Benim annem deli. Ayağının altında da cennet değil cehennem var !

20 yaşıma girdim bu yaşıma kadar gün yüzü görmedim evimde değilde hapisteyim sanki esir gibiyim bu evde evden dışarı adımımı atamıyorum annem tam bir psikopat deli en basitinden Şu an yaşadğmz durumu söyliyim kardeşm Şu an arkdşlarıyla okulda voleybol çalışıyo hocalarıda var yanında annem yarım saat geçmedn bşladı nerde kaldı bu gelince ağzına sçıcm allah belasını versn bak bda gönderiyomuyum geçenkinden beter yapıcam sen bir psikologa görün dedm bşltma psikologuna delimiyim bn diyo delisin antidepresn kullan dyorum bir sürü laf etti aynılarını banada yapıyo yarım saatliğine çrşıya gdiyorum para yatırmaya burnumdan getiriyo elinde oklavayla terlkle bekliyo beni kapıda bunca yıl hep arkdşlarıma rezil oldum bir kere bir arkdşlmla ne okul çkışı ne hfta sonu bir cafeye gdip oturamadm karşıdaki parka geliyolar bni çağırıyolar oraya bile gndermiyo üstelk 20 yaşmdaym ben ya çocuk değlm ha diceksiniz ki git bunu annene söyle söylüyorum ama kadın laftan anlamıyo arkdşlarm bize gelirdi eskidn snra bn onlara gtmk isteynce yollamazdı şmdide hç biri gelmiyo artk evime tek bşıma yapayalnz kaldım üniversiteyi kazandm ama bşlayıp bşlamama knusunda bile kararsızım çnkü o zamnda böyle yapıcak ve bn yine tüm arkdşlarma rezil olup arkdşsız kalıcam onun yüzünden asosyal oldum pank atak anksiyte bozukluğu hpsi var psikatriye gttm ilaç kullandm bir süre sonra haplarımı çöpe attı doktorada göndermedi dha beter oldum ve her geçen gün dibe vuruyorum onun bedduaları yzünden hayatımda hiç bişey yolunda gitmiyo bn bu hayata böyle devam etmek istemiyorumm.
Güncellemeler
+1 yıl
bana karşı çıkanlara soruyorumm şmdi şuan kardeşimi dövüyo deli gibi vuruyo her tarafına sebebi de ne bliyomusunuz okulda anrtmandan sonra top oynuyo dye 50 kere gidiyo okula napıyo diye gözetliyo balkonlarda elekçi gbi bağırıyo ağza alınmıycak laflar söylüyo ne komşu dnliyo ne bişey Allah aşkına olur mu böyle anne
Benim annem deli. Ayağının altında da cennet değil cehennem var !