Annemi Çok Kırdım :( :(

Ben kocaman bir salağım. Annemi çok kırdım.

teyzem torunlarını bakıyor. yarın işi varmış. torunlarının annesıne soylemıs bu cocuklara bır gunlugune baskası baksın demıs. oda sormus sorusturmus hıckımse kabul etmemıs benımkıler bana yetıyo demıs. benm annemde temızlıge gıden bı kadın. tam bır haftadır eksıksız calsıyo ve sadece yarın evde kalıcak. teyzemde anneme soylemıs sen bak dıye benım annemde cok ıyı kalplı hıckımseye hayır dıyemez hıckımseyı reddedemez. kabul etmıs. bende bu sabah kıyametı koparttım. sen nasıl kabul edersın dıye. sonra abım duydu bagrmalarımı oda basladı bagrmaya gelmesın dıye. annem sadece 1 gun dıye dıye susturdu. bende anca sustum tamam dedım gelsın of ! kendımı alıstırdım aksama kadar nabıyım ? denıze gttm bugun eve geldım,annemde ısten geldı. sonra ben tekrar dsarı cktm eve geldgmde annem telefnla konusuyodu TEYZEMLE. teyzem bastan onu oturmaya cgrmıstı yarın ıcın. sonra kızanları verıyo. İŞE BAK ! neyse annemde saf kalplı cok.! cocukların ıkısınıde alıyım dedı. teyzemde bu gece gondermedı. yarın annem cocukların ıkısınıde alıcak. ve buyuk olan TAMAMEN BENIM ICIN GELIYO ! bende dagttım evlerı neler neler yaptım. TEYZEMIN YUZUNEDE BKMICAM ARTIK bu kadr terbıyesızlık olmaz.. annemde uzuldu tabı. hem uzuldu hem kızdı bana HEMDE KÜSTÜ. ÇOK UZDUM ONU BLIYORUM AMA. 2 kurus ıcın elalemın pıslıgını temızlıyo haftada bırgun evde kalıyo ondada elalemın piçinimi bakıcak! BU TEYZEM TERBIYESIZ KOPEGIN ONDE GIDENIII ! allahın belası. SIZCE SIMDI NE YAPMALIYIM ?şu ançok sınırlıyım fakat şimdiden pişman oldum bıle :(
Annemi Çok Kırdım :( :(