Yani boyları zaten kısa üçgen peynir gibi olunca kendilerini iyi mi sanıyorlar ya?
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence katılıyorum bende yapıyorum ve cok agır calısanların boyları hep kısa oluyor fakat 1.85 ve üzeri için sorun teşkil etmiyor bence 80 den aşagısı için sorun.
ben şimdi kötümü duruyorum bak bakalım
www.kizlarsoruyor.com/.../q5836545-kaslarim-nasil-sizce-azmi-cokmu
niye onlar insan değil mi göbekli mi gezsinler hem ortalama bir boy. sen kazık kadarsin galiba kız halinle iiiiyy hiç sempatik değil
1.68im
Cevap
22Cevap
1.75 kısaysa, ben 1.62 halimle hiç yapmayayım? :D Ben tek kol kası yapma derdindeyim gerçi, omuz bir de tabii. :D Karın kası merakım yok. :D Zayıfım zaten, kas yapmazsam cılız dururum çünkü. :D
Senin gibileri neden geriyor anlamadım. illa birinin dört dörtlük olması lazım. Uzun olsun, yakışıklı olsun, kaslı olsun... vs.. bu kafayla da nah bulursun öylesini
Fitness kezbanlara güzel görünmek ya da beğenilmek için değil, vücudun sağlıklı ve formda kalmasını sağlamak için yapılır. Cehalet kokuyor buram buram.
Acaba senin boyun ve kilon kaç çok merak ettim bu soruyu bile gizli sorabilecek kadar özgüveni olmayan bir insan
aynen. o yüzden bana gelen body yapsana diyenlere zaten bu halimle omuzlarım geniş diye potuk gibiyim bir de bu kalıba kas bindirirsem tam bodur görünürüm diyorum. hayırdır çevrende bu örnek mi var :D
175 kısa bir boy değil. Ayrıca sanane insanlar ile dalga geçme hakkını sana kim verdi
beyni olmayıp böyle sorular soran kız olacağıma, üçgen peynir erkek olurum daha iyi
Üçgen peynir :D Nerdenaklınıza geliyor böyle şeyler? :D
Senin gibi düşünmediğim kesin, daha Türkiye ortalamasının farkında değilsin..
sağlık için spor yapıyordur senin aklınla karı kız için değil.
Boy sorunum yokta her zaman şu boy zaafı olan kızları 2. sinif gördüm zeka kardeşim zeka zeka ilk zeka arayın
Resimlerde gördüğün kaslı adamların 190 olduğunu mu sanıyorsun 😂
1.80ler
178im yapsam olur mu?
Üçgenlik peynirlik falan?
Kaşar olmaktan iyidir gerçi.
onlar icin daha kolay vucut yapmak zaten cogu erkekde 175 ezmeyin kisalari
1.75 türkiye standartları için iyi.. ne beklıyosunuz?
1.80
Arada 5 cm oynamış fark etmez.
Zuhahahahahah cok dogru😃😃😉
üçgen peynir hahaah :D gece gece iyi güldürdün
Haksız mıyım :)
değilsin :) fit olmak için spor yapsınlar ama bodyci olmasınlar mümkünse :)
@Wilfried evet soran arkadaş fitness ile bodybuilding'i biraz karıştırmış ama kurcalamadım ben olayın komedi tarafıyla ilgilendim :D
Nefret edıyorum sen ve senın gıbı dusunenlerden.
Üç beş santiminlik beyninnvar galiba
Cok begeniyorm ayrica ücgen peynirde severim😛
ciddi anlamda saçmalamışsın
Fitness a katılmıyorum.
Body e katılıyorum.
önemli olan boyu degil işlevi :D
İyi sanıyorlar 😂
Dokunmasana çocuklara
Boydan kaybediyor
hahdhashdahsd
Doğru knk
Senin boyun kaç?