Jeff Seid
Connor Murphy
Kenzo Karagöz
Shredded Brothers Resul
Ağırsağlam Furkan
Lazar Angelov
Batuhan Bilgehan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nedense bende fitness vs. gidiyorum. Fakat böyle yaptığında bana hiç çekiciliği yokmuş gibi geldi.
Çoğu sevgilim böyle kaslı maslı görünüş değil de gerektiği kadar kaslılardan hoşlanıyor. Çok fantezici olanlar hoşlanır diye düşünüyorum.
Hatta taş gibi kız olsa da biraz erkeğim biraz göbekli olsun diyenleri bile tanıyorum.
Ben ilk kendimi kontrol etmek için gittim. Biraz fazla zayıftım üstüne sporla alakam bir basketbol bir de amatör yarışlardı. Şimdi kendimi formda tutmak ve hafif kas için gidiyorum. Karın kaslarım ve kollarım şu an belli oluyor ve ben gerçekten mutluyum.
Tabi şimdi sorsan istermi idin böyle vücut sadece çalışarak. İsterdim.
Fakat o kadar çalışamam. Zaman harcadığım çok şey var. Ve kendimi fazla zorlamayı yarış dışında düşünmüyorum.
bunların çuku kalkmıyordur steroit den dolayı Furkan hariç çünkü o natürel
Jeff Seid ve Lazar Angelov hariç hepsi natural bodybuilder. Hatta jeff seid için bile kararsız olanlar var bu camiada. Kenzoyada steeoid diyenlerde mevcut. Benim görüşüm ise jeff seid ve lazar angelov steroid. Ancak dediğim gibi Jeff Seidin küçüklük fotolarina bakarsan anlarsin ne demek istediğimi.
Jeff Seidi yakından görenlerin çoğu photoshop yaptirdiginida söyluyor fotolarda. Ve bu vucudu yapmaya 15 yaşinda başladı şu anda 21 yaşında. 6 yillik bir süre bence altyapisida olan bir vucut için yeterli. Steroid basmiş olabilir ama steroidsizde bu vücut yapilabilir diye düşünuyorum.
hepside iğrenç
Doğru herkesin farklı bir görüşü var kimisine göre az kaslı kimisine göre koca bir cüsse kimisi içinse göbekli buna biz karışamayız.
Cevap
3Cevap
Uzun bir süre sporla uğraştığı ve güzel estetik bir vücudu olduğu için
Bunlar hiç estetik değil bence o yüzden bende
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-95ce-f68a5182ca49.jpg böyle gayet iyi
Jeff seid son of zeus
hiç estetik değiller
Hepsi leş.
lazar angelov
jeff seid
Lazar diyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?