boyum 187 ve ben 2 numarayı isterdim, bir numaranın bacakları kalın kalçası çok güzel ama vücudu bence orantılı değil 2 numura daha orantılı bir vücuda sahip
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki bir sey sorucam?
Soran+1 yılbenim fizigim 2. kiza cok benziyo sadece kalcam daha cikik daha dolgun ondan, benim de cok orantili ama boyum 172 falan, ama herkes daha uzun durdugumu soyluyor. tribe girdim ya keske 3 cm daha olaydii
- +1 yıl
eeee sen soru sormamışsın ki :) ne cevap vereyim ben şimdi :D neyse üç cm insana bişey kazandırmaz ve de kaybettirmez eğer boy ve kilo endeksin normal ise yani boyun 172 iken kilon 80 ve üzeri değilse sende burdaki 2 numara kadar çekici görünüyorsundur. Eğer istersen mesaj atabilirsin daha detaylı konuşabiliriz
Soran+1 yılyok zaten kilom 56 falan dedigim gibi 2. nin vucuduna benziyo cok, belim onun gibi incecik, goguslerim falan da ayni gibi, kalcam biraz daha buyuk ve cikik boyum 172 falan sadece
En İyi Cevaplar
Bunlar fizik kurallarını aşmış fakat illa bir seçim olucaksa 2 tercihim. Allah affetsin 😂🙋♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoran kişi anladık 2numuradaki kıza benziyorsun da seninde bir fotoğraf ini görelim yorum yapalım yani:)))))))) bu kadar basit kız olmayın lütfen
14 Yorumla
Soran+1 yılburada gizliyim ego kasmaya calismiyorum veya takipci. 2. nin begenilmesindeki onemli rolu boy mu oynuyor diye merak ediyorum cunju boy takintisi oldu benim biyum 172. bos yorum yapmamalisin
Cevap sahibi+1 yılDevam et böyle :)))))
Soran+1 yılsen de :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))₩₩₩₩₩₩₩¥¥¥¥¥
Cevap sahibi+1 yılGülüşün güzelmiş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBen erkek olsam boyuna posuna bakmam zekasına, aklına, fikirlerine bakardım. Neyse kız olarak bakmaya devam.
10 Yorumla
+1 yıl1 numara tabiki kızlar sporcu erkek isterde erkekler sporcu kız istemezmi yani :))
12 Yorumla
Soran+1 yılikisi de spor yapiyo
- +1 yıl
aynı sporu yapmadıkları kesin 1 numara olan farklı :))
1 numaradaki insan mı :D
o toto ne ya 😳
2. fotoğraftaki daha güzel. orantılı bir vücudu var. 👍02 Yorumla
Soran+1 yılbenim boy da 172 falan 2. numaranin fizigi gibi orantili vucudum ve belim ayni oyle incecik, kalcam daha cikik ve biraz daha buyuk, goguslerimiz ayni gibi, diyorum ki keske bikac cm daha uzun olsaymisim diyorum
Boyum 1,80. Vücudum da gayet iyi ama bir numara bana bakmaz bee 😀
00 Yorumla
+1 yıl1 abiii :D bu kadını takip ediyodum ben adı neydi unuttum ya :D bu arada 193 um
013 Yorumla
Soran+1 yılanna nystrom mu diyosun? vayy hem de boyun 193
- +1 yıl
Evet kesinlikle :D
Soran+1 yılyaa sevindim he benim de boy 72 falan tribe girmistim keske 178 olsaydi falan diyee 😂
- +1 yıl
kadının yüzünü ve fizigini çok begeniyorum o yüzden :D başkası olsa 2. yi secerdim :D
Soran+1 yılhmm olsun benim yuzum ve fizigim de iyi zaten guzel olan her sekilde guzel demekki. ama annanin yuzu cok guzel ya bebek gibi minyon. benim de yuzum bebeksi sevmeye basladim bebeksi minyon yuzleriii 😂😂
- +1 yıl
bende minyon seviyorum ya ondan belkide :D
- +1 yıl
Ben instagram hesabımı baya önceden kapatmıs olmama ramen anna nın nerdeyse tüm fotolarını bilirim she is amazing :D
Soran+1 yılahah deliiii aynen cok guzell. ben yuzune ve sacina bayildim. ama 2nin fizigine bayildim
- +1 yıl
2. nin fiziginde bişey yok bence 1. ile kıyaslanamaz
- +1 yıl
neyse spora gidicem sonra tartışırız :D
Soran+1 yıltamam canim iyi sporlar sana 😀
- +1 yıl
teşekkürler diyemeden gitmiştim :D
+1 yılŞu 2 diyenlerin güzellik anlayışı şaşırtıyor, bebek gibi yüzü yeter la birincinin.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet 1. nin yuzu cokk guzel bayildim bebek gibi. benim de yuzum o tip minyon duruyo. ama 2. nin fizigi daha iyi. 1. nin yuz 2. nin fizik
ama ben fizik acisindan sordum- +1 yıl
Fiziktede birinci daha iyi
+1 yılOo tebrikler gerçekten karşılaştırma adına iyi seçim yapmışsın. Bana göre birinci daha iyi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin bky
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılsenin boy kac
- +1 yıl
1.77
+1 yılSen ama hile yapmışsın. 1 numaranın ilk fotosuyla yönlendirme yapıyorsun 🤣
00 YorumlaBoyum 2.16 bir kız bulamadım dengime göre ama 2. Diyorum ama sapıklar 1. Seçer çünkü poposu dikkatimi çekti ama ben yüze bakıyom oyüzden 2.
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yıl1 numaraya bakınca nefesim kesildi fena karıymış
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah 😂 guldurdun iyi yorumdu
- +1 yıl
Gercek bu ama 😐
2 numara erik gibiymiş beeee :D
011 Yorumla
Soran+1 yıl2. nin boy 170 falan olsa da olur muydu sence
Soran+1 yılbenim boy da 172 falan 2. numaranin fizigi gibi orantili vucudum ve belim ayni oyle incecik, kalcam daha cikik ve biraz daha buyuk, goguslerimiz ayni gibi, diyorum ki keske bikac cm daha uzun olsaymisim.
Soran+1 yılaynen giyiyorum ve cok seviyorum giydigimde zaten 180falan oluyorum 😂 herkes daha uzun oldugumu saniyor aslinda. ama bu arada ben 2. nin fizigini daha cok begeniyorum. yuzunu bir sevemiyorum nedense. ama 1. nin yuzu cokkk guzel. 1nin yuzu 2. nin fiziginden mix olmali 😂
Soran+1 yılzaten 2. nin yuzu cirkin demiyorum ama onun yuzunu o kadar da sevemiyorum yani ama iyi gene de. 1. nin yuzu harika ona uzun uzun bakilir yuzune. ikinin fizigine
Soran+1 yılhmm anladim zevk meselesi
+1 yıl1 ve 2 ayakta boşaltır
08 Yorumla- +1 yıl
Yani 1 demek istedim iki fotoda güzel
Soran+1 yılsenin boy kac
- +1 yıl
83 boyum
Soran+1 yıl2. kizin fizik daha orantili ama
- +1 yıl
Çıkık bir kalça her zaman daha önde benim için
Soran+1 yılonun da cikik ama ve bacaklari uzun
- +1 yıl
Bence değil ele avuca gelmeli
- +1 yıl
Ben balık etli falan seviyorum zevk meselesi yani ondan 2 değil
sınırları zorlamak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyilerden
+1 yıl2 numara :) Çok da güzelmiş.
013 Yorumla
Soran+1 yıl2. nin fizik daha iyi
1. nin yuz daha iyi- +1 yıl
Vallahi emin ol fiziğine bakmadım saçları ve yüzü çok hoşuma gitti
Soran+1 yılgozluk var yuzunde pek gozukmyyo ama bana kalirsa 1. nin yuz efsane
- +1 yıl
Bir saniye ya, ben karıştırmışım. Pardon 1. için güzel diyecektim. :D
Soran+1 yılben de sasirdim cunku 2. nin fizigini cok begendim ama yuzu normal geliyo. 1. nin de yuzu cok guzel ve saclari. bebek gibi yuzu
- +1 yıl
Gerçekten hasta oldum 1. ye :) Fiziğine bakasım gelmedi çünkü zaten güzel :/ Böyle bir güzelliğin fiziği olmasa bile olurmuş.
Soran+1 yılyok o kadar da degil simdi boyle iyi kiz 😂 simdi bol varisli selulitli catlakli bakimsiz killi bir vucut olsa olmazdi yani 😂
- +1 yıl
E tabi yani öyle demedim zaten :D Yani sporcu olduğu kesin zaten. Hani standart bir fiziği olsa da yine aynı tepkiyi verirdim açıkçası.
Soran+1 yılhe aynen onda haklisin zaten. yani normal bir fizik olsa bile kiz cok guzel olurdu zaten
Soran+1 yılya kizin saclarinin rengine cok ozendimmm 😢😢 ben de oyle sapsari istiyorum😢😢 benim ten rengim bugday beyaz gibi saclarim kumral, kaş rengim o kiz gibi, koyu degil yani. yuzume de herkes cok bebeksi minyon diyolar acaba bana da yakisir mi ki yaa cok icimde kalicak yoksa
- +1 yıl
Olabilir deneyebilirsin, görmeden bir şey demek de yanlış olur :D
Soran+1 yılof ya ben yapsam kesin aleyna tilki gibi olur hagszbxjdhysjs
- +1 yıl
Yap da bakalım :D
Tabikide iki hatun çok iyi
010 Yorumla
Soran+1 yılya benim de fizigim 2. ninkine cok benziyor ama boyum 172 falan iyi midir sizce
Soran+1 yılboyum bikac cm kisa ama fizik yapim vok benziyor
Soran+1 yılbelim oyle incecik goguslerim o yle. sadece kalcam biraz daha cikik ve buyuk. ama boyum 172 falan
Soran+1 yılniye alakasiz cevaplar veriyorsun ki
Soran+1 yılhmm anladim :)
+1 yıl1 numara neymiş öyle yauw.
00 Yorumla178 72 kiloyum
1 daha iyi00 Yorumla184 üm kendim 1 numaralı kızı isterdim
05 Yorumla
Soran+1 yılneden ki digerinin de boy 7 cm uzun ondan.
Soran+1 yıldigeri de siradan degil ki sanki butun kizlar oyle. 1. nin yuzu daha guzel. 2nin fizigi daha uyi bence yuzu siradan
Soran+1 yıltamam vurma abi sakin ol 😂😂
1.82 yim 1. Kız tabii ki
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Tabiki 1 kendimi gördüm
00 Yorumla
+1 yılBence Anna nyström 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılanna nin saclari sari yakisiyo mu sence? yoksa daha dogal olsa daha mi iyi kumral falan
- +1 yıl
Bence hersey cok yakısıyo. sadece sürekli tayt giymesi kötü ama oda fitness yapıp modellik yaptıgı için mecbur
+1 yılİkisinin de yeri ayrı bende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl175 kiz isterler tabi 190 salart
00 Yorumlaİkinci kesinlikle
02 Yorumla
Soran+1 yılneden 2
+1 yıl185 kickboks antrenoruyum 2. si daha iyi tabiki :)
08 Yorumla
Soran+1 yılbir sey sorucam?
- +1 yıl
tabiki
Soran+1 yılbenim fizigim 2. kizinkine cok benziyo ama boyum 172 falan. o yuzden tribe girdim ya cok onemli mi ki 175 olmasi :/ keske 175 olsaymisim diyorum ama herkes daha uzun durdugumu soyluyor
- +1 yıl
ulkedeki kizlarin boy ortalamasinin 165 oldugunu goz onune getirirsek bence aradaki 3 cm o kadarda onemli degil 😊 kaldiki fizigini duzelterekte uzun gosterebilirsin kendini kasma bence bu kadar
Soran+1 yıloyle mi diyorsun? gercekleri soyluyosindir umarim ya takinti yaptim bikac cm daha uzun olsaumisim diye 😂 cunku vucut hatlarim ve vucudum cok orantili
- +1 yıl
seni tanimiyorum bile neden yalan soyliyim ki 😊 bir laf vardir bu durun icinde neyse soylemicem 😂😂 10 kizdan 7 si 165 ten uzun olsaydin diyo sen 3 cm nin lafini yapiyosun gerek yok😊
Soran+1 yılhmm anladim. zaten topuklu falan da giyiyorum ve de cogu insan 175 var misin falan diyolar zaten, daha uzun duruyorum
- +1 yıl
ne guzel iste 😊 neyse bu arada sohbetimizi baska yerde devam ettirmek istersen instagramimi verebilirim
1 numara
08 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılsacma. senin boy kac
Soran+1 yılkisa boy takintin mi var
Soran+1 yılne alaka 2 kotu mu simdi nesi leylek gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. bence boyu da uygun
00 Yorumla2. tabii ki
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim boy da 172 falan 2. numaranin fizigi gibi orantili vucudum ve belim ayni oyle incecik, kalcam daha cikik ve biraz daha buyuk, goguslerimiz ayni gibi, diyorum ki keske bikac cm daha uzun olsaymisim diyorum
+1 yıl2 :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneden 2
2 ⚁.
12 Yorumla
Soran+1 yılhangisinin yuzu-hangisinin fizigi daha iyi
+1 yıl2 ef-sa-ne!
05 Yorumla
Soran+1 yılbence de. 2. kizin boy 170 falan olsa da olur muydu sence
- +1 yıl
Olur tabii boyun ne önemi var
Soran+1 yıltribe girdim ya boyum 172 dalan keske 175 olsaymisim diye
- +1 yıl
Benim 1.68 sen ne diyorsun😂
Soran+1 yıliyi
+1 yıl2. hosuma gitti
00 Yorumlaİki numaral
03 Yorumla
Soran+1 yıl2. bumaranin boyu 170 falan olsaydi peki
2 Numara candır
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim boy da 172 falan 2. numaranin fizigi gibi orantili vucudum ve belim ayni oyle incecik, kalcam daha cikik ve biraz daha buyuk, goguslerimiz ayni gibi, diyorum ki keske bikac cm daha uzun olsaymisim.
2. Kız
00 YorumlaHicbiri
02 Yorumla
Soran+1 yılevet hicbiri sen.
- +1 yıl
Soran. Eyer burdaysa halen bana mutlaka. Dönmeni rica ediyorum çünkü buraya senin için katıldım
+1 yıl3-4 iyi bence
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yıl2 numara mi
- +1 yıl
3 ve 4
Soran+1 yıl3 ve 4. foto mu yani
+1 yıl1111111
02 Yorumla
Soran+1 yılneden 1
- +1 yıl
cunku cok taş 😂
+1 yıl175 daha iyi.
00 Yorumla
+1 yıl2. Numara bence
00 Yorumla1 numara
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılevet 1. nin yuzu cok guzel daha iyi ama fizik sordum
1. kız efsane.
011 Yorumla
Soran+1 yıl2. kiz da oyle ama
Soran+1 yılsenin boy kac
Soran+1 yılboy da onemli degil mi ama
Soran+1 yıluzun bacaklar falan
Soran+1 yıle ikisi de sarisin zaten
Soran+1 yılzaten 1. nin yuzu cok guzel bebek gibi de. 2. nin yuzunu demiyorum fiziginu begeniyorum.
Sondaki
07 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılboy cok onemli mi diye boyum daha kisa ondan cunku
Soran+1 yılyatak icin sormadik goruntu olarak falan cunku boy takintisi yaptim.
+1 yıl2 daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. nin boyu 170 falan olsaydi?
- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnna ya aşığım
040 Yorumla
Soran+1 yılkiyamam annaya soyluyorum hemen imam nikahi yaptirirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBebek gibi ya insan bakmaya doyamaz
Soran+1 yılaynen. sanirim bebek gibi minyon yuz iyi bir sey dimi
Soran+1 yılbu kizdan sonra sevmeye basladim benim de yuzume herkes bebek gibi falan derdi minyon falan diyolar. ben de diyodum ki son zamanlarda keske kadinsi yuzum olsaymis boyle kemikli falan yasimdan daha buyuk dururdu yuzum. ama su an yasimi gosteriyorum
Cevap sahibi+1 yılAma şöyle bişey de var kadının fiziği muhteşem ileri seviye
Soran+1 yılbenim fizigim 2 numara gibi sadece kalcam falan daha buyuk benim daha kivrimliyim. fizigim boyum sayesinde daha olgun ve buyuk duruyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni de merak ettim kız😄
Soran+1 yılbenim odak noktam kalcam ama yani cok dikkat cekiyo. mesela 2nin oyle degil pek. ama benim illaki tanidigim gorwn herkes kalcan cok guzel falan diyolar yani ve de buyuk top gibi falan diyolar 😂 kiz arkadaslarim da dahil
Cevap sahibi+1 yılSquat yapıyor musun bak şöyle bişey var Türk kızları vücut tipine göre ne giyeceğini bilmiyor
Soran+1 yılaynen yapiyorum. ama yapmasam bile genetikten buyuk yani mesela annaninki de buyuk ya. bir de sekilsiz bicimsiz degil yani orantili. bir de mesela benim belim de 2. gibi ince ve kalca da buyuk dolgun cikik dik falan oldu mu direkmen dikkati oraya cekiyor
Cevap sahibi+1 yılSquat la kalça bide deadlift yaparak beli de biraz düzene koyabilirsin
Soran+1 yılaynen yapiyorum zaten baya :) ama doyle bisey var daha cok genetik. benim spor yapmadigim zamanlar da kalcam boyle buyuk dik falandi. belim de incecikti yani kilo alsam gobegime gitmiyor daha cok kalcaya galan yani gobek yapniyorum. genetik daha etkili abnem falan da oyle cunku ve kucuk 9yasindaki kiz kardesim bile beli incecik ve kalcasi cikik cok hos diruyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBel ince kalça çok çıkık değil oval olcak çok sert olmucak çok yumuşak olmucak tam kıvamında olcak Anna bunun için örnek ama tabiki en çok kime aşıksın dersen ana cheri geberiyorum onu görünce
Soran+1 yılannanin 2. foto gibi elbise giyince ben
Soran+1 yılcikiktan kastim o ve buyukluk olarak
Cevap sahibi+1 yılBen esmer seviyorum ya ana cheri aşk ya aşk
Soran+1 yılbaktim pek sevemedim 😑 annanin yuzu falan daha guzel ama
Soran+1 yılfizigi de bence daha iyi ama annanin yuzu 1000basar pek sevemedim bunu
Cevap sahibi+1 yılEsmer bomba o ya
Ama Anna nin vücudu felaket
Cevap sahibi+1 yılAma ana cheri nin sevgilisi var nefret ediyorum o herif ten
Soran+1 yılbilmiyorum yuzu falan hic begenmedim benim yuzum ondan daha guzel yani. ne yuzunu ne fizigini begendim. annaya laf yok tabii. annanin yuzu harika fotosunu yakinlastirip bikac saniye biyunca yuzunu inceledim ama ana cheriye bakinca yemin ederim 1 2 fotosunu 1 2 saniye gorup ciktim
Cevap sahibi+1 yılBen asıl seni merak ettim öyle bir anlattın ki kendini😄
Soran+1 yılannanin 2. fotosu gibi duruyo ayni benim de kalcam oyle buyuk duruyo ve de belim ince daha iyi degil mi buyuk kalca. ama tabii ki taytli hali gibi degil
Cevap sahibi+1 yılÇok büyük iyi değil
Soran+1 yıltamam da ana cherinin cok buyuk ve orantjsiz. annanin elbiseli hali gibi iyi degil mi
Cevap sahibi+1 yılAma ana cheri nin yüzü ne bakarak bile ömür boyu öyle durabilirim
Soran+1 yılvay zevkler demek ki ama ben cherinin yuzunu begenmedim hic senin zevkin saygi duyarim. ben nystromunkini begeniyorum
Cevap sahibi+1 yılAnllela sagra nasıl erik gibi oda😄
Soran+1 yılya soyle bir sey ki tabii iyiler cirkin demiyorum bak. ama gercekten bunu da ilk defa gordum bikac fotosuna direk sag sol yaparak ciktim yani. ama anna nystromu ilk gordugumde o kadar cok fotosunu inceledim ki instagraminda. hem de bir fotosuna bile saniyelerce inceledim oyle ciktim.
Soran+1 yılve de soyle bir sey turk kizlarinin geneli gercekten guzel yuzlu ve fizikli degil. o yuzden turk kizlarinin coguna gore iyiler tabii
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları sadece bakımsız ve bilgisiz acaba spor yaparsam kaslı olurmuyum sanıp kendisini Arnold gibi olacağını sanıyor
Soran+1 yılya aynen ben de cok kiziyorum var ya bazi kizlar goruyorum spor yapsalar bakimli olsalar sac kaş bas. biyikli olmasalar 😂 yanlis tekniklerle makyaj vs yapmasalar. guzel giyinseler tas gibi olur cogusu ama iste gercekten yanlis biliyo cogu bu isleri
Cevap sahibi+1 yılNormalde çok güzel kızlar var şu sitede bile gördüğüm taş gibi kızlar var ama bakım yapmaya ve giyinmeyi bilmiyor kendisine uygun olmayan şeyler giyiyor
Soran+1 yılaynen iste oylelerini gorunce hayal ediyorum bu kiz duzgun bakimli olsa fit olsa spor yapsa guzel giyinse nasil olurdu fiye hayal ediyorum
Soran+1 yılbenim giyim tarzim 2deki kiz gibi o dapdar pantolonlar topuklular daracik ustler falan cok guzel bence ve bana da yakisiyor
Cevap sahibi+1 yılBide çoğu erkek doğal sever çok makyajı hiç bir erkek sevmez
Soran+1 yılben hic makyaj yapmam genelde cunku hic ihtiyac hissetmiyorum. sevgilim bile izin vermiyo sen boyle cok dogal ve goz alicisin diye, surdem bir rimel bir ruj. zaten cildi bozar onlar hic sivilcem lekem falan yok cok sukur
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi em güzelini yapıyorsun😊
Soran+1 yılama bazen ozeniyorim da makyaja cok yapasim geliyo
Cevap sahibi+1 yılGerek yok cildini bozma
İki.
00 Yorumla
+1 yılilki
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1. hariç hepsi
01 Yorumla
Soran+1 yılnedenn
2 numara
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 numaranin boyu 170 falan olsaydi?
+1 yıl2. harikaa
03 Yorumla
Soran+1 yıl2. nin boy bikac cm daha kisa olsaydi olur muydu sence
- +1 yıl
Benim demek istediğim 1. kızın 2. fotosuydu😄
Soran+1 yıl2. nin fizik daha bence
1. njn de yuzu cok guzel
Nasılım? konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki tabii ki
01 Yorumla- +1 yıl
Sen şuanda aktif. Misin. Kardeş
bir çok fena
00 Yorumla1. kız