Geçenlerde Ronaldo'nun reklamı vardı hemde ne reklam karanlıkta topu kaleye atıp gol yapıyor even sizce Ronaldo mu, Messimi?
Ronaldo
Messi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabi ki de Ronaldo . Ben büyük takım teknik direktörü olsam ikisini de alma şansım olsa düşünmeden Ronaldo yu alırım . Barcelona bütün takım olarak messinin yeteneklerini ön plana çıkartmak ve takım halinde onun boşluklarını kapatmak için çabalıyor bu da messinin parlamasına neden oluyor. Messiyi koy Madrid e Ronaldonun verdiği katkının yarısını gösteremez ama Ronaldo yu Barcalona ya al Messiden daha fazla katkı sağlar. Messinin Arjantin milli takımına katkısını görüyoruz hiç bir şey katamıyor xavisi , iniestası , fabregası yok çünkü . Ronaldo fizik olarak Messinin kat kat üstünde , beceri olarak ise Messi biraz daha ön plana çıkıyor. Ronaldo ve Messi yi takımlarından ayırıp tek tek incelediğimizde Ronaldonun bir adım önde olduğunu görebiliriz. İşin özeti ikisi de bir Maradona değildir . Maradona gittiği takıma kupa kazandırır ve hep bunu yaptı. Messinin elinde dünya kupası görmedikçe asla büyük futbolcu statüsüne sokmam.
Bir kızdan futbol yorumu almak yüzümü güldürdü, mutlu oldum ve şaşırdım. Ufkum genişledi inan ki bir şey yazmayacağım haklılığını kabul ediyorum..
Ronaldo çünkü; Her sistemde oynayabilen bir adam. Bakınız Messiye ; Barcelona gibi bir takım sistemini Messi üzerinden oynatıyor ve gayet başarılılar ama Messinin Milli takım performansı vasatın altında. Oysaki Ronaldo oynadığı her takımda liderlik vasfını üstlenen istikrar abidesi bir adam.
arkadaş bu soruyu sorman ayıp ya ronaldoda kim messi onu ezer geçer messinin yaptıgının çeyreğini yapamaz ronaldo messi 1 numara arkadaş
link :)
y0k bende 0ylesine bi bak dedim
Cevap
21Cevap
Messi...
Ronaldoyu hiç sevmiyorum, şımarık geliyor bana.
Cevapta messiyi işarelediğim için
burada ronaldo diyorum
hak geçmesin ikiside çok iyi
Ronaldo.Bireysel oyun olarak Ronaldo.Messi yıllardır yetiştiği klüpte Xavİniesta ların arasında bu kadar iyi hale geldi bence.Ronaldo her geçen yıl üstüne koya koya gidiyor.Bence birebir kıyaslamada Ronaldo
ronaldo'dan kasıt fenomen ronaldo ise ki benim için tek ronaldo o dur. göbeği sahaya çıksa messiyi sahadan ekrem dağ olarak evine yollar. bahsedilen kişi cristiano ronaldo ise sene 2012 olmuş hala mı bu ikisini kıyaslıyoruz la.
dunyanın en iyi futbolcusu messi karsılastırdıgınızda messi gercekten isi bilen bi adam ronalda ise isi billen fakat messi kadar degil :)ama ronalda gorsel acıdan daha iyi duruyo ama oyun bu gorsellikten once amaca ulasmak gelir :)
messinin uzaylı oldugunu dusunursek ronaldo tartısmasız dunyanın bırıncısı :D
Cristiano Ronaldo bireyseldede takım oynunda muthiş ama barcelona takım oynadıgı için messi yerine ben bile olsam gol kralı olurm .)))) bu yüzden Ronaldoooooooooooooooooooooooo.
Messi müslüman olsun... İsmini Messi Kerim olarak değiştirsin.
direk ronaldo diyorum hem iyi oyuncu hemde cok yakisikli rela madrid tarafdari ve cristiano fanatiyim
ronaldo dıyorum messıye gore daha yakısıklı :) eheh
hıcbırı en ıyısı bızım halısahadakı bevlıyecı doktor resıt adam orta sahadan 90a cakıyor golu
tabiki real madrid tabiki ronaldo ama messi daha bi takım oyuncusu bencil değil ronaldo kadar.
Ronaldo daha yakışıklı :))
ronaldo nun ismi daha güzel geldi :)
Messi tabiki, Manchester United CR'yı da biliyoruz
messi
Messi
Messi .
mevkiler ayrı kıyası yanlış olur
Messi.
messi
her ikiside tartışılmaz çok iyiler
Messi
Messi