Genel olarak baktığımızda en iyi alt yapıya sahip klüp hangisi?
Bursaspor
Gençlerbirliği
Altınordu
Bucaspor
Trabzonspor
Sakaryaspor
Adanaspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu ankette olan takımlara bakarsak bursa ama Türkiyede en iyi alt yapı Fenerbahçe'dedir. Gerek Kaleci yetiştirme gerek diğer mevkilerde olsun
Fener'de yatırım var orası doğru ama futbolcuda var şans verilmiyorki ismi duyulsun oynasın bir maç oynuyor tekrar a2'ye dönüyor. Bursada yetişen Enes Ünal bence şu an milli takımda oynaması gereken bir oyuncu şans verse hocalar elinden geleni göstersin dakika 78 de giriyor ya top geliyor ya gelmiyor hep aynı kadroyla nereye kadar şuda varki bütün gençlerin milli takımda oynayacak kadar kapasitesi yok çok hata var anlıyacağın her alt yapıdan her takımdan şans verilmeli yatırım sadece bir yere kadar önemli olan kişinin oynamasına ne kadar istemesine bağlı formayı
bursadayım.. çok öenm veriyorlar bir zamanlar bursaspor kulübünde boks'a gidiyordum.. Cebimden kuruş dahi vermiyordum yani ve aynı zamanda para da kazanıyordum
Bursa dedim ben. Altınordu da yüksek oy almış. İsmi de güzelmiş he takımın hajajuh :D
Cevap
24Cevap
2 sene izmirde yaşadım, kesinlikle altınordu, dortmund un uyguladığı sistemi uyguluyolar oyuncularının %90 ı altyapıdan çıkan genç oyuncular ilerki yıllarda büyük takımlara çok fazla oyuncu vericekler belki yurtdışınada
Bursaspor.
Vakıfköy'e spor lisesi çalışmalarını bitirmişler.
Artık gençler Vakıfköy'den dışarı çıkmayacakmış.
Eğitim eğitim eğitim. Alkış...
Buca ve Altınordu rakipsizler bu konuda
Özellikle Altınordu açtığı amadeo o futbol okuluyla seviye atladı. Gencecik oyuncuları avrupaya pazarlamaya başladilar
En iyi alt yapı Galasaray'ındır. Dünya çapında kurduklarıalt yapılar ile en iyisi o..
Galatasaray yeni sisteminden bahsediyorum.. ;)
Tartismaya bile gerek yok tabi ki Galatasaraydan geliyor dünya geneline bakarsak Almanya bir numara ozellikle dortmunt
Sabri 2003 te arda da sanırım 2007 de çıktı a takıma bursaspor ve gençlerbirliği tüm ligleri hatta milli takımı domine ediyolar örneğin bursaspor dan volkan şen, ozan tufan, kaleci harun, enes ünal, batuhan altıntaş, muhammed demir, serdar aziz, ertuğrul ersoy, serdar kurtuluş, fatih serkan kurtuluş, ilhan depe gibi oyuncular çıktı bunlar ilk hatırladıklarım ayrıca alt ligleri de bu takımların kiraladıkları oyuncular domine ediyor
Nedense Adanaspor demek istedim çok eskiden efsane adana demir spor vardı o yüzden şimdi sanırım kapandı o kulüp
13 Yıldır İzmirdeyim Bucaspor, Altınordu, Altay gibi takımlara gittim Benim Önerim Bucasporda 1 2 yıl kendinizi geliştirip sonra Altınordu Altyapı Seçmelerine katılıp altyapıya girin benim tercihim Bucaspor
Bursa, Altınordu ve Galatasarayın altyapıları iyi.
şu an en iyisi Altınordu olsa gerek
Bursaspor ve gençlerbirliği açık ara.
bursa ve besıktas tartısmasız
Listede Altınordu listede olmayan takım ise Fenerbahçedir. Dünya çapında Ajax tır. 2+2=4
Bucasporda en formda en verimli çağımı 2yıl boyunca çöpe attım o yuzden altınordu derim
Bursaspor, Adanaspor ve Altırnordu alt yapıya en çok önem veren takımlar
bence eskisehir fakat siklara koymamissin
ben hala eskisehirden yanayim malesef😂
En iyi altyapi Bjk ile Gs den cikiyor
bursaspor
Sakarya
futboldan anlamam
bursa
Bursaspor
Bursaspor
Bursa dedim
bursaspor dedim