Beyler soru kılara kapalı futbol konusunda boş yapsınlar istemiyorum, Oylarınızı verin yorumunuzu yazın güzelce tartışalım..
Alex
Sneijder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Teknik olarak sneijder ama karakter ve kişilik olarak alex. Sneijder'in karakteri Alex'in tekniği yok mu diyeceksiniz elbette var ama öne çıkanlar bende bunlar. Fenerbahçeli değilim ama Alex'in Türkiye'den ayrılışı aklıma geldiğinde gerçekten duygulanıyorum hala
valla şu an ki fener de o da emre de totti gibi 45 dakka ya da oyun sıkıştığı zamanlar 15 20 dakka girip oynardı bir orta yapar bir sut atar bir frikik kullanır skoru değiştirirdi 10 dakika bile sahada kalsa.40 ina kadar da oynardi
Oyun zekası ayrı bir şey. Her ikisini de izleyebildiğimiz için şanslıyız bence
Sneijder 4 yıldır Galatasaray'da top koşturuyor. Bu 4 yılda, en iyi olduğu dönemde dahi Alex'in Fenerbahçe'deki en kötü döneminde takımına sağladığı katkı kadar katkı sağlamamıştır. Tamam cv si Alex'ten iyi ama bu işler biraz da nasip kısmet işi. Transferlerde menajer etkisi vs. küçümsenemez. Alex'in çok iyi bir menajeri olsa neden bir Milan'da bir Liverpool'da oynayamasındı? Bir Beşiktaşlı olarak ben takımıma transfer konusunda ikisinden birini tercih edecek olsam Alex'i Beşiktaş forması ile görmek isterdim.
Bir Galatasaraylı olarak Alex diyorum çünkü Alex ileri yaşına rağmen formda kalmıştı. Galatasaraylı futbolcular Riekerink zamanı çok boşladı Sneijder söndü artık kasları eridi. Sürekli sakatlanıyor. Alex bir Hagi değil ama Sneijderden çok daha iyi.
valla benim hagiyi izlemeye yaşım yetmedi o yüzden sormadım aslında hagiyi soracaktim ama aynı dönemde oynayan oyuncular da değillerdi fakat Galatasaray ı Avrupa şampiyonu yapmış olmasından dolayı 1 adım öndedir bana göre de 💛💜
Haginin cvsi daha iyi zaten bir de o alex kadar türkiyede kalmadı
32 sinde gelmiş evet o da q7 gibi aklı başına geç gelenlerden.. Aklı gs deyken değilde gençken başında olsaydı dünya yıldızı olurdu adını yazdırırdi
hiç ayrılmayabilirdi de.. Diyorum bence iniesta eksiği olan biri değil y da xavi
😂keşke ayrılmasaymış bence de
Alex Fenerbahçenin yıldızıydı,
Sneijder ise bir dünya yıldızı
Alex Fenerbahçeye, Sneijderin Galatasaraya verdiği katkıdan daha fazlasını vermiş olabilir ama kariyerlerine bakacak olursak, Sneijder Alex le kıyaslanmayacak seviyede öndedir
Şampiyonlar ligini kazanmış , Dünya kupasında final oynamış , Ajax Real Madrid İnter ve Galatasaray da oynamış , dünyanın en iyi ilk 3 futbolcusu arasına girmiş (2010) , bir oyuncuyu oynadığı en iyi takım fenerbahçe olan bir oyuncuyla kıyaslamak aptallıktır.
de souzanın olduğu yerde şınayder ancak kazı çalışması yapar
Sonuna Kadar Alex onu Takimimda gordugum icin cok sansliyim hala yoklugunu cekiyoruz kimse Benzemez sana Alex de Souza...
GS liyim Sneijder i severim ama alexe de sözüm yok onuda severim 😊bence ikiside iyi futbolcu
Wesley Sneijder Ballondara aday gosterilmiş Türkiyeye gelen tek oyuncudur. Aynı zamanda 2011 yılında Uefa tarafından dünyanın en iyi orta saha oyuncusu seçilmiştir.
Alex daha çok kendisi oynayan, Sneijder ise daha çok takımı oynatan bir oyuncu
sneijderin cvsine kariyerine denecek bir şey yok, Alex 'in önünde hatta hagiden iyi cvsi var ama Türkiyedeki performası bence daha iyi ve 35 yaşına gelmesine rağmen gittiği son günlerde deli gibi katkı yapıyordu alex Sneijderin 35 36sina kadar kalıp kalsa bile bu kadar katki yapicani sanmıyorum
hagi mi alex mi desen hagi derim ama sneider mi alex mi demişsin bir alexin yaptıklaarına bak bir snydrn Alex alex alex derim susarım
Tabiki sneijder daha iyi çünkü snaijder kariyeri boyunca 24 kupa kaldırırken alex ise 19 kupa kaldırmıştır. (goleri falan araştırmadim kupa sayısı daha net bir bilgi gibiydi bence)
interli Sneijderin yaninda alexin lafi bile edilmez
Galatasaraylıyım ama Alex ve Hagi gibi kimse olamaz
alexle yan yana kimse konulamaz yahu :))
Alex. Lafı bile olmasın.
Tabiki Alex
Kıyaslamak bile yanlış
bence alx fenere cok seyler katmıstı zamnında
sneijder iyi futbolcu ama bir alex değil
sneijder. ama Alex ile de seviyorum
Kralex tabikide
Alex
sneijder diyorum
Alex tabiki.
dembaba
Alex