büyü falan deyip konuyu saptırmayalım
Aşk için okunan bu sure için ne diyorsunuz?
büyü falan deyip konuyu saptırmayalım
Ayetel kürsi fazileti çok fazla olan bir suredir...
Bak bu anlattıgın ile alakalı olmayacak ama Allah gönülden edilen her duaya mutlaka cevap verir... Yani bir şekilde cevabını alırsın, sen sadece duanı et, Rabbimizden dile, o duyuyor biliyor, Sabırlı olacaksın zamana bırakacaksın Allaha tevekkül edeceksin, Allahın takdirine razı olacaksın elinden geleni yaptıktan sonra...
ben bu tertibe başladım şimdi yarıdamı bırakayım
amin inşallah. millet büyü falan yazmış ama büyü değil bu
namazdan sonra 33 teşbih çekiyoruz belirli sayılarla onun gibi düşünmek lazım
ben nette araştırdım ama yok zararlı falan yazmışlar korktum
kimin ne dediği belli degil
'bu ismi geçen Ayetel Kürsüyü' kısmı ile ne demek istedin? Benim bildiğim bir tane Ayetel kürsü var. Dua okumanın kimseye zararı olmaz. Tam tersine eğer makûl iseklerse neden kabul olmasın? Sen duaya, büyü gözüyle bakarsan hiç okuma daha iyi. Allah iserse yerine getirir, isterse getirmez.
Öncelikle ayetleri okumak zarar vermez kimseye.. Lakin ask icin fayda verirmi, Allah Kerim.. Hadislerde gecmiyor böyle bir sey ki alimlerdende duymadim hic.. Illa olsun diye diretecegine Allah'im hayirli ise olsun de bence..
Aşk için muhabbet ayetleri ayrı. Ayet'el kürsi kendini maddi manevi zararlardan korumak için
Cevap
3Cevap
dua okumanın bir sakıncası olmaz... ama büyü yapanlar, yaptıranlar dinden çıkar... dikkat!..
Kur'an ayetleriyle büyü falan yapılmaz tamam mı nerden uyduruyolar böyle şeyleri.ayrıa kutsal ayetler hiçbir zman menfaat için kullanılmaz.hayır duası için kullanılır
ne büyüsü kardeşim ya sabır ya sabır
okudugun hersey saten bir asktır
nasıl bakıyorsan onu göruyorsun .içine sinen birseyse onu yap yok sinmediyse yapma
sorun yok .
ayeltel kursiyi okuman guzel bişi ama birisi bana asık olacak cok sevecek diye okuman
bilemiyorum
ya arkadaşım geç bu işleri uydurmaca hepsi 1 tane oku gönülden oku yeter o sana ;)
bende bunu demek istedim... yoldan çıkmış olduk da arkadaş ıslah etsin diyor :)
ayetel kürsi okunuşu için adresini tavsiye ederim
313 kere mi bunu okuyacağına bir özür mesajı at ne biliym bir selam falan ver bir ilanı aşk et falan başla bir yerden vay mk :D 313 kere.
allah seni ıslah etsin güzel kardeşim
ne alaka yav adam gibi duamı ederim.. içimden geldiği gibi yüreğimden ne gelirse, isterim. ezbere 313 kere papağan gibi? duygusuz birşeysiz... :D bilip bilmeden hemen ıslah etsin.
313 kere okumanın iyi olduğu söylenir
ama benim dediğim bu 7 günlük tertip,
hergün belli sayılarla okunuyor
bak surenin geçtiği bir yerde o yazdığın küfür hoş değil ondan ıslah etsin dedim. yoksa yorumlara saygımız var
eeee bende sana 313 kere nin fazla geldiğini böyle bir yolla söyledim sadece ne demke allah ıslah etsin kardeşim?
bu ayakları bırak bence zaten yeterince inansan gerçekten hayrınaysa o şeyin veya o kişinin sana geleceğini bilirdin. :)
ayrıca 313 kere okumak kötüdür de demedim. okuma da demedim. fazla dedim esprili bir şekilde cevap verdim :)
ha o alışkanlık :D
ben nerden bileyim muneccimmiyim, kendime çare arıyorum
karar verip bir önce başlamam lazım
313 okumak 4 saat sürücek çünkü
ama devam ediyimmi bilemedim, yarım bırakmam daha kötü olur heralda
seninle laf yarıştırıcak durumda degilim
araştır ya da mesela müftülüğe sor bunu ? ya da sorunu yazabilirsin internet sitelerinden dini bir yerden ... yarıda bıraksam bir şey olur mu diye?
üye olduğum tek site burası bilmiyorum allah yardımcım olsun
vaktim yok bugün 4. günüm 313 kere kalkıp okumam lazım
oraya üye olup keşke gündüz sorsaydım
neyse ya ayetel kürsinin nesinden zarar gelicek, allahımızın duası sonuçta
kalkıp okuyacağım vesvese veriyor şeytan içime
sagol buarada
hadi iyi geceler
allah yardımcın olsun, iyi geceler.
Bir sonuç aldın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar