8 aydır beraberiz.. yanlış anlamayın asla ama asla hediyesinde değilim.ki maddi durumum cok iyi çalışmamama rağmen..erkek arkadaşımda 3.500 tl geliri var aylık.23 yasındayım kendisi 27 yasında.kesinlikle hediye için değil ama benim ona en özel en güzel hatta en ünlü markalardan kargoyla sipariş etmişimdir kaç defa. ki inanın ebni seviyorda.bu cimirilik mi anlamıyorum.ona aldıgım pahalı hediyelerin yanında bana aldığı kotondan 50 tllik tşört beni şoka ugrattı ve okadar cocuksu ki.yanlıs anlamayın cok uzuldum.ilk hediyesi ve beni soka ugrattı.ve kuru kuruya ve içindede aşkımm seni çok seviyorum yazmış.bu maximum bankasının not kagıtları olur ya onun ustune . verdiğim değerden açıkçası falasıyla pişman oldum.haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Selamlar ,
Yorumlara şöyle göz gezdirdim, bazı cevaplar soruyu soran arkadaşı sıkı eleştrilere yutmuş olduğunu gördüm, yapmayın arkadaşlar.
Yani evet belki aldıkları karşısında beklentisi büyük olan arkadaşımıza alınan hediyr biraz hayal kırıklığına uğratmış.
İkinizede objektif ve realist değerlendirmek gerek senin açından baktığımda gelir durumu iyi ve senin aldığın hediyeleri göz önünde tuttuğunuzda hayal kırıklığına hak verebiliriz.
Birde karşı taraftan empati kurmayı dene kendin söyledin 8 aydır beraberiz ve ilk hediyesi dedin, nasıl bir psikolojide aldığını bilmiyoruz yani belki hediyr almayı beceremiyor sevmiyor bu olabilir bir çok erkekte olan bir problem.Belkide gerçekten senin üzerinde çok yakışacağımı düşünerek aldı .
Evet beğenmek zorunda değilsin fakat yanlış düşündüğün konu verdiğin değerin boşa olduğu.. Böyle bir şey ile değer biçmemelisin belki tahmin ettiğinden daha fazla değer veriyor.
Yani her koşulu göz önünde bulundurmalısın belki senin kadar ya da senin düşündüğün kadar ince biri değil (maxımum not kağıdına yazmasından bahsediyorum) böylr kabullenebilirsin belkide.
Yani bazı arkadaşlar ağır eleştirilerde bulunmuş onlarada bir sözüm olacak eminim soruyu soran arkadaşa ; yaşadığı 8 aylık ilişkide ki çekilmiş fotoğraflardan oluşan ve altında o günlere dair notların bulunduğu bir defter hazırlamış ve sonunada ufak bir yazı yazsaydı bu arkadaş o kadar rahatsız olup , bu soruyu buraya yazmayacaktı değil mi ?
Bu arada telefondan yazdım yazıda hatalar olduysa kusura bakmayın.
Saygılarımla...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. çok uzun olmuş ama takma böyle şeyleri
010 Yorumla
Soran+1 yılama sıkıyor insanı.düşün ilişkim ciddi annem siz dogum gununu kutlamadınız mı dedi.bunu almıs diyemedim cok basit geldi gözüme ben onun yuzlercesini evde giyiyorum ://
Soran+1 yılAllah sesimi duyuyor canımı alsın ki hediyede istemezdm.sacma sapan kıroların odlguu bir cafede oturmsusuz.. sırf baslıyr opmeye sarılmaya dur be adam bir kendine gel.dogum gunum insan bişeyler der bişeyler konusur.cok bunaldm
Soran+1 yılmaalesef ilgi istedim :( ayy anlatamadım aynen böyle
Soran+1 yılöyle yaptım zaten moralim kaç gundur alt ust bide kalkmış böyle haretler beni mutlu edecek adam istedim ama yanılmısım :( Asla para pul değil.. ama biraz ilgi seviyorum dediğinde benliğiyle inanmalısın ona
Soran+1 yılhaklısın öyle yapıcmm... tesekkurler
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önemli olan hediyenin ne olduğu değil,düşünmüş olmak...
Sana son model spor araba alsaydı daha mı çok sevinecektin?
Ne olmuş onun gibi yüzlercesini evde giyiyorsan,belki evde rahat rahat gidersin diye aldı.Ne düşündü alırken bilemezsin ki,sana yakışacağını düşünmüş almış.İlla ki pahalı hediye mi alınmalı yani.
Bana kedili ayraç alan insanların bin liralık saat alandan daha fazla değeri olur gözümde.Halbuki nedir ki bir ayraç en fazla kaç paradır,ama o insan benim kedileri sevdiğimi bilmiş beni düşünmüş almış...Saat alansa belli ki pahalı görünme niyetindeymiş.20 Yorumla
Belki sıkıntıdadır. Belki birşeyleri ödemeye çalışıyordur ne biliyim bildiği veya sana söylemediği ödenecek bir borçları vardır. Peki onu hiç almasaydı napacaktın ? Hiç düşünmeden o kagıdı yazmasaydı ne yapacaktın ? şoktan nasıl birşey yaşayabilirdin. En azından yapmış işte. Yanlış anlaşılacak bir durum değil yerinde olsam bende öyle düşünürdüm fakat yinede kapsamlı düşünmekde yarar vardır.
07 Yorumla
Soran+1 yılalmasaydı.. dun bana iyiki varsın iyiki dogdun dedi.dedimki bişey almasada olur... hiç borcu sıkıntısı yok.cimrilikle alakalı utanmasa yedgmz seyelrn ehsabnıda bana ödetir
- +1 yıl
Cimri erkekler inan çekilmiyor biliyormusun ? O zaman neden devam ediyorsun ki ? bir kere cafeye gitmiştim bana yalvaran yakaran bir çocuk vardı yedik içtik eninde sonunda bana utanmadan param yok ya SEN ÖDESENE demişti bende birşeyler söyledim garsona yiyecek içecek yine yedim içtim masayı sildim süpürdüm ben kalkıyorum dedim öylece orda bıraktım acımadım valla nasıl çıktıysa.
Soran+1 yıldüşün bak empati yap .. bak sende yasamıssın.inan parasında değilim Allah canımı alsınki.. ama üzüldüm ne ilgi gördüm ne bişey.seni seviyorum diyen adam bana o gun cok soguk geldi.üzüldüm.gittiğimiz yerde bana lütfen sunu iste bunu ye demiyor kendine istyr.cok sıkılıyorum artk.bilmiyordum böyle oldugunu.bugun iyice anladım cok bozuldum ..
- +1 yıl
Empati yaptım da konuştum zaten ama bir yandanda onu düşündüm neden diye senin söylediklerinden sonra ben tekrar düşündüm ve yazdım ne yalan söyleyim bende kötü olurdum hatta ağlardım ben neler yapmışım etmişim gösterdiği ilgi bu muydu diye kötü olurum yahu eskisi gibi olmazdım. Anlıyorum seni ne parasında olacaz ki para dediğin nedir ki insan karşılığını alamayınca üzülüyor.
Soran+1 yılalamayınca üzülüyor.ailesi beni biliyor.bugun ayrın eve gittiğinde dogum gununde annesi oglum bu kız senin hatrını bilmiyor mu.hiç mi bişey yapmadı demesin diye elimden geleni yaptım.kardesi beni aradı vayy be ne zevklisin masallah abim cok mutlu bugun dedi.ama benim doguum gunumde surat bes karıs.artı annem bana sordu kızım naptınız diye bende anne bankaya gittim yetişemedim dedim. bir tişört sadece 10 yasındaki çocugun tişörtnü göstersem annem kızım bu ne diyecek . cimri adamla hiç olmaz
- +1 yıl
Hiç olmazsa anneni düşünerek hareket et kadın görse duysa nasıl üzülür nasılll. Kendini düşün yaa ne kadar seversen sev aşık ol kimse ailenden annenden değerli olmasın hele cimriyse hayat ömür gecmez. Mtlu mutlu gülsün sevinsin etsin ohh yaşasın sana gelince hoopp akan sular durur aman aman hiç konuşmaya degmez yol gözüktü şimdiden bu beye.
Soran+1 yılkeske biri bilse içimdekileri.ben maddiyata bakmam yemin ederim.ama güzel hoş sürprizlerde güzeldir değilmi.beni hep anımsasın diye elimden geleni yaptım.ama üzüldüm sonucta ne bileyim ufacık kalpli bir pasta bile alsaydı neler yapmazdım ki nasıl sevinirdim.ben ona ellerimle pastalar börekler yaptım annem bunlara sahit dogum gununde yaptıklarım.ee gelde anneme anlat annem asla bu cocuk seni sevmyr der bırak der
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
15Cevap
Önemli olan düşünmek değil mi bu hediyelerin amacı nedir sizce ? Karşıdakine değer verdiğini sevdiğini, sevildiğini gösterme durumudur ve davranışı.. Arabasının bagajına bir ton çiçek doldurup hepsi senin demesini mi beklerdin yoksa içinde senin ve onun resminin olduğu kolyenin mi ? Bunlar basit şeyler aslında ama siz duruma biraz hassas bakıyorsunuz. Burada marka önemli değil ki ya da parası en güzel markaların bile afedersiniz ' Bir şeye benzemeyen ' ürünleride var... Pazardan dahi giyinebilirsiniz. Ben bu hediyeye layık değilim diye düşünmeyin, işin güzel tarafına bakın en azından düşünmüş almış gibilerineden mesela benim babam anneme hayatında hiç 'seni seviyorum ' cimlesini kurmamışdır.
00 Yorumla
+1 yılYazık sana ki paraya hediyenin değerine göre sevgiye değer biçmişsin. Bu adam çıksa everestin tepesine oradan canlı yayın yapsa eminim sana yaranamaz. Senin derdin hediyenin değeri. Hiç martaval okuma burada. Sen yapmışmışsında o tapmamışmışşş. Bankanın not kağıdına yazmış olunca sana değer vermemiş mi oluyor. Sen git o zaman sana arabalar pırlantalar alıp özel kağıtlara yazacak bir enayi bul. Yazık çok yazık.
12 Yorumla
Soran+1 yılenayi değil biraz anlasanız böyle olmadgnı anlarsınız..
- +1 yıl
Tabi biz anlayışsızız sen normalsin? Yazanlar arasında bayanlardan bile seni ayıplayanlar var düşün artık ne kadar paracı olduğunu. Değer aldığı hediyeye göre biçilmez. Sana ferrari alsa çokı seviyor olacakta t-shirt almış sevmiyor mu oldu ?
bir çocuk babasına hergun öpücük koyar kutuya aylar yıllar gecer babası eve döner oglu babasına hediyeyi verir babası açar kutuyu bakıyorki bomboş bir kutu ogluna bakar oglum bu kutunun içnde sevgi kokuyor özlem kokuyor hasrtlk kokuyor oglu der evet baba ben sana hergun bir öpücük kondurırrm o kutuya canım babam diye haykırrdm aglardm göz yaşlarm var o kutudu o kutu boş değil yıllarn gecmişi izi hasrtliği var... bir çocuk bunu düşünüyorsa 50 tl az bir para değil 200 tll maaşla çalışan insnalar var etrfaına bir bak millet sıcak bir lokma ekmegi bulmzken sen neye kibirleniyorsun her dogum günümde sevgilimn bana atttıgı seni seviyorm dogum günü mesajı herşeye bedel mütevazi ol
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın nedir bu hediye takıntınız anlamıyorum ki hediyesinde değilim demişsin bas baya hediyesindesn yok ben ona şu kadara aldım yok yok o bana kaç tl lik almış onun düşünüp alması bile bişey bence nereye yazdığının ne önemi var isterse kuru çula yazsın öenmli olan onu seni sevdiğini söylemesi değil mi?
32 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum sevgisine.ben onun ayagını yerden eksip baska kızlara baktırmıysam.o da yapacak. anlamysn..ama yinede sagol
- +1 yıl
ne alaka sorduğun soruyla başka kız felan?
sen daha romantik bir şey bekliyordun sanırım bir şey söyleyeyim mi erkekler kıyafet almaktan hiç anlamazlar o yüzden beğenmemekte haklısın fakat onunda daha anlamlı şeyler yapması lazımdı
bir şey daha söyliyeyim 50 tl normal şartlarda standart bir limit o da öyle düşünmüştür değer vermediğini düşünme bence01 Yorumla
Soran+1 yılbişey istemezdim ama cok sakindi hani değer verseydi beni sevindrcek bişeyler yapardı :( kamera sakası zannettim :(
+1 yılAcikcasi arkadasim bilmiyorum bu iletimi okiyacak mısın ama ben beklerim arkadas ona degerli biseyler aldiysam bana kendimi degerli hissettirecek biseyler almasini beklerim yani borc alsin birinden ama alsin yani cocuk kandirir gibi sacma sapan bir hediye verildi bana da gercekten dedim ki ben bu kadarlikmiyim ya bu kadar basit ve ucuz... hic hos degil karsisindakini aptal yerine koyar gibi bor davranis ona olan hislerimle kendi oynadi Şu an gozumde sifir ne ariyor ne soruyorum bana deger vermeyenin benim gozumde de ederi sıfirdır cok net... Simdi burada yok sen maddeci misin degerini senin maddesel nesneler mi belirleycek gibi seyler yazmayin karsimdaki insan calisiyor ve paraya pula ihtiyaci yok herseyi var yani benimde oyle buarada... Bir erkek boyle bisey yapiyorsa sevmiyordur yoksa herseyin en guzelini ssvgilisine layik görürdü hic hikaye anlatmayin bana aldigi sey de yarmagül tokasi bildiginiz kelebekli yarmagül tokasi igrenc gercektenn
00 Yorumla
+1 yılCanım 1 yıl geçmiş ama yazmak istedim ben seni cok iyi anladım aslında manevi bir sey senin yüzünü güldürecek bir sey alsa maddi değeri 5-10 lira olsa gene mutlu olurdun ama sen ondan bir sey esirgemeyip onun da seni geçiştirdiğini düşünmen çok normal aynı şeyi ben de yaşadım ben de senin gibi yemekleri öderdim doğum gününde marka mont aldım ama o benim doğum günümde çiçek yolladı sadece ve cok güzel dedim ama o kadar haberi yokki yolladığı çiçekten yapay çiçek mi nasıl dedi yani hala ayrılmadım bu olay yeni yaşandı ama cimri mi bilmiyorum ben de ne yapacağımı sen ne yaptın?
10 Yorumlahaksızsın.. düşünmüş almış işte.. bende sevgilime 800 liralık yarış tulumu almıştım oda bana 30 liralık topuklu ayakkabı almıştı.. demekki çok istediğin bişey yoki oda ona göre davranmamış olabilir.. ben onun o tulumu ne kadar çok istediğini biliyodum ve onun için almıştım buda beni mutlu etti oda mutlu bu yeterli.. boşver gitsin.
10 Yorumla
+1 yılevt haklisin... insan ister istemez üzülüyor.. seninde dedigin gibi.. en pahali ya da en güzel hediyeyi almasi gerekmiyor ama uygun birsey olmasi lazim ya da mesela kendisi ugrassin ve birseyler yapsin.. bunun degeri daha fazla..
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen ona kalsın bana pahalı pahalı seyelr alsınd emiyorum.ben kotondanda giyiniyorum.sürekli alışveriş yaparım ama benim zevkimi cocuk gibi yapması uzdu beni hele not kagıdı..
+1 yılYa bende şu son zamanlarda tuğralı kolyeler varya ona takmıştı doğum gününde yanında olamadım ondan aldım borç harç ben de aldığım bşr tane sweat kızlarda pek anlamıyor bu doğum günü hediyelerind3n ki hediye bekleyen veya pasta kesmeyi seven. De biri değilimdir
00 Yorumla:)))))) valla haklısın bende ona aldığım hedıyelerde çok tıtız özenlı davranırım ama oda sağolsun bana tektaş telefon altın kolye fılan 500 tl nın altında hedıye almaz:D
00 Yorumla
+1 yıltabi pişman olursun değer anlayışın hediyeyenin maddi değerine endexli
14 Yorumla- +1 yıl
bu araday anlış değil çok doğru anladık tekrar tekrar söylemene gerek yok
Soran+1 yılmaddi değer değil.eger maddiyata baksaydım ona hiçbişey yapmazdım.uzuldm sadece
- +1 yıl
yapma zaten maddi niye hediye alma ihtiyacı duyuyorsun adam fakir mi hakaret mi ediyon çocuğa
Soran+1 yılhayır asla fakir değil.durumu cok iyi.ama sade sadee bir sekilde olması uzucydu
Alışveriş & Hediyeler konusunda 611 cevap paylaştı. Siz hediyeye maddi olarak baktığınız için sizin için tuhaf gelmiş.. oysaki manevi açıdan bakmalıysdınız..
03 Yorumla
Soran+1 yılben bastan maneviyata bakıyorum.8 aydır ondan bir beklentm olmadı.ama kuru kuruya dogum gunu yapması cok uzdu acıkcası kusura bakma yeri gelir insan elini cebinede atar
- +1 yıl
Aslinda konu şu bende cok cektm bu işler biz anamiza ablamiza anlatioruz paylasioruz ozel gunde bir heycanla bulusuoruz eve donunce aa ne almis dediklerin de asilan suratlar karsisnda caresizlik oluo.. parasi yoksa bir resim yap.. ne bilim video slayr yap bunu romantik sun ozel hissettir.. falan filan ince konular bunlar... olay para değil .. sunus sekli almis olmak icin alinan hediye can sıkıo cunku
Mustehak senin gibiler, fazlasını yapanları elinin tersi ile it.. sonra vay efenim niye değer yok
00 YorumlaDogum gunumu hatırlayacak erkek arkadasım bile yok kalkmıs ne anlatıyorsunuz :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adam odundur amk simdi o notu yazinca romantiklikten ölmustur. Degerle ilgisi yok,kiminin icinde var odunluk dusunemiyor. Hatta soyle anlatayim iki yillik sevgilim bana dogum gunumde bicak aldi. Kendimi koruyayim diye adsfqeqdwswewdsd
01 Yorumla- +1 yıl
koptum lan bıçak ha A:SD:A:DASD:A:D
Ya belkide içinden geldi çok sevdi diyeceğim ama bence biraz ayıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılEvet fazla değer veriyosun 3,500 tl maaşım olacak sevgilime öyle hediye alıcam ha o kadar mı öküzüz arkadaş..
03 Yorumla
Soran+1 yılcok sukru anlayan cıktı.ya dusunsene empati yap kız arkadasını cok sevysnn..onu begenysn mutlu edysn.. hep dusunuysn..dogum gunun geliyr.karsına gecyr uykulu uykulu yarım saat oturmada bsy demedn deger bumu? hediyesnide ölçtüm kahretsn benm aldgm seylern yanında hiiiç.. unları dusunup bsyler yapmalıydı asagılık
- +1 yıl
Cimri pinti bir adam olabilir yani ne biliyim ben olsam zaten o kadar yıl para biriiktirmişim bir tek taş ya da beğendiği bir cep telefonunu felan böyle şeyler :)
- +1 yıl
Valla benim konuştum çocuk Doğum günümde Ayıcık Almış. bir de bişey daha almış ama hatalarımdan dolayı vermemiş falan kutuda duruyor evde dedi bilmiyorum 8 aydır cıkıyorsunuz ilk hediyesi belki o gün morali bozuktur bişey olmustur falan takılma bu kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki başka kızla ilgilendiği için incelemeden öylesine almıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılsana çok değer vermiyor cimrilik de olabilr sen bırak o adamı ilerisi daha da vahim:)
00 Yorumla
+1 yılMUHAHAHAHA! dert ettiği şeye bak yaa :D benim babam bile bana hiç hediye almadı bide 50tl beğenmiyo adsrfthg
00 Yorumla
+1 yılNe yazsamki bu soruya...bir yıldızı basım gideyim en iyisi ,yeni uyandım zaten çalışıcam daha
00 Yorumla
+1 yılhahahaa koptum siz asla evlenemezsınız bu matematikle :D:D
00 YorumlaNereli bu adam yahu ? :D (aslen)
05 Yorumla
Soran+1 yıldogulu
Soran+1 yılbende doguluyum.cogu böyle ama gercekten cogu adam gibi adam.. off bilmiyorum.
Soran+1 yılondanda emin değilim tam olarak.. neyse ben en iyisi ailelerin dediği gibi ünive git bir tane bulursun uygulamasını baslatayım :D
+1 yılhaklısında erkekler çok derinleri düşünemez
02 Yorumla
Soran+1 yılben cok derinleri düşünenleri gördüm..ayaklarını yerden kesenleri..
- +1 yıl
o zaman bırakıcaksın bu helifi ve harbiden werdiği değer önemliyse gidip nie fiyatını inceliyosun benim sevgilim bana 1 maddi değeri su kadar olan hediyeler weriyodu ben onunla mutlu oluyodum . seninki neyin cabası çözemedim :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gece gece güldürdün sağol. :)
16 Yorumla
Soran+1 yılgül gül kardesimde hala gülüyor bu duruma :)
Soran+1 yılAllah hepimizi güldürsün..hep gül inş.inan ki işin maddiyatında değilim.8 aydır asla bir beklentim olmadı ama benimde duygularım var :( mutlu olmak asla o anı unutmamak istyrm.. üzüldüm gercekten..
Soran+1 yılrica ederm:)
haklısın adam odun çıkmış...
05 Yorumla
Soran+1 yılodun değilde ne.. annem bile bana dediki kızım siz dogum gununuzde naptınız? arkadasımla bankaya gittim anne dedim.yetişemedim garibim bana surpriz hazırlamıs ama gidemedimd edim
Soran+1 yılbidaha almıycm cok pişmanım :( o hediyeleri alamsydm yarın kardesmn dershanedesine ödeyecektm :( ya da bir fakire alırdım
Soran+1 yılöyle yapacam zaten lanet olsun bana .(
Haklısın vallahi çok ayıp etmiş .
01 Yorumla
Soran+1 yılgercektn ayıp etti:(
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. tl si bir yana başka bir şey bulamamışmı :D
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar gerçekten bu kadar düştü mü ya? Yazık.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgüle güle sevişin
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği