Sampiyonlar ligi mi nba mi hangisi daha fazla izlenen ve daha popüler bir organizasyon?
Sampiyonlar ligi
Nba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nba dahaa ağır basar çünkü amerikanin yanında sadece amerikayla sinirlamak saçmalık barcelona bile sirf reklam olsun diye lebron jamesi ispanyaya gettiriyorsa para vererek veya lebronun liverpoolun sahiplerinden oldugunu düşünürsek nba globaldir amerikadan sonra çindeki en populer organizasyon oldugu için nba daha agir basar nba deki yayin haklarinin cok pahali olmasina rağmen genel ratingte futbolu geciyor futbol hostur ama kusurludur nba ise tamamen farklı boyuttadir nba maclarini izleyen isimlerdende anlarsiniz bunu en unlu futbolcularin bile birçoğu nba hayranidir bu tamamen elitlik kokan organizasyondur nba sirket olmasindan dolayi dunyaya daha iyi pazarlanmistir amerikanin cinin yaninda bircok avrupa kitlesinde futbol kadar olmasada basketbol asiklari vardır isin icine abd ve cin girince ibre her turlu nba den yana kayar farkli bir kokudur nba mesrla formalarinda reklam bulunmaz bu bile dogaliigini bosmuyor futbola bakarsak formalara surekli reklam arıyorlar para derdindeler nba de para derdinden ziyade o havayı dogalligi bozmak istemez. Nba bunun gibi nedenlerden dolayi hem daha populer hemde daha prestijlidir
Nba nin en popüler takimlari avrupanin en popüler takımlarının yanında hic. Real madrid, barcelona, bayern munih, manchester united'in facebook sayfaları 100 milyon'u 70 milyon'u bulurken nba takımları fan sayısı olarak bunların yanına bile yaklaşmaz.
Bana NBA daha çekici geliyor Şampiyonlar ligi dediğin 2 3 takım arasında gidip gelen bir organizasyon haline geldi
2 3 takım kim
Cevap
4Cevap
Avrupada şampiyonlar ligi ama tüm dünyada nba geçebilir
Ben sanmıyorum çünkü avrupa Asya Ortadoğu ve güney amerika da futbol din gibi. basketbol sadece amerika da futboldan daha popüler genel olarak bakarsak
nba dedim
Neden?
Şampiyonlar Ligi...
Şanpiyonlar ligi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar