsever çapulcu
- +1 yıl
dostum ne alakası var capulcu olmam baska bişi bu bambaşka.
- +1 yıl
sen üye olma zaten, sizin gibiler yüzünden çapulcu olduk ne yazıkki ! şüpheleniyormuş, işte içiniz dışınız fesatlık kaynıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıltum yil boyunca 20 tlmi cekilecek bankadan?
birde yurt disindayim, yinede uye olunurmu ?12 Yorumla- +1 yıl
yinede üye olabilirsin yılda bir kere 20 tl tüm yıl boyunca değil :)
Cevap sahibi+1 yılcok iyi :) tesekur ederim, peki abone gibimi olunuyor ? yani her yil mi cekilecek bildirim gelmeden
Gönüllü çalışılabilecek en iyi yerlerden biri, ben de bir ara hasta çocukları ziyarete giden bir grupla beraberdim. Ama sağlam bir psikoloji lazım
10 Yorumlaüye oldum.. kan bağışıda yapabiliyoruz değil mi.. bu sitesinin en iyi sorusuydu teşekkür ederm
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim,bağışcı olmakla ilgili bilgilerin tamamını site ve site yetkililernden öğrenebilirsiniz.
- +1 yıl
tabiki istersen Lösev in çocuklar için kurdugu köyü de ziyaret edebilirsin :)
Mantıklı olabilir ama bunun için kimsenin yazdığı gibi arkasında duracağını sanmıyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Lösev büyük ve köklü bir kuruluştur.bu konuda güveniniz tam olsun.bağışcılarıda lösev'e yakısacak düzeydeki insanlardır.sizide aramıza bekliyoruz. :)
Herkes 20 liracık bağışlasa yüzlerce çocuğun yüzü gülecek . İki paket sigara parası.
11 Yorumla- +1 yıl
hepimizin insanlık görevi.cok haklısın herkes 2 paket sigaradan feragat edebilirler.
ben uyeyim ve cevremedeki insanlarida uye yapmak icin ugrasiyorum , bu ve bunun gibi faaliyetlerde umarim toplumumuz daha duyarli olur
11 Yorumla- +1 yıl
umarım herkes başına gelmeden önce duyarlı olmaya özen gösterir.sağol kardeşim.
+1 yıl3 senedir aktif bir üyesiyim herkese tavsiye ederim. İnsanlara yardımcı olmak insana, insan olduğunu hatırlatıyor :)
10 YorumlaCok yakinda KizlarSoruyor. com uyeleri Xper puanlariyla LOSEV bagisi yapabilecekler. Bu konuda LOSEV'le gorusmelerimiz suruyor. Tesekkurler bu guzel soru icin capulcularıncapulcu
00 YorumlaÜyeliğin şartları nedir? bende olmayı isterim .
13 Yorumla- +1 yıl
hiç bir şartı yok.gönüllülük esas.lösevin sitesinden üye olabilirsiniz.
- +1 yıl
yok :)
üye olunca neler yapıyoruz mesela biliyo musun ?
12 Yorumla- +1 yıl
örneğin okul işyeri ya da mahallende lösev'i tanıtıcı broşürler dağıtabilir,etkinliklere ve gezilere katılabilir,bağışcı olabilir,oradaki minik kardeşlerimizi ziyaret ederek destek olabilirsin.
+1 yılGözlerim doldu.
Üye oldum az önce.12 Yorumla- +1 yıl
lösev sitesinden üye olabilirsiniz.teşekkürler :)
duyarlılıgınız icin tesekkurler, uye oldum..
11 Yorumla- +1 yıl
ben teşekkür ederim :)
nasıl üye olacağız ?
12 Yorumla- +1 yıl
lösevin sitesinden üye olabiliyosunuz.
+1 yılüyeyim zatenn
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler süpersin :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri