Türkiye'nin en iyi basket takımı hangisidir.
Anadolu Efes.
Fenerbahçe.
Gs.
Bjk.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Efes'in de çok köklü ve iyi bir stratejiye dayalı basketbolu var ama Fenerbahçe gerçekten çok iyi oynuyor ve son Turkish Airlines Euroleague maçı hala aklımdan çıkmıyor ya son saniye de uzatmaya giden maç nasıl gitti elden.
Fenerbahçedir şimdilik bence çünkü Efes kendini yenileyen, geliştiren genç bir kadroya sahip yakın zamanda en iyi Türk takımı olabilir diye düşünüyorum ben :)
Türkiyenin en iyi basketbol takımı ve Avrupanın en seçkin baskatbelo takımı Fenerbahçe dir :D
#GururlanTürkiye
#GururlaFenerbahçe
ahanda haber geldi telefonuma cüneyt çakır feto dan soruşturmaya almışlar onuda sor :D
Fenerbahçe demeyen basketboldan anlamıyordur. Galatasaraylı olsaydım bile Fenerbahçeyi işaretlemekte tereddüt bile etmezdim.
Fenerbahçe demeyi yediremeyenler Anadolu Efes diyor zaten gördüğün üzere. Yahu Efes kim ya?
6 sı bayan zaten en üste yazdın diye işaretlemişlerdir muhtemelen çakmadıkları için. Sinir oldum şu an 😂
Cevap
19Cevap
Bir kere sporu izlettiren şey şovdur. Efes evet her zaman bir tarihi vardı ama hep savunma takımı oldular. Fenerbahçeyi izlemek her zaman bir zevkti ve şu anda fenerbahçenin başında obradoviç varken bu sorunun sorulmasını saçma buluyorum
Tartışmasız Fenerbahçedir.. Diğer görüşler objektif ve gerçekçi değiller.
Ben Anadolu Efesi seviyorum ama çok takip etmediğim için en iyisi diye bir iddaam yok :D
fb daha önde son birlaç yıldır ama tarihde efes numver
Başlığı görünce Fenerbahçe hangi şıkta onu aramaya başladım.
Fenerbahçedir. Bayanlarda Galatasarayla kapışır.
GS ve BJK niye kısaltma?
Akın Çorap Yeşilgiresun Bld.
galatasaraylym ama fenerbahce baskette harika
Karsiyaka, Fenerbahce
FENERBAHÇE ✌
fenerbahçe en büyük avantaj obradoviç
Basketbol diye yazılır
KARŞIYAKA diye okunur..
Bizim sayemizde fener.
#BEŞİKTAŞ
Tabi ki Fenerbahçe.
Fenerbahçe